Start Reading

Familia Winston Cartea Întâi Trezirea Beckăi & Dilema Lui Matt

Ratings:
417 pages4 hours

Summary

Dacă îți place o carte de dragoste cu o tentă de paranormal, cu personaje puternice și o mică doză de umor, atunci aceasta este cartea pentru tine. Cartea Întâi din Familia Winston vă oferă două romane de dragoste, Trezirea Beckăi & Dilema Lui Matt.

Becka dorea puterea și banii. În schimb, și-a pierdut inima.

Becka este o vrăjitoare și nu una foarte bună. Blestemată de către străbunica ei, nu are nici cea mai mică idee cum să scape de soarta ei. Când își varsă cafeaua pe un bărbat străin, află că viața înseamnă mai mult decât credea ea. Dar este ea oare pregatită pentru aceasta?

După o experiență nefericită, Matt Winston, membru al unei familii cu abilități paranormale urmărite de un blestem, se implică doar în relații de dragoste de scurtă durată pentru că nu mai dorește să-și implice inima. Blestemul pus pe capul lui Matt are un termen limită, iar el mai are doar două luni să-l învingă și știe că nu mai are suficient timp. Decide să-și trăiască viața așa cum vrea și să uite de blesteme sau iubire. Dar viața i-o aruncă în cale pe Nora Barnes și schimbă absolut totul.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.