Enjoy millions of ebooks, audiobooks, magazines, and more, with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

All Inclusive – Seuralaisen Tunnustuksia 9
All Inclusive – Seuralaisen Tunnustuksia 9
All Inclusive – Seuralaisen Tunnustuksia 9
Ebook45 pages30 minutes

All Inclusive – Seuralaisen Tunnustuksia 9

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

"Lydia sujauttaa kätensä Cornelian ympäri ja alkaa hieroa hänen rintojaan. Kehomme hankaavat toisiaan vasten, ja yhtäkkiä tunnen jotain kovaa painautuvan toista nivustani vasten."Juorutoimittaja Alex haastattelee Liamia, kun hän kertoo panoistaan. Liam itse on – kaiken järjen vastaisesti – langennut kunnolla kymmenen vuotta vanhemman miehen pauloihin.Tällä kertaa Liamin kotoa löytyvä, puusta veistetty kasvonaamio herättää hänessä kiihkeitä muistoja berliiniläisestä seksiklubista, Insomniasta. Liam lähti klubille pomonsa Claudian kanssa, sillä Claudia halusi esitellä hänet kahdelle erityiselle ystävättärelleen: tummaääniselle Lydialle sekä Cornelialle, jolla on pehmeistä muodoistaan huolimatta muita maskuliinisia ominaisuuksia. Klubin pyörteissä he tarjoavat Liamille silmiä avaavan kokemuksen, jota hän tuskin unohtaa.Tämä on "All Inclusive" -sarjan yhdeksäs osa, joka kertoo Liamin kuumista tunnustuksista Tukholman halutuimpana eroottisena seuralaisena.-
LanguageSuomi
PublisherLUST
Release dateMar 2, 2022
ISBN9788726544756
All Inclusive – Seuralaisen Tunnustuksia 9
Read preview

Read more from Vanessa Salt

Related to All Inclusive – Seuralaisen Tunnustuksia 9

Titles in the series (40)

View More

Reviews for All Inclusive – Seuralaisen Tunnustuksia 9

Rating: 0 out of 5 stars
0 ratings

0 ratings0 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words

  Book preview

  All Inclusive – Seuralaisen Tunnustuksia 9 - Vanessa Salt

  Vanessa Salt

  All Inclusive

  Seuralaisen Tunnustuksia 9

  LUST

  All Inclusive – Seuralaisen Tunnustuksia 9

  Translated by Mili Kay

  Original title: All inclusive - En eskorts bekännelser 9

  Original language: Swedish

  Cover image: Shutterstock

  Copyright © 2020, 2022 Vanessa Salt and LUST

  All rights reserved

  ISBN: 9788726544756

  1st ebook edition

  Format: EPUB 3.0

  No part of this publication may be reproduced, stored in a retrievial system, or transmitted, in any form or by any means without the prior written permission of the publisher, nor, be otherwise circulated in any form of binding or cover other than in which it is published and without a similar condition being imposed on the subsequent purchaser.

  Minun täytyy todella kipaista uutishuoneeseen. Alexander voihkaisee kevyesti. Olen antanut lupaukseni.

  Ymmärrän sen. Mene ja tee pomosi onnelliseksi. Leikin loukkaantunutta, mutta tosiasia on, että olen harvoin ollut niin kiimainen kuin nyt. Ja rakastunut. Kun Alex makaa vieressäni sängyssä, kierrettyäni häntä kuukausia kuin kissa kuumaa puuroa, tunnen hukkuvani häneen kokonaan.

  Minä, Tukholman laadukkain ja halutuin eroottinen seuralainen – joka ei ole koskaan oikein rakastunut keneenkään – olen avannut sydämeni itseäni kymmenen vuotta vanhemmalle miestoimittajalle. Hänellä on ammatti, jota yleensä halveksun – tuon ammatin harjoittajat yleensä jahtaavat täydellistä tarinaa ajattelematta lainkaan sen seurauksia – ja jotka eivät myöskään osaa kirjoittaa muutamaa sanaa pidempiä lauseita tai johdonmukaisia tarinoita. Ainakaan, jos minulta kysytään.

  Ja nyt? Olen täällä Vain Sweden -lehden toimittajan kanssa, ja vaikuttaa siltä, että hän tulee julkaisemaan koko elämäni neliväripainatuksena. Ei vailla hienovaraisuutta. Ei vailla luontoisetuja. Sopimuskohdat laajenevat kuin renkaat vedessä.

  Ikään kuin Alexander lukisi ajatukseni, hän sanoo:'Tästä tulee helvetin hyvä tarina, Liam. Vain kaksi kertomusta jäljellä, ja voin jakaa kanssasi tämän mehevän pihvin. Hän tekee pienet lainausmerkit ilmaan sanoessaan pihvin".

  Alex, sinun täytyy työskennellä todella ahkerasti, jos aiot päästä osingoille. Kunhan sanon…

  Heh. Heh. Alexander pyörähtää ylös sängystä. Siinä hän seisoo; hänen kullinsa on edelleen kova ja sen päässä kimaltelee touhutippa. Hän kahmaisee itselleen tyynyn ja heittää sen minulle. Saatat saada kumppanin itsellesi. Mitä tuumaat siitä?

  Sinä? Alkaisit seuralaiseksi? Puhahdan ja heitän tyynyn takaisin hänelle. Olet ollut hetero koko elämäsi. Sitten tapaat minut, sinua on pyydetty haastattelemaan minua, sinun on oltava ammattimainen. Ja sitten yhtäkkiä sinusta kuoriutuukin bi tai piilohomo, kutsu sitä miksi haluat. Sitten keksit, että haluat vaihtaa raidetta, täysin vakavissasi…

  Miksi en? Alexander vain hymyilee. Hän laskee tyynyn sängylle ja katsoo minua kirkkain silmin. Miksi en?

  Olen hiljaa. Hänhän on vakavissaan, helvetti soikoon.

  Alexander vilkaisee palkintovitriiniä, jossa säilytän trofeitani: yksi jokaista askelta kohden, omalla matkallani oman maailmani julkisuuden henkilöksi.

  "Et voi muuttaa toista ihmistä, voit muuttaa vain itseäsi.

  Enjoying the preview?
  Page 1 of 1