Start Reading

Virkistä ja Paranna Itseäsi Meditoinnin kautta

Ratings:
142 pages1 hour

Summary

Tämä kirja on kirjoitettu Brahma Kumarin tietoihin perustuen (BK-tieto). Täten, kaikki tässä kirjassa auttaa sinut saavuttamaan yhteytesi Jumalaan, jotta voit käyttää Jumalan värinöitä parantamaan itseäsi ja/tai tullaksesi virkistetyksi.

Brahma Kumarin tavoitteet eivät ole käyttää Jumalan energioita parantamaan fyysisiä kehoja, koska Jumala tuli ja perusti Brahma Kumarit, luodakseen jälleen Kultaisen Kauden maailman. Täten, Brahma Kumarin jäsenet eivät ole mukana varmistamassa kehon parantumista. Heidän painottuminen on ainoastaan varmistaa sielun puhdistuminen ja vahvistuminen. Kuitenkin, monet BK:t, minä mukaanlukien (kirjailija), ovat havainneet, että ohjatessamme energioita kehoa kohti parantamistarkoituksessa, keho todellakin parantuu. Olen yrittänyt ymmärtää syitä tähän ja ymmärtäessäni syyt kirjoitin tämän kirjan.

Tämän kirjan sisältö auttaa sinua tuntemaan virkistäytyneeksi, kun olet väsynyt kovasta työstä, kyllästyneisyydestä, sairaudesta tai kamppaillessasi paheiden kanssa. Sinut ohjataan myös parantamaan itseäsi ja muita eliminoimalla sairauksia kehosta esittämällä keho Jumalan energioille.

Lukemalla tämän kirjan sisältöä, saat linkkisi Jumalaan (Paramatma tai Korkea Sielu), jotta voit käyttää tämän kirjan harjoitteita tuntemaan itsesi virkistäytyneeksi, parantamaan itseäsi ja muita, nauttimaan autuuksista, hengellisesti parantumaan ja vahvaksi, yms. Saavut Liiton Kauteen, jos hyväksyt ja käytät tämän kirjan tietoa. Liiton Kausi on Kausi, jolloin maailma on muuntunut Kultaisen Ikääntymisen maailmaan. Jos sinulla on sellainen aikomus, voit jopa käyttää tämän kirjan sisältöä kävelläksesi Kultaisen Kauden maailmaan, jossa voit elää virkistäytyneen, terveen elämän. Kuitenkin, tämän kirjan sisältö ei painotu opettamaan sinulle kuinka kävellä Kultaisen Kauden maailmaan. Tietoa, kuinka voit kävellä Kultaisen Kauden maailmaan, löydät kirjastani “Rikastu samalla, kun kuljet Kultaisen Kauden Maailmaan”. Tämänhetkinen kirja painottuu ainoastaan opettamaan sinulle tullaksesi virkistäytyneeksi ja parantuaksesi.

Lukiessasi tätä kirjaa, saat linkkisi Jumalaan, koska annan sinulle tämän tiedon Jumalan työvälineenä ja täten, Jumala avustaa kaikkia niitä, jotka lukevat tämän kirjan saamaan oman linkkinsä. Tulet linkittymään Jumalaan niin kauan kuin toivot saavasi linkin Jumalaan. Jos luet tämän kirjan ainoastaan tiedon takia, etkä halua saada linkkiäsi Jumalaan, et tule saamaan linkkiä Jumalaan. Kaikki riippuu siitä mitä tahdot.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.