Pesë mijë vjet fortifikime në Shqipëri - Karaiskaj, Gjerak, 1981
ARISTOTLE SPIRO, ALBANIAN ORTHOGRAPHY OF GREEK LOANWORDS
Pelrepnica Thesar Arkeleogjik
Aristotel Spiro, Alfabeti shqip - Miti dhe realiteti
Historianet e Himares, Zonja Dhe Doktori-nga Kristaq Jorgji
Jalalludin Ahmad Ar-Rowi
Zikir Ismu Substance
Diplomacia Publike V-VI
Diplomacia Publike Vii-Viii
DIPLOMACIA PUBLIKE IX
Diplomacia Publike X
Diplomacia Publike XI
Practical Realization of CNC Machine - Ernest Culaj
Tema-LËNDIMET OCULARE / OPHTHALMOLOGY / Mr.Sc.Dr.AJVAZI H,Prof.Dr.GORANCI I,Prof.Dr.LUTAJ P,Prof.Dr.BRESTOVCI M.
MENAXHIMI MEDIAL I FUSHATES ZGJEDHORE
UVEITET - Mr.Sc.Dr.HALIL AJVAZI Oftalmolog/Republic of Kosova/Opthalmology Science-Health&Medicine
TVQR - Mr.Sc.Dr.halil Z. AJVAZI-Oftalmology / Faculty of Medicin in Prishtina /Republic of KOSOVA
UNIVERSITETI I SHKENCAVE MJEKËSORE“REZONANCA”FAKULTETI I MJEKËSISË PRISHTINË/Mr.Sc.Dr.Halil AJVAZI,- Oftalmolog & Mikrokirurg
UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES “REZONANCA” Mr.Sc.Dr.Halil Ajvazi-Oph./Prishtina/Republic Of Kosova / UNIVERSITETI I SHKENCAVE MJEKËSORE “REZONANCA”
Marketingu i Qendrave Softerike_Monitor
Libri mbi Masakren e Tivarit 1945 - Kalvari i Kosovës
LIBRI GJURMË TË LETËRSISË SË VJETËR TË SHQIPTARËVE TË GREQISË 1860-1889
III.UNIVERSITETI I SHKENCAVE MJEKËSORE“REZONANCA”FAKULTETI I MJEKËSISË PRISHTINË/Halil AJVAZI,Mr.Sc.MD. / EKZAMINIMI OBJEKTIV NË OKULISTIK(OFTALMOLOGJI)
III.UNIVERSITETI I SHKENCAVE MJEKSORE"REZONANCA"PRISHTINË / Mr.Sc.Dr.Halil Ajvazi-Oftalmolog
OFTALMOLOGJI/UNIVERSITETI I SHKENCAVE MJEKSORE"REZONANCA"PRISHTINË/Mr.Sc.Dr.Halil Ajvazi-Oftalmolog
III.UNIVERSITETI I SHKENCAVE MJEKSORE-REZONANCA-PRISHTINË
madopol007
LEKË DUKAGJINI
scribd