Enjoy millions of ebooks, audiobooks, magazines, and more, with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Ronin 5 - Kamppailu
Ronin 5 - Kamppailu
Ronin 5 - Kamppailu
Ebook34 pages17 minutes

Ronin 5 - Kamppailu

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Lohikäärme. Heitä vastassa on ihkaoikea lohikäärme. Ronin sekä vanhat samurait Akama, Okami, Yeo ja Goseki ovat selvinneet Sanzu-joelle – joelle, jota pitkin pääsee tuonpuoleiseen. He eivät kuitenkaan osanneet edes pahimmissa painajaisissaan odottaa, millainen matka tuonpuoleiseen on. Onneksi Roninilla on mukanaan taikamiekka Gôsuto Mêkâ – eivätkä vanhat samuraitkaan ihan kyvyttömiä ole. Roninin on aika kohdata kuolleiden valtakunnan hallitsija, Varjokuningas. Onnistuuko Ronin noutamaan kukan, joka voi pelastaa Azumi-tytön hengen? Entä miten Varjokuningas liittyy Roniniin itseensä ja hänen kadonneisiin vanhempiinsa?"Ronin – Kamppailu" on Samuraiden Japaniin sijoittuvan huiman seikkailusarjan viides ja viimeinen osa. -
LanguageSuomi
PublisherSAGA Egmont
Release dateApr 17, 2020
ISBN9788711866641
Ronin 5 - Kamppailu
Read preview

Related to Ronin 5 - Kamppailu

Titles in the series (40)

View More

Reviews for Ronin 5 - Kamppailu

Rating: 0 out of 5 stars
0 ratings

0 ratings0 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words

  Book preview

  Ronin 5 - Kamppailu - Jesper Nicolaj Christiansen

  www.egmont.com

  Joki

  Vene lipui mustan veden halki. Hiljaisuus ympäröi heidät. Oli kuin kaikki ääni olisi kadonnut maailmasta. Heistä kukaan ei sanonut sanaakaan peläten, että heidän äänensä rikkoisi hiljaisuuden kuin lasin. Joka kerta kun joku liikahti, veneen narahdus kuulosti heidän korvissaan ukkoselta. Edes Daigoro, joka ui veneen vierellä, ei päästänyt ääntäkään.

  Veneen peräsimen vieressä seisoi Okami. Hänen katseensa tähysi horisonttia, joka oli pikimusta. Aivan lähellä Okamin takana istui kädetön Akama. Hänellä oli nuoli hampaittensa välissä ja hän piteli jousta jaloillaan. Häntä vastapäätä istui Yeo, joka tuijotti mustaa, kylmää vettä, keihäs valmiina.

  Aivan Roninin edessä istui Goseki puhdistamassa kynsiään. Hiljaisuus kävi Roninille sietämättömäksi. Goseki? Hänen kuiskauksensa kuulosti kovalta kuin sotahuuto. Kaikki katsoivat häneen ja sitten takaisin tyyneen veteen.

  Goseki nyökkäsi.

  Taistelin kerran erään miehen kanssa. Shogunin. Hän sanoi olevansa Goseki-ryûsta. Onko se sinun oppisi?

  Goseki nyökkäsi taas. Lähdettyäni daimyôn luota perustin oman kouluni. Mutta suljin sen hyvin pian, koska sain kuulla, että oppilaani käyttivät uusia taitojaan itsekkäisiin tarkoituksiin. Shogun oli yksi oppilaistani.

  Mutta sinä opetit oppilaitasi taistelemaan? Ronin kysyi.

  Goseki käänsi katseensa häneen pettyneenä. Siksikö sinä tätä luulet? Taistelemiseksi? Tämä on elämäntapa, poika. Jokainen meistä on valinnut tien, polun omalle elämällemme. Ja nämä polut ovat vieneet meidät takaisin sinne, mistä aloitimme. Nyt on aika saattaa loppuun se, minkä aloitimme.

  Shhh. Okamin ääni kuului veneen perästä.

  Kun valitset tien, kuiskasi Goseki, "siihen kuuluu vastuu. Vastuu tehdä se, mikä on oikein. Jos sinusta tulee lääkäri, opit, miten ihmiskeho toimii ja voit käyttää sitä tietoa parantamiseen tai satuttaaksesi muita.

  Enjoying the preview?
  Page 1 of 1