Start Reading

Transformoni Shërbesën Tuaj Pastorale

Ratings:
258 pages2 hours

Summary

Unë kam ndarë me ju katër fusha kryesore të shërbimit të pastorit. Lutja, vizita, mësimi dhe ndërveprimi (L.V.M.N). Është lutja ime që ju të meditoni për këto gjëra dhe t'i zbatoni ato në shërbimin tuaj.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.