Start Reading

Cadenes - Llaços de Sang

Ratings:
Length: 212 pages3 hours

Summary

«Increïble. Escrit amb un estil encantador, capaç de mantenir el lector "encadenat"; una obra plena de suspens».

P.Bottega Editoriale

Publicat a la revista ItaliaStarMagazine com la medalla de plata (posició #2) en els llibres més venuts en la categoria de terror sota Stephen King i Edgar Allan Poe anteriorment.

#13 posició en els llibres ressenyats a les biblioteques de classificació de IBS (Mondadori Feltrinelli cadena i Rizzoli)

#top100bestseller d'amazon

#1 a Llibres -> Horror

#1 a Fantasia -> metropolità -> Horror

#1 Fantasia -> Urbà

• 102.890 pàgines llegides a Kindleunlimited (un mes després de la seva publicació)

• 30.000 còpies venudes només a Itàlia dins d'un mes a partir de la seva publicació

• traduït a més de 19 idiomes a tot el món

Qui som?

"Aquesta és la pregunta que els vampirs que preguntar-nos la qüestió fonamental. Tenim la sensació de la presència del mal i de Déu. Aquest cos immortal és una ombra del que ens manté, ens recorda la condemnació del lliurament dels béns terrenys per elevar el que protegim dins nostre".

Crystal viatja amb la seva germana Eveline al remot Bagon Rouge. Un passat fosc va perseguir implacablement les dues nenes, des del dia del seu naixement, per a un crim molt en el temps i que les preocupacions en forma misteriosa. La seva arribada sobtada molesta la ciutat tranquil·la i la vida d'Adam i Matt. Cristall intentarà per tots els mitjans per mantenir a distància a Adam, per què no venir i esbrinar la veritable raó per la qual ella i la seva germana es va refugiar en aquest desert. Però els sentiments que començaran a sentir per al nen aniran molt més enllà de les seves expectatives, tot i que la foscor s'amaga. Les ombres fosques la mantenen lligada a restriccions que no pot abstenir-se de. Mentrestant el seu pare Chris, en la lluita incessant contra el Consell i les criatures de la nit, es donarà compte d'una veritat que podria afectar el destí de la raça dels vampirs i els humans. Una raça nascuda de l'amor d'una dona i un vampir de pura sang.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.