Find your next favorite book

Become a member today and read free for 30 days
UnavailableREAL#liefde | can he save the man he really loves?
Currently unavailable on Scribd

REAL#liefde | can he save the man he really loves?

Read preview

Currently unavailable on Scribd

REAL#liefde | can he save the man he really loves?

Length:
337 pages
4 hours
Publisher:
Released:
Mar 2, 2019
ISBN:
9789082664652
Format:
Book

Description

Wat doe je wanneer je ontdekt dat je verloofde zijn eigen dood in scène heeft gezet en springlevend in de wildernis van Alaska ondergedoken zit?

Hij voelde zich verdoofd, net zo verdoofd als toen in dat mausoleum bovenop die heuvel in LA. In het geheim had hij van Milcolm afscheid genomen. Vrijwel niemand had geweten van zijn liefdesrelatie met de zwarte zanger. Damian is kapot wanneer hij via de media moet vernemen dat zijn down-low boyfriend, de beroemde popster Milcolm McGuide, dood gevonden is. Hij verlaat LA en keert ontredderd terug naar Nederland. Daar vindt hij Milcolm's geheime boodschap. Aangespoord door zijn hartsvriendin gaat hij naar Milcolm op zoek, wat hem bijna fataal wordt.

Milcolm hield zijn ogen stijf dicht. De loop van het semiautomatische vuurwapen drukte tegen zijn voorhoofd. Hij was niet vergeten hoe dat voelde en hij hoefde niet te kijken om te weten hoe zijn vader boven hem uittorende. Milcolm is zielsgelukkig met Damian, maar zijn sterrenbestaan als fake hetero verwoest hem vanbinnen. Met hulp van de FBI begint hij samen met zijn twee kinderen een nieuw leven. Dan komt hij erachter dat zijn maffiafamilie Damian gekidnapt heeft. Om de liefde van zijn leven te bevrijden, moet hij uit de kast komen en zijn gewelddadige verleden onder ogen zien.

Krijgen Damian en Milcolm hun happy end?

REAL#liefde: een roman over hoe ver je gaat in het kiezen voor jezelf, de afrekening met je verleden en de liefde voor jezelf die je deelt met de ander.

***REAL#liefde is boek 3 in de serie Alle Kleuren van de Regenboog. Lees ook NEW#leven (boek 1) en OUT#vlucht (boek 2)! Los verkrijgbaar of samen in de boxset Alle Kleuren van de Regenboog.***

Publisher:
Released:
Mar 2, 2019
ISBN:
9789082664652
Format:
Book

About the author

Ik schrijf over de liefde in alle vormen. Liefde is universeel en zou voor iedereen vrij moeten zijn. Ik schrijf over het leven. De ups en de downs. Ik schrijf over outcast en over vervreemding. Ik hou niet van de norm, want wat is nu eigenlijk normaal? Alleen jij weet dat. En ik schrijf over de zoektocht naar jezelf. Want pas wanneer je van jezelf houdt, kan je houden van een ander. Na een lange rat race in management en financiën, maakte Anne de overstap naar het schrijverschap. Op haar zolderkamer met uitzicht over het Hollandse landschap schrijft ze onverminderd voort aan boeken met een hart en een ziel. Anne woonde en werkte in Duitsland en de Verenigde Staten. Als een echte wereldburger geeft ze nu haar boeken wereldwijd uit.Reviews

What people think about REAL#liefde | can he save the man he really loves?

0
0 ratings / 0 Reviews
What did you think?
Rating: 0 out of 5 stars

Reader reviews