Ligji për Sigurine ne Komunikacionin Rrugor i Republikes se Kosoves - Kosovo
e Drejta e Detyrimeve
Detyrat e Motres
LSI vlore broshure
Manual Kontrolli Tatimor për Tatimpaguesit e Mëdhenj në Shqipëri_al-tax.org
Presentation 1
Origjina e jetes - Pese pyetje qe ia vlen ti besh
Geshtenja, Druri i Bukes Ne Token Shqiptare
Skenari ipallatit 176
Fillet e se drejtës
Eris Jashari
E Drejta Civile
Eris Jashari
Politika Kriminale
Abetare - Libri i Mesuesit
Mujo Haskoviq - Psikologji
E drejta romake
Konkursi Per MASTER 2014 15 (1)
Gazeta ElbasaniPlus - 24 Tetor 2014
Kimia Shtojce 1510 (1)
Ushtrime Matura 2015 - Pjesa e Dytë
Organizatat Kryesore Dhe Operatoret Elitare e Agjensi Turistike2
The Translation of the Holy Quran - Albanian
Vetëkontrollimi i gjinjve
tema_e_instruktorit
siprint1
flajeri
Pajisja me dokumente (Republika e Kosovës për qytetaret e sajë)
Mate Ma Tike
florifusha
Alpet
Ku Shtrihet Sot Dukagjini
Syllabus Arti i Te Shkruarit
naqe_shkodrani
Rruga Per Ne Xhennet
scribd