Zerqani nje parajse e paharrueshme
REVISTA SHQIPËRIA XXI nr 4/2003
Dy tingellima për Skenderbeun - Ledi Shamku Shkreli (18 Jan 2009)
Newsletter Volume 2 Issue 17
Newsletter Volume 3 Issue 4
Newsletter Volume 3 Issue 22
Njohja dhe Vetvlerësimi tek Adoleshentët
Refleksion mbi atë çka na lanë zjarret
Kulla e Rojes per Studim GM 1 - Shtator 2012
PURCHASE ONLY
Etika 61 Prill 2013
Iliria Post the first issue
Blerand Rexhepi
Thashetheme 11 gusht
Engjëlli shpëtimtar i Labërisë
Shteti Ne Mal Komuniteti Ne Fushe
Ndotesit Nuk Paguajne
Newsletter Volume 4 Issue 25
ALBANIANMAIL_nr95
ALBANIANMAIL_nr96
Besa - Myslimanet qe shpetuan hebrenjte - Norman H. Gershman (2008)
ALBANIANMAIL_nr97
ALBANIANMAIL_nr98
ALBANIANMAIL_nr99
Sigurimi i Aksesit Tek Sherbimet Sociale Per Personat Me Aftesi Te Kufizuara-Nevoja Per Mekanizma Rregullues Ne Evropen re
ALBANIANMAIL_nr100
ALBANIANMAIL_nr101
ALBANIANMAIL_nr102
ALBANIANMAIL_nr103
ALBANIANMAIL_nr104
ALBANIANMAIL_nr105
ALBANIANMAIL_nr106
scribd