Start Reading

Universul pe umerii tai

Ratings:
464 pages4 hours

Summary

Universul pe umerii tai - Jennifer Niven


 


Bestseller New York Times


De la autoarea romanului Toate acele locuri minunate, bestseller New York Times


 


Jennifer Niven revine cu o noua poveste de iubire tulburatoare si antrenanta despre cum poti gasi persoana care te vede asa cum esti cu adevarat.


 


Toata lumea crede ca o cunoaste pe Libby Strout, fata care a fost poreclita candva „Cea Mai Grasa Adolescenta" din America. Dar nimeni nu face efortul de a incerca sa vada dincolo de fizicul ei.


Toata lumea crede ca il cunoaste pe Jack Masselin. E fermecator si amuzant. Dar nimeni nu stie ca ascunde un secret. Deviza lui este: fii cool, dar nu te apropia prea tare de cineva.


Pana cand Jack o intalneste pe Libby si amandoi se trezesc antrenati intr-un joc dur de liceeni, ce presupune munca in folosul comunitatii si consiliere – la inceput sunt furiosi, apoi surprinsi. Fiindca isi dau seama de ceva: cu cat petrec mai mult timp impreuna, cu atat se simt mai putin singuri.


Pentru ca atunci cand cunosti pe cineva, si lumea ta, si lumea celuilalt se schimba.


 


"Jennifer Niven creeaza doua personaje memorabile si o poveste de iubire induiosatoare." - Publishers Weekly


 


"O explorare subtila a identitatii si a felului in care ne putem accepta pe noi insine." - School Library Journal


 


"Fiind mai mult o poveste despre cum sa te iubesti pe tine insuti, romanul lui Jennifer Niven vine in sprijinul tuturor celor care incearca din rasputeri sa se accepte asa cum sunt." - Kirkus Reviews


 


Desi si-a dorit dintotdeauna sa fie un inger al lui Charlie, adevarata pasiune a lui Jennifer Niven este scrisul.


Prima sa carte, The Ice Master, a fost nominalizata de Entertainment Weekly printre cele mai bune zece carti de nonfictiune ale anului 2000 si a fost tradusa in numeroase limbi. Pe baza ei s-au facut o serie de documentare TV in Germania, Canada si Marea Britanie. Jennifer Niven a scris si Velva Jean, o serie de patru romane.


 


De aceeasi autoare, la Editura Trei a aparut Toate acele locuri minunate, roman distins cu GoodReads Choice Award for Best Young Adult Fiction 2015, declarat Cea mai buna carte a anului 2015 de catre Time Magazine, NPR, The Guardian, Publisher’s Weekly, YALSA, Barnes & Noble, The New York Public Library si nominalizat la Carnegie Medal si la The Guardian Children’s Fiction Prize. A fost peste 30 de saptamani bestseller New York Times, iar drepturile de publicare au fost vandute in 41 de tari. Romanul va fi ecranizat, cu Elle Fanning in rolul principal.


 


Jennifer Niven a creat recent Germ, o revista online pentru adolescente, precum cea din Toate acele locuri minunate, care celebreaza inceputurile, viitorul si toate momentele uluitoare dintre ele.

Read on the Scribd mobile app

Download the free Scribd mobile app to read anytime, anywhere.