Skender Kollcaku
Ndryshk dhe Mjalte
Skender Kollcaku
Drita e Syve te Mi
Skender Kollcaku
Jo poezi
Skender Kollcaku
Imitimi i Gjerave
Skender Kollcaku
Mbreteresha e Debores
Skender Kollcaku
Vishnje
Skender Kollcaku
Perseri ne Rruge
Skender Kollcaku
Bishti i Bardhe
Skender Kollcaku
Lindja E Diellit
Ligji për Sigurine ne Komunikacionin Rrugor i Republikes se Kosoves - Kosovo
Bazat e Menaxhimit-sfidat (Mundeni me shkarku)
Skender Kollcaku
Ku Shkuan Djemte e Mbare
Une Do Vrisja Nje Gjinkalle
Skender Kollcaku
Te Zite E Kesaj Bote
Valarock.com Info & Manifest
Enciklopedi shqiptare
Skender Kollcaku
Shthurja
Skender Kollcaku
Une Fle Nen Uje
Procesi i Globalizimit
Miremengjes,e dashur
valarock.com skeda
valarock.com skeda
valarock.com skeda
Luan Topçiu Tekstualizem dhe stil (Mbi veprën poetike të Lasgush Poradeci)
hafidh el-hakemi - 200 pyetje dhe po aq përgjigje
Bazat e Menaxhimit nga Libri
Mikroekonomi Nga Libri
The Character of Jesus
Skender Kollcaku
Mbi Koder Koken Mbeshtes
scribd