Boshlleku Tatimor (Tax Gap) ne Shqiperi, 2012_AL-Tax.org
Analiza e treguesve buxhetorë për periudhën 1996 - 2012_al-tax.org
Punësimi dhe investimet kapitale në Shqipëri, 2012_al-tax.org
PURCHASE ONLY
Transaksionet Online
PURCHASE ONLY
Mariglen Kadiasi
Këkrim Marketing
Zhvillimi ekonomik dhe procesi i integrimit ne BE
PURCHASE ONLY
Coco Antonelle
Fizike Satelitet
PURCHASE ONLY
Kasem Trebeshina projekt
PURCHASE ONLY
projekt guide turistike
Suplement Panorama plus 10 janar Tuna Zogu ma i mire prej krejtve
Suplement Panorama Plus Anaidi Big brother Ezel Marina Vjollca Hamdi Salihi Delfina Aziri Endri Stefi Shkelzen Berisha
Suplement Panorama plus Angela Martini Ledri Vula
Suplement Panorama plus Big brother Arbana Osmani Eduart Selami Ilva Tare
Suplement Panorama plus, Angela Martini, Ciljeta Xhilaga
PURCHASE ONLY
Suplement panorama plus Valer Kolnikaj BB7
Suplement Panorama plus Valer Kolnikaj Big brother Gay Bisex Ronela Hajati Striptiz
PURCHASE ONLY
spahiu2001
Larja e Parave
Suplement Panorama plus Zajmina Vasjari Topless Nora Istrefi Celulit Striptiz Anna Menaxherja Klajda Gjosha shtatzene
Suplement panorama plus Eli Fara Big brother Valer Kolnikaj flet bashkeshortja Politikanet e Kosoves
PURCHASE ONLY
spahiu2001
PENOLOGJIA
PURCHASE ONLY
Alket Zeneli
AMC Prezantimi
RUBAIRAT E RUMIT - Shqipëroi Halit Beka (Methasani)
PURCHASE ONLY
Shqipëria Dhe Monedha Europiane
PURCHASE ONLY
Florent Osmani
Udhëheqja
PURCHASE ONLY
Punim Seminarik Nga Lenda Ekonomi
PURCHASE ONLY
Suplementi Panorama plus e shtune
PURCHASE ONLY
Suplementi Panorama plus e shtune
PURCHASE ONLY
Suplementi Panorama plus e shtune
PURCHASE ONLY
Suplementi Panorama plus e shtune
PURCHASE ONLY
Suplementi Panorama plus e shtune
scribd