Historia e Popullit Shqiptar
E-book_enigma e Gjuhes Shqipe
Agim Hamiti - Odiseja e Nje Dedektivi (Ngjarje Te Jetuara) Vellimi 1_upload Jorontin Qeraca
Hyrje Ne Shkencat Kompjuterike
daraden
thenie
Dhiata e Re - Konstandin Kristoforidhi [Konstantinit Kristoforidit] (1872)
Enciklopedi shqiptare
Enciklopedi boterore
Kalendari i Vatres i motit 1918 - Fan Noli; Vatra (1918)
Libra mbi Shqiperine dhe shqiptaret ne internet
Albextra
Hipnoza
Kanuni i Leke Dukagjinit
florent
mae geri
Stervitja Me Pesha Per Te Gjithe
Mesojme Me Te Gjitha Shqisat
PraktikumiFiziologjisePatologjike
SHKOLLAT LETRARE SHQIPE/Albanian literary schools
Mr. Ukshin Hoti për kauzën kombëtare - (mos) angazhimi i të tjerëve për fatin e tij
Asistenca Personale Per Ekzistim Ne Komunitet
Kujdesi Per Personat e Semure Nga Demenca
Veprimtaria Antikombetare e Esat Pashe Toptanit 1912-1920
Monumentet e kulturës së identitetit shqiptar
Ebook shqip (albanian) Sami Frasheri fjalet e urta
Ebook shqip (albanian) anekdota popullore
ebook shqip (albanian) Veprimtaria antikombetare e Esat Pashe Toptanit
ebook shqip (albanian) kurani ne shqip
ebook shqip (albanian) Popujt e Zhdukur
Korniza-Transporti_rrugor
Propaganda Mediale
scribd