Start Reading

Një Prej Jush Është Një Djall

Ratings:
150 pages2 hours

Summary

Këtë thënie të thellë, "një prej jush është një djall, e tha Jezus Krishti për grupin e tij të vogël prej dymbëdhjetë dishepujsh. Shumë prej nesh janë keqtrajtuar nga djalli, sepse ne nuk e dimë si ta zbulojmë atë apo të identifikojmë veprën e duarve të tij. Në këtë libër të bekuar, do të zbulosh mëkatet e djallit dhe do të vendosësh që të mos ecësh kurrë në to. Asnjëherë mos u zbatoftë për ty fraza: "një prej jush është një djall!

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.