Tema-LËNDIMET OCULARE / OPHTHALMOLOGY / Mr.Sc.Dr.AJVAZI H,Prof.Dr.GORANCI I,Prof.Dr.LUTAJ P,Prof.Dr.BRESTOVCI M.
UVEITET - Mr.Sc.Dr.HALIL AJVAZI Oftalmolog/Republic of Kosova/Opthalmology Science-Health&Medicine
TVQR - Mr.Sc.Dr.halil Z. AJVAZI-Oftalmology / Faculty of Medicin in Prishtina /Republic of KOSOVA
UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES “REZONANCA” Mr.Sc.Dr.Halil Ajvazi-Oph./Prishtina/Republic Of Kosova / UNIVERSITETI I SHKENCAVE MJEKËSORE “REZONANCA”
III.UNIVERSITETI I SHKENCAVE MJEKËSORE“REZONANCA”FAKULTETI I MJEKËSISË PRISHTINË/Halil AJVAZI,Mr.Sc.MD. / EKZAMINIMI OBJEKTIV NË OKULISTIK(OFTALMOLOGJI)
III.UNIVERSITETI I SHKENCAVE MJEKSORE"REZONANCA"PRISHTINË / Mr.Sc.Dr.Halil Ajvazi-Oftalmolog
OFTALMOLOGJI/UNIVERSITETI I SHKENCAVE MJEKSORE"REZONANCA"PRISHTINË/Mr.Sc.Dr.Halil Ajvazi-Oftalmolog
III.UNIVERSITETI I SHKENCAVE MJEKSORE-REZONANCA-PRISHTINË
Shëndeti Mendor i Fëmijlve dhe Adoleshentëve Prizren Naim Fanaj
TEST I AUTOVLERSIMIT 4.01 - Test Di Autovalutazione Albanese Shqip
Islamofobi apo demokraci
Dita kushtuar kafshëve, në Shqipëri
Dielli_Juaj
3 rrugë rinore
Dielli_Juaj
Zgjimi i mendjes
scribd