Start Reading

Az elnök eltűnt

Ratings:
537 pages5 hours

Summary

Amit csak egy elnök tudhat.


Amit csak egy elnök tehet meg.


Amikor az egyetlen lehetőség – elképzelhetetlen…


Az elnök eltűnt.


Thriller, amit csak egy elnök képes megírni.
2018 egyik legjelentősebb könyves szenzációja Bill Clinton és James Patterson könyve, Az elnök eltűnt. A nagyszerű thriller egy olyan eseményről szól, ami bármikor megtörténhet, és amelyet nem hagyhatunk figyelmen kívül.


A szerzők egy olyan fenyegetést vázolnak fel, amely nem csupán a Fehér Házat érinti, hanem egész Amerikát. A nemzetet elborítja a félelem és a kétségbeesés. Kiber-terrorizmusól suttognak, kémkedésről, árulóról a kabinetben. Maga az elnök is gyanúsított, nem sokkal később pedig egyszerűen eltűnik…


A regény döbbenetes módon világít rá az Egyesült Államok belső működésére és sebezhető pontjaira. Ez az utóbbi évek legautentikusabb, leghátborzongatóbb története, tele olyan információkkal, melyekről csak egy egykori főparancsnok tudhat. Ugyanakkor naprakész, hiteles olvasmány is, melyről még évekig fognak beszélni."Az álomcsapat összeállt… Clinton belső titkai és Patterson ragyogó történetmesélése teszik ezt a regényt az évtized politikai thrillerévé." – Lee Child2018 egyik legjobban várt újdonsága az amerikai könyvpremierrel egyidőben érkezik meg a magyar boltokba is!


Kiadója szerint „sajátos elegye lesz intrikának, feszültségnek, globális drámanak, olyan színfalak mögötti titkokkal elegyítve, melyekről csak egy amerikai elnök tudhatott – eddig.”


Maga Clinton elragadtatással beszélt a közös munkáról: „Leírni, milyen az élet a Fehér Házban, hogyan mennek a dolgok valójában – igazán remek szórakozás. Jimmel pedig csodás együtt dolgozni, mindig is ő volt a kedvencem.”

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.