Start Reading

Lanci - Krvne veze

Ratings:
Length: 190 pages3 hours

Summary

«Nevjerojatno. Napisano šarmantnim stilom, sposobnim čuvati čitatelja "lancem"; djelo prepuno neizvjesnosti».

P.Bottega Editoriale

Objavljeno ItaliaStarMagazine magazina kao srebrne medalje (#2 pozicije) u najprodavanija knjiga u kategoriji Horror pod Stephen King i Edgar Allan Poe gore.

#13 pozicija u najpopularnijim knjigama u IBS knjižari rangiranje (Mondadori, Feltrinelli i Rizzoli lanca)

#top100bestseller amazon

#1 u knjigama -> Horror

#1 u Fantasy -> gradsko -> Horror

#1 Fantasy -> Urbana

• 102.890 stranica čitanja na Kindleunlimitedu (mjesec dana nakon objavljivanja)

• 30.000 primjeraka prodanih samo u Italiji u roku od mjesec dana od objavljivanja

• prevedeno na više od 19 jezika širom svijeta

Tko smo mi?

"To je pitanje koje smo vampiri moraju zapitati temeljno pitanje. Osjećamo prisutnost zla i Boga. To besmrtni tijelo je ljuska od onoga što nas drži, prokletstvo nas podsjeća zemaljskih dobara predaje da podignu što smo čuvati unutar nas".

Crystal putuje s njezinom sestrom Eveline na udaljeni Bagon Rouge. Mračna prošlost progonila je bez odmora dvoje djevojaka, od dana njihovog rođenja, zbog krivnje koja je na vremenu daleka i koja ih se tiče na tajnovit način. Njihov iznenadni dolazak uznemiruje mirni grad i živote Adama i Matta. Kristal će pokušati u svakom pogledu da zadrži Adama na daljinu, tako da ne dolazi kako bi saznala pravi razlog zašto su se ona i njezina sestra sklonili u tu pustoš. Ali osjećaji koji će se početi osjećati za dječaka idu daleko iznad svojih očekivanja, unatoč mraku vreba. Tamne sjene drže vezano uz ograničenja koja se ne može suzdržati. U međuvremenu je njegov otac Chris, u neprestanom borbom protiv Vijeća i stvorenja noći, bit će svjesni istine koja bi mogla utjecati na sudbinu rase vampira i ljudi. Utrka rođena od ljubavi jedne žene i punog vampira.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.