Jeg vil ha sex - Taboo: Sexhistorier by Amalie Andersen by Amalie Andersen - Read Online

Book Preview

Jeg vil ha sex - Taboo - Amalie Andersen

You've reached the end of this preview. Sign up to read more!
Page 1 of 1

Jeg vil ha sex - Taboo: Sexhistorier

Et møte på vannet

Prøve noe nytt

En liten fantasi

Sabina

Sabina del 2

Sabina del 3

En Slutwife bliver født

En Norsk skjærgård.

Hybel historie - forløpig fantasi

Vårt nye liv

Opphavsrett

Et møte på vannet

«Ok, men jeg har ikke sex med dem!» Du gav til slutt etter. Greit, jeg har nok mast litt mye, men til mitt forsvar har vi begge kost oss mens vi har lest og sendt meldinger, og du har til og med latt meg ta noen bilder å sende.

Du har kommet hardt til fantasiene om å bli lånt bort til dem, eller at vi alle leker «blindebukk fingring» og du fikk «straff» om du ikke gjetter hvem sin finger det er, og ikke mist når det var snakk om å bli bundet fast og tvunget til å slikke fitte….

Selv har jeg ikke klart å holde meg når vi har knulla, fantasiene har bare bidratt til at jeg har kommet så alt for fort!

Men nå har du altså gått med på å møte dem på ordentlig! Eva og Geir, paret vi møtte på nettet. Ideen var deres, et uforpliktende møte med båt! Da er det naturlig med mye naken hud, avslappet stemning, og mulighet til å kose seg med litt vin om en ønsker det. Vi kjenner hverandre godt nok gjennom chatten til å vite at lystene våre er sammenfallende, men så er det den nervøsiteten med å møte folk på ordentlig da…

Vi skal møtes på et svaberg på Hurumlandet. Har fått ordnet ungefri noen timer og nå styrer vi utover. Vi er begge litt stille, praten gikk lettere i bilen på vei til båten…

Utenfor Holmsbu senker jeg farten og ber deg komme frem til meg. «Er du like spendt som meg?» spør jeg. «Ja, vet ikke om jeg er klar» svarer du. «Du kan alltid si stopp, så snur jeg» svarer jeg. «Vi må begge ville dette». Du er stille et lite øyeblikk men sier «Bare fortsett, men jeg vil ikke ha sex med andre enn deg». Vi kjører rolig utover, er litt tidligere enn avtalt.

«Jeg vil at du skal bruke disse» sier jeg og henter frem fittekulene. Jeg fant dem frem like før vi dro. Vi har hatt mye moro i hemmelighet med dem. Har faktisk tvunget deg til å gå deg selv til orgasme på Karl Johan!

Du er ikke vanskelig å be, og når du sitter rett ovenfor meg, drar trusa til siden og dytter dem opp i fitta skjønner jeg hvorfor. «Du er så våt ja». Du bare smiler og retter på trusa.

Når vi runder odden ligger det allerede en båt der vi skal møtes. Vi tøffer nærmere og ser dem vinke til oss. Tydelig at det ikke bare er vi som er spendt, de er også tidlig ute! Vi får hjelp til å fortøye båten inntil deres før det blir en liten formell hilserunde med håndtrykk og klemmer.

De har allerede pakket ut litt til lunsj på svaberget, og vi drar frem våre ting. Vi har visst alle ønsket å gjøre dette koselig, for det er mer vin og reker enn nødvendig. Praten går lett, og det som først bare var en undertone går raskt over i direkte snakk, akkurat som i chattinga vår.

«Eva tapte veddemålet om at dere turte å komme, så hun må bruke analpluggen i hele dag». De ler og erter hverandre mens vi spiser. «Spør kona hva hun har da» svarer jeg. Du blir flau og rød, men ler og innrømmer etter litt godhjertet masing og gjetting fra dem, hva du har i seg. «Det er sånne med en liten metall klump inni». «Du kan høre dem om du lytter».

De vil gjerne høre og du må opp og riste litt på hoftene mens alle er stille. «Kom her» sier Eva og drar deg nærmere. Hun legger øret mot magen din. «Prøv nå». Du vrikker mer. «Jeg hører dem! Prøv du og» sier hun og strekker hånden ut mot Geir.

Han kommer seg fort bort og legger hodet mot magen, litt lengere ned… «Ja, jeg hører dem» «Og lukter dem også tenker jeg, så langt ned du la nesa di» kommer det tørt og lattermildt fra Eva.

«Ja», svarer han «det lukter himmelsk, men det kjente nok du også tenker jeg. Men nå trenger jeg et bad for å kjøle meg ned»

Du er flau og kåt og glad for et lite avbrekk i vannet.

Vi kommer oss uti alle sammen og flyter litt rundt. De er mer aktive enn oss, og plutselig kommer BHen flyvende over hodene våre og lander i båten vår. «Du skulle kjøle deg ned» ler Eva, «Da må du få henda vekk fra pikken min» svare han.

Jeg har hånda i trusa di og kjenner hvor andreledes våt og glatt du er. Du liker at de kommenterer lydene dine…

Etter litt er vi oppe på land igjen og mens vi tørker oss kommer det plutselig tre eldre damer gående i skogkanten. «Oi, Kyststien går jo rett her, flaks de ikke kom litt før. Skal vi heller stikke litt utpå vannet? Få litt privatliv?» Det er Eva som tar føringa.

Etter å ha pakket sammen og mens vi kjører utover mot en speilblank og flat sjø rekker vi å prate litt sammen. «Jeg vil fortsatt kun ha sex med deg for nå» sier du. «Er det greit om jeg koser litt med Eva da?» «Vi får se…»

Litt utpå, vekk fra leden der båtene krysser frem og tilbake slår vi av motorene, binder oss sammen og bare driver. «Vi pleier å legge oss sånn og kose oss nakne» sier Geir. «Er det greit om vi kaster klærne?» spør Eva «Ja, det har han ventet på i hele dag» smeller det lattermildt fra deg. Vi ser på mens de fjerner de siste to plaggene. Nesten hårløse begge to. Skillet er svakt, og det er tydelig at de tilbringer mye tid nakne. «Viktig å smøre seg godt inn» sier Eva «solbrente brystvorter gjør jævli’ vondt!»

Vi sitter og koser med hverandre uten å ta på «strategiske» steder mens vi kikker på dem. Geir stiller seg bak, fyller hendene med solkrem og griper rundt brystene hennes. Maserer inn kremen, knar, drar i brystvortene. Eva ser rett på oss og veksler med å låse blikkene våre. Hun smiler mens Geir flytter hendene nedover. Han henter mer solkrem og smører inn rumpeballene. Hun sprer bena og hånden han kommer til syne. Han smører henne bakenfra og opp på den kort hårtuften, og så ut på lårene. Til slutt drar han langfingeren sakte tilbake mellom leppene. Eva står hele tiden og ser på oss. Så snur han henne rundt så vi får se skinkene. «Bøy deg fremover» sier han. En liten lilla smykkesten kommer til syne mellom skinkene. Han rører lett ved pluggen hennes. «Deilig, eller hva?» spør han uten å vente på svar.

Klask! Et kjapt slag på skinka gir gjenlyd. «Min tur». Geir reiser seg og vi ser kuken strutter mot oss. Eva setter seg på huk på siden av han og smører inn kuken og balla. Fremdeles ser hun på oss. Til slutt smører hun inn rompeballene han også.

«Dere må gjerne være nakne dere også om dere ønsker det» Eva smiler.

Ok, dette er veiskillet. Jeg ser på deg, du er usikker. «Det er bare det,» sier jeg «kona er veldig bestemt på at hun ikke vil ha sex med dere i dag».

Eva ler, tar brodden av situasjonen. «Hvem snakker om sex, jeg vil bare se den deilige musa jeg har sett på bildene!» Det var alt du trengte å høre. Du vipper lett av deg BH’n og reiser deg for å ta av trusa. Jeg er den sist avkledde. «Husk solkrem på puppene, kom over hit så skal jeg hjelpe deg.» Du blir usikker.

«Slapp av, Geir skal ikke røre deg» Hun snur seg mot Geir og sier «Sitt der og runk du, mens du ser meg kose med henne».

Du nøler. «Kom igjen, jeg veit jo hva du gjorde med venninna di, det er bare litt solkrem». Du går over til dem.

«Still deg her» sier hun og snur deg med fronten mot Geir. Han ser på deg og runker kuken sin sakte.

Eva står bak deg, fyller hendene med solkrem og legger armene rundt deg akkurat slik Geir gjorde med henne. Først maserer hun det inn, men etter hvert knar hun hardere, klyper og drar deg i brystvortene. Blir litt hardhendt. Hun har tydelig vis fått med seg hva du liker.

«Kan du lene deg mot Geir, så kommer jeg bedre til på rumpa?» Du gjør som hun ber om og støtter deg på knærne hans. «Og du holder henda til deg selv!» erter hun Geir.

«Sånn mener du?» Han legger venstrehånda rundt den stramme ballesekken og griper hardt rundt kukkskaftet. Kukkhodet svulmer opp og blir helt glatt. «Jepp» sier hun og setter seg på huk bak deg.

Du kjenner hendene hennes på rumpa. Hun smører deg raskt inn og begynner å bruke fingrene mellom skinkene dine. En lett finger presser mot analen, ikke inn, bare lekent rundt hullet. Du presser deg litt tilbake, møter fingeren.

Hele tiden stirrer du på kukken som runkes bare centimeter fra ansiktet ditt. Plutselig slår Geir til kukkhodet sitt med et klask. Du skvetter til og han gapskratter. Han hadde tydeligvis fått med seg hvor opphengt du var i kukken hans. Du rødmer…

«Slutt å ert’a, hvis ikke skal jeg gi’n en omgang!» «Rett deg opp du» Eva prøver å høres streng ut, men det skinner lett igjennom at hun likte reaksjonen din.

Hun sitter fremdeles på huk bak deg. Du kjenner hun dytter på bena dine og hun presser dem fra hverandre. Akkurat som Geir gjorde i sted, bruker hun hånda mellom lårene for å smøre fremsiden av fitta. Så drar hun hånda bakover.

Presser langefinger’n mellom leppene dine «Du er jo klissvåt, kjære» sier hun. Hun presser fingertuppen rett under klitten din. Du kjenner selv hvor oppsvulmet og hard den er. «Se her a’»

Hun drar fingeren sakte ut og nedover. Du kan ikke se det, men det dannes en tynn blank streng av fittesaft mellom fingeren og fitta. Når det ryker hører du Geir si «En gang til!» Han har økt tempoet sitt. Denne gangen fører hun fingeren inn i hullet ditt. Du kjenner hun rører ved den ytterste kula. Hun dra fingeren ut på ny, men denne gangen blir ikke strengen så lang.

«Kan jeg se på kulene?» spør hun. «M,mm» du nikker.

Du kjenner hvordan hun tar tak i tråden og trekker i den. Kjenner kulene starte å bevege seg utover. Begge kulene smetter ut på en gang. Du er alt for våt til å klare å knipe igjen bare den ene.

Eva rister på kulene og kjenner vibrasjonen fra stålballen inni. «Kjenn på disse» sier hun og kaster dem til Geir. Han ser på deg i det han løfter dem til nesa, trekker inn lukta. Han smaker på dem med tungespissen.

Så fører han dem ned mot kukken og gnir dem mot kukkhodet. Du kan se det blir blankt av saftene dine. Han bruker fittesafta di som glidemiddel.

I mens har Eva ført to fingre inn i deg og presser dem mot punktet i skjedeveggen. Du stønner. Jukker instinktivt litt imot. Hun klarer å holde deg ved kanten, lar deg ikke komme. Plutselig smeller hun den andre hånda hardt på skinka di. Du rives ut av transen.

«Det får være nok, det skal jo kun være smøring, ikke sex» sier hun lattermildt.

Nok en gang får hun deg godflau så du rødmer. «Du får smøre inn gubben din» sier hun og snur deg så du kan komme over til meg.

Jeg møter og hjelper deg ned i båten vår. Men så snart du har bena nede snur jeg deg og bøyer deg fremover så hodet er i båten deres. Jeg bare presser kukken min inn i deg. Du kommer nesten med en gang, stønner, klynker, er helt i din egen verden. Jeg jukker som en gal og kommer etter bare noen få sekunder. Halvt minutt, maks! Flaut, men utrolig herlig.

Når vi kommer til oss selv ser vi at Eva holder på å plassere seg oppå pikken til Geir. Hun rakk ikke det engang før vi var ferdig.

Vi setter oss og ser henne ri. Koser forsiktig med hverandre. Det er tydelig at de vi vil skal se, slik hun skrever mot oss. De har kontroll, knuller sakte. Han legger hendene sine under rumpa hennes og hjelper til. Øker farten.

Han begynner å jokke oppover, og vi kan se balla stramme seg i det han kommer i henne. Hun