Dituria islame nr 201
Ligji për Sigurine ne Komunikacionin Rrugor i Republikes se Kosoves - Kosovo
Historia e Popullit Shqiptar (Albanian History in Albanian language)
ARISTOTLE SPIRO, ALBANIAN ORTHOGRAPHY OF GREEK LOANWORDS
gruaja me e bukur-bukowski
Pelrepnica Thesar Arkeleogjik
Aristotel Spiro, Alfabeti shqip - Miti dhe realiteti
Historianet e Himares, Zonja Dhe Doktori-nga Kristaq Jorgji
Shkrime , te zgjedhurit e popullit
(Par)Etimology and History
Bazat e Menaxhimit nga Libri
Menaxhimi i Prodhimit Nga Libri
Financimi Kontabiliteti Nga Libri Nderrmarrsia
Veton Sopjani
Menaxhimi i Prodhimit
Temat Lidhur Me Menaxhment
ALBANIANMAIL_nr95
Dhiata e Re - Konstandin Kristoforidhi [Konstantinit Kristoforidit] (1872)
MARKETING - Literatur
Organizatat Kryesore Dhe Operatoret Elitare e Agjensi Turistike2
Paraja, Banka Dhe Krediti -Kap. 1,2,3,4,5,6.
Menaxhimi i Teknologjis
Northern Epirus Through the Centuries -Lecture in Harvard University
Mikroekonomi Nga Libri
Makroekonomi Nga Libri
omarou18
3-2007
Enciklopedi shqiptare
Enciklopedi boterore
scribd