Lajmetari Njeriut - Osho
Agim Hamiti - Odiseja e Nje Dedektivi (Ngjarje Te Jetuara) Vellimi 2_upload Jorontin Qeraca
Agim Hamiti - Odiseja e Nje Dedektivi (Ngjarje Te Jetuara) Vellimi 1_upload Jorontin Qeraca
Sonila_Rrahmani
Kufoma - Fatos Kongoli
Odiseja_E_Nj___Detektivi_2
Rreth Situates Se Krijuar Pas Raportit Te Dick Martit
Kim Mehmeti Kali i Bardhe 778303226
Kim_Mehmeti__vitet_e_urithit_336774205
Shefqet Aruqi
rezoluta 1244
Shefqet Aruqi
Politika e Jashtme
Ministrija e Jashtme e Re Pub Likes Se Shqiperise_2010
MËSIMET NGA VENDOSJA E GJYKATËSVE DHE PROKURORËVE NDËRKOMBËTAR NË
Kosovo Gjat Nje Viti Ne Vazhdim Na Lordi Robertson
Kosova Ne Mardhedhenjet Nderombetare
Kosova Grat Dhe Prostitucioni
Konflikti i Kosoves Dhe Pasojat Mjedisore
Hulumtimi Mbi Armet e Vogla Dhe Te Lehta Ne Kosove
HaroldHongjuKohMendimkonsultativ Per Shpalljen e Pavarsise Se Kosoves
Hapesira Ajrore e Kosoves
Groposja e Se Kalueres
Gjyqesia tranzicionale
Bg National-security Alb
Shefqet Aruqi
BE Dhe Shqiperia
143 Kosovo Ethnic Dilemma Albanian
MBYELLJA E DYERVE, Kthim drejt procesit të deinstitucionalizimit dhe hapat për implementimit të tij efektiv në Republikën e Maqedonisë
Salih Veseli
Shkenca POlitike
Popull i tradhëtuar - Koço Danaj, 1998
Shtresimet e Identitetit Kulturor Shqiptar - Kajoli, Morina et al., 2003
Polemika Shqip - Bruqi, Flori, 2009
Shqipnia e Shqiptareve - Vokshi, M.
scribd