Çlirim Xhunga, çlirohu nga xhungat e tua haluçinante
HISTORI E LETËRSISË SHQIPTARE nga ROBERT ELSIE
Njeriu Qe Mbillte Peme
E Fshehta Pas Horizontit
Bibla, kurani dhe urrejtja mes njerëzve
Floranti Dhe Laura
MaRsi shefdomi.com
Materialet e Repartit- 2004
Shenjat e Saldimit
Kontrolli i Bashkesive Te Salduara 2009 h.o & b,b
FATI PËRMES FILXHANIT TË KAFESË - Adnan Abrashi
Keshtu ecen njeriu - Kim Mehmeti
Nen Pushtetin e Misterit.
scribd