Start Reading

Kjeder - Blood Slips

Ratings:
Length: 202 pages3 hours

Summary

«Utrolig. Skrevet med en sjarmerende stil, i stand til å holde leseren "kjedet"; et arbeid fullt av spenning».

P.Bottega Editoriale

Posted on ItaliaStarMagazine magasin som sølvmedalje (#2 posisjon) i bestselgende bøker i Horror kategorien henhold Stephen King og Edgar Allan Poe ovenfor.

#13 stilling i bøkene anmeldt i IBS ranking biblioteker (Mondadori kjede Feltrinelli og Rizzoli)

#top100bestseller av Amazon

#1 i bøker -> Horror

#1 i fantasy -> storby -> Horror

#1 Fantasy -> Urban

• 102.890 sider leses på Kindleunlimited (en måned etter utgivelsen)

• 30 000 eksemplarer solgt bare i Italia innen en måned etter utgivelsen

• Oversatt til mer enn 19 språk over hele verden

Hvem er vi?

"Dette er spørsmålet som vi vampyrer må spørre oss selv grunnleggende spørsmål. Vi merker tilstedeværelsen av ondskap og Guds rike. Dette udødelig legeme er et skall av det som holder oss, minner fordømmelse oss av jordisk gods overgivelse til å heve det vi vokte inne i oss ".

Crystal reiser med sin søster Eveline til fjernkontrollen Bagon Rouge. En mørk fortid nådeløst forfulgt de to jentene, siden den dagen de ble født, for en forbrytelse langt i tid og at bekymringene i mystiske måter. Deres plutselige ankomst vil forstyrre den stille byen og Adam og Matts liv. Crystal vil prøve på alle måter å holde Adam bort, hvorfor ikke komme og finne ut den virkelige grunnen til at hun og hennes søster tok tilflukt i den villmarken. Men følelsene som begynner å prøve ut for gutten vil gå langt utover sine forventninger, til tross for mørke lur. Uklare skygger holder henne bundet til begrensninger at hun ikke kan avstå fra. I mellomtiden vil hans far Chris, i den uopphørlige kampen mot rådet og nattets skapninger, være klar over en sannhet som kan kompromittere skjebnen til vampyrløpet og menneskets. Et løp født av kjærlighet til en kvinne og en fullblods vampyr.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.