Start Reading

De Verkeerde Gokker

Ratings:
35 pages27 minutes

Summary

Dr. Pennell wil gewoon zijn zoon thuis. Maar Crain Dalton ontdekt dat de meute wil dat de jongen de bigshots vermaakt door een virtual reality-spel te spelen voor de ultieme inzet - zijn eigen leven.

Zelfs doktoren met een koffer vol verborgen geld lijden als hun tienerzoon rondhangt bij het plaatselijke casino en een hoer neemt voor een vriendin. Een leuke gal in de voorsteden die je meest perverse fantasieën uitbeeldt.

Kan Crain Don Pennell op tijd vinden om hem te redden?

In craps zet een verkeerde gokker hun geld neer op Do not Pass and Do not Come. De meeste gokkers haten verkeerde gokkers omdat ze pech naar de tafel brengen, omdat verkeerde gokkers winnen wanneer iedereen verliest.

In de nabije toekomst evolueren computerspellen naar de totale virtuele realiteit. Spelers ervaren een gewijzigde realiteit en toeschouwers kunnen het spel met hen delen.

Gladiatoren hebben niet langer fysieke, gecompliceerde arena's, stadions of speelruimtes nodig. Ze vechten door geavanceerde netwerken.

Winnaar maakt een lading geld.

De verliezer sterft.

Terwijl misdaadbazen, politici en de ijdele rijke wacht. . . en plaats hun weddenschappen.

In The Wrong Bettor zien we de toekomst van het economisch verval van de recessie, gecombineerd met hightech-ontwikkelingen - niet mooi.

The Wrong Bettor was tot nu toe al 30 jaar niet beschikbaar in het ARCHON 7-PROGRAMMABOEK, juli 1983.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.