Start Reading

Megan's Schoolreis: De Megan Reeks, #3

Ratings:
52 pages39 minutes

Summary

Megan's Schoolreis

Een Spirituele Gids, Een Spooktijger en Een Beangstigende Moeder!

Megan gaat op schoolreis naar prehistorische grotten en voelt het leven aan van de holbewoners.

Megan is een dertien jaar oud meisje, dat beseft dat ze psychische krachten bezit die anderen niet hebben. Aanvankelijk probeerde ze er met haar moeder over te praten, maar met rampzalige gevolgen, dus heeft ze geleerd om erover te zwijgen.

Sommige mensen hebben echter hulp aangeboden en een dier betoonde een special vriendschap, maar zij ‘leefden’ niet in de normale zin van het woord. Zij waren overleden.

Megan heeft drie zulke vrienden: Wacinhinsha, haar spirituele gids, die in zijn laatste leven op aarde Sioux was geweest, haar grootvader langs moeder’s kant, Opa en een enorme Siberische tijger die Grrr heet.

Wacinhinsha heeft een buitengewone kennis over alle spirituele, psychische en paranormale dingen;  haar grootvader is een beginnende ‘dode persoon’ en Grrr kan enkel Tijger spreken, zoals je je kan voorstellen en het meeste daarvan is natuurlijk onverstaanbaar voor mensen.

In deze episode in het leven van Megan worden zij  en de andere leerlingen in haar jaar op school op een schooluitstap genomen. Dat zou een jaarlijks evenement moeten zijn , maar de school heeft niet altijd het geld om ze te financiëren.

Deze blijkt uitzonderlijk te zijn voor Megan daar ze een glimp opvangt van de levens van de mensen die in lang vervlogen tijden in een gebied leefden.

Volg Megan terwijl ze meer tracht te leren van haar schooluitstap het verleden in en lees het advies dat haar Spirituele Gids  haar geeft over hoe ze dat het best kan doen.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.