Enjoy millions of ebooks, audiobooks, magazines, and more, with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Ronin 1 - Miekka
Ronin 1 - Miekka
Ronin 1 - Miekka
Ebook33 pages16 minutes

Ronin 1 - Miekka

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Poika herää keskellä metsää eikä tiedä, miten on joutunut sinne. Mukanaan hänellä on miekka, jolla on taianomaisia voimia. Hänen nimensä on Ronin. Eikä Ronin ole kuka tahansa poika. Hän huomaa, että pystyy taistelemaan yhtä hyvin kuin kokeneet samurait. Kun taivaalle ilmestyy kultainen kotka, Ronin tietää, että hänen pitää seurata sitä. Hänen täytyy selvittää oma tarinansa. Avukseen hän saa uskollisen hevosen Daigoron."Ronin – Miekka" on Samuraiden Japaniin sijoittuvan huiman seikkailusarjan ensimmäinen osa. -
LanguageSuomi
PublisherSAGA Egmont
Release dateApr 15, 2020
ISBN9788711866603
Ronin 1 - Miekka
Read preview

Related to Ronin 1 - Miekka

Titles in the series (40)

View More

Reviews for Ronin 1 - Miekka

Rating: 0 out of 5 stars
0 ratings

0 ratings0 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words

  Book preview

  Ronin 1 - Miekka - Jesper Nicolaj Christiansen

  www.egmont.com

  Kuka olen?

  Kirkasta valoa. Valoa ja kipua. Ne hän huomasi ensin. Valon, kivun, huonon olon ja kylmän. Häntä palelsi. Värisytti.

  Jokin liikehti ruohikossa. Hänen sydämensä löi kovempaa, kunnes hän ymmärsi sen olevan vain hänen oma kätensä. Hän hymyili huojentuneena, mutta sitten säikähti taas. Tällä kertaa omaa ääntään.

  Hän makasi kosteassa ruohikossa puiden ympäröimänä. Mäntyjen. Ruohikko, jossa hän makasi, oli syvällä mäntymetsässä oleva aukea. Hänen päähänsä koski. Tykyttävä jomotus. Hän kosketti otsaansa. Se tuntui märältä, lämpimältä. Hänen käteensä tarttui jotain lämmintä ja tahmeaa.

  Verta.

  Hän kirkaisi.

  Lintu pyrähti lentoon lähellä olevan puun oksalta. Hän yritti muistaa. Kuinka hän päätyi tänne? Mutta hänen mielensä löi tyhjää. Hän ei muistanut edes omaa nimeään.

  Tai äitiään, isäänsä, missä hän asui tai mistä oli tullut. Hän ei muistanut edes miltä näytti.

  Hän nousi hitaasti ylös. Hänen päässään pyöri ja siihen koski, mutta hänen oli päästävä ylös. Hänen oli nähtävä, pystyikö hän siihen. Hän huojui puolelta toiselle, kunnes löysi tasapainon.

  Hän katsoi alas omaa kehoaan. Hänen yllään oli kimono. Vähän matkan päässä, lähes ruohikkoon kätkeytyneenä, makasi katana.

  Hän kurkotti kohti miekkaa verisellä kädellään. Samalla hetkellä, kun hänen kätensä sai otteen kahvasta, välähti hänen silmiensä eteen näkyjä tultasyöksevistä lohikäärmeistä, irvokkaista, epämuodostuneista demoneista ja jättiläismäisistä käärmeistä. Ja sitten, viimeisenä, kuva kultaisesta kotkasta piirtyneenä kirkkaansinistä taivasta vasten.

  Hänen jalkansa pettivät. Ne lakosivat hänen altaan ja hän kaatui kosteaan ruohikkoon.

  Hän katsoi ylös taivaalle. Jossain

  Enjoying the preview?
  Page 1 of 1