Find your next favorite book

Become a member today and read free for 30 days
NEW#leven | how a new life changed theirs

NEW#leven | how a new life changed theirs

Read preview

NEW#leven | how a new life changed theirs

Length:
42 pages
27 minutes
Publisher:
Released:
Mar 2, 2019
ISBN:
9789082664638
Format:
Book

Description

Wat doe je wanneer je hoteldebotel verliefd bent en onverwachts zwanger raakt, maar niet op een baby zit te wachten die je je vrijheid afneemt?

Alexandra voelde de baby tevreden in haar buik bewegen. Onwillekeurig glimlachte ze maar ze benam zich. Ze zou het weg laten halen. Niemand mocht haar van haar lang bevochten vrijheid beroven. Op haar zestiende ontvlucht Alexandra haar verstikkende adellijke milieu om kunstenaar te worden. Dan valt ze als een blok voor baron Herman. Ondanks de niet te ontkennen liefde voor hem breekt ze met hem. Maar als ze ontdekt dat ze zwanger is, moet ze een beslissing nemen. Ze keert terug naar de gouden kooi die ze zo goed kent, maar verliest zichzelf opnieuw. Ze vlucht en laat haar zoon bij zijn vader en haar hatelijke schoonzus achter. Nooit meer praat ze over de kleine Damian.

NEW#leven: een novelle over het leven dat je zomaar bij de keel kan grijpen en de keuzes die je maakt om jezelf te bevrijden, ondanks de pijn die je de ander aandoet.

***NEW#leven is boek 1 in de serie Alle Kleuren van de Regenboog. Lees ook OUT#vlucht (boek 2) en REAL#liefde (boek 3)! Los verkrijgbaar of samen in de boxset Alle Kleuren van de Regenboog.***

Publisher:
Released:
Mar 2, 2019
ISBN:
9789082664638
Format:
Book

About the author

Ik schrijf over de liefde in alle vormen. Liefde is universeel en zou voor iedereen vrij moeten zijn. Ik schrijf over het leven. De ups en de downs. Ik schrijf over outcast en over vervreemding. Ik hou niet van de norm, want wat is nu eigenlijk normaal? Alleen jij weet dat. En ik schrijf over de zoektocht naar jezelf. Want pas wanneer je van jezelf houdt, kan je houden van een ander. Na een lange rat race in management en financiën, maakte Anne de overstap naar het schrijverschap. Op haar zolderkamer met uitzicht over het Hollandse landschap schrijft ze onverminderd voort aan boeken met een hart en een ziel. Anne woonde en werkte in Duitsland en de Verenigde Staten. Als een echte wereldburger geeft ze nu haar boeken wereldwijd uit.


Book Preview

NEW#leven | how a new life changed theirs - Anne Netelenbos

gewoon.

I

Love at first sight

BIJ HET OPEN RAAM STOND Alexandra naakt in het blauwe schijnsel van de maan, haar silhouet lelieblank in de broeierige zomernacht, haar boezem in opgewonden afwachting van zijn aanraking. Achter haar schitterden de sterren aan de hemel boven de heuvels van het Engelse platteland.

Langzaam knoopte Herman zijn overhemd los en liet het van zijn schouders op het visgraatparket vallen.

Bij de aanblik van zijn gespierde torso lichtten Alexandra’s ogen op.

Herman liep door de schemerige ruimte naar haar toe. Ze was de mooiste vrouw die hij ooit gezien had. Elk detail van haar wilde hij zien, voelen, ontdekken. Verliefd ging hij voor haar staan. Teder gleed hij met zijn vingers door haar rossige lange haar dat langs haar rug naar beneden golfde.

Ze glimlachte toen zijn handen op haar billen tot stilstand kwamen.

Hij trok haar naar zich toe.

Alexandra deed een stap achteruit. Uitdagend keek ze hem aan. Laat me je proeven, fluisterde ze.

Herman voelde hoe ze zijn riem losmaakte, zijn broek losknoopte en de rits naar beneden trok.

Niet doen, kreunde hij en hij probeerde haar tegen te houden.

Vragend keek ze naar hem op.

Verlegen sloeg hij zijn ogen neer. Dit was geen vluggertje zoals met de dames uit zijn voorbestemde kader, de debutantes die hem maar wat graag plezierden in ruil voor zijn adellijke titel. Eigenlijk wilde hij Alexandra weer in haar jurk hijsen en hand in hand met haar over het dorpsfeest wandelen, met haar dansen op de vrolijke noten van het folkloristische bandje en stiekem met haar zoenen op het stenen muurtje zoals ze rond middernacht gedaan hadden.

Herman voelde haar adem langs zijn blote bast naar beneden dwalen. Stop, zei hij ferm.

Ze schrok.

Liefdevol pakte hij haar hand en trok haar omhoog. Ik wil met je vrijen, de hele nacht. In één soepele beweging tilde hij haar in zijn armen.

Met een zucht vol bewondering sloeg Alexandra haar armen om zijn nek en vleide haar wang tegen zijn schouder. Ze voelde zijn krachtige spieren, terwijl hij haar naar het hemelbed droeg. Voorzichtig legde hij haar op de koele lakens. Met ingehouden adem keek ze hoe hij zijn broek uittrok. Met haar vingertoppen beroerde ze zijn blote benen en gleed plagend langs

You've reached the end of this preview. Sign up to read more!
Page 1 of 1

Reviews

What people think about NEW#leven | how a new life changed theirs

0
0 ratings / 0 Reviews
What did you think?
Rating: 0 out of 5 stars

Reader reviews