Start Reading

Si Mund Të Bëhesh Një i Krishterë I Fuqishëm

Ratings:
109 pages1 hour

Summary

Shumë njerëz luftojnë me konceptin e të dhjetës, edhe pse kjo praktikë e lashtë ka sjellë pasurinë legjendare të judenjve. Në këtë libër, Bishopi Dag Heward-Mills mëson se si e dhjeta mishëron parimet e krijimit të pasurisë dhe mrekullinë e prosperitetit. Shijo një nga volumet klasike nga Dag Heward-Mills.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.