Start Reading

Arti i Ndjekjes

Ratings:
255 pages3 hours

Summary

Dag Heward-Mills është autori i shumë librave, ku përfshihet libri më i shitur “Besnikëri dhe pabesi”. Ai është themeluesi i një grupimi me më shumë se dy mijë kisha, që quhet “Lighthouse Chapel International” (Kisha Ndërkombëtare e Farit).
Dag Heward-Mills, një ungjilltar ndërkombëtar, shërben me fushatat e ungjillëzimit “Healing Jesus Crusades” dhe nëpër konferenca në mbarë botën. Për më tepër informacion, vizito www.daghewardmills.org.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.