Start Reading

Meduza dhe Kimera

Ratings:
57 pages9 minutes

Summary

Volumi i plotë poetik i librit "Lotë trëndafilash të zinj". Egocorpse Edition. Te tera te drejtat te rezervuara autorit!

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.