Ideal Hoxha
Kultura
MODULI 5 Taksonomia e Blumit
Kostandini dhe Doruntina, legjenda shqiptare e evropianeve
Dhuna - Kuptimi dhe llojet e saj - Shkaqet e dhunes ne familje
Materialet Mekanike 2009_2010 - Pjesa e DYTE _per Studente
Njohurite Shkencore Dhe Metodat e Kerkimit Shkencor
Çiftelia dhe buzuku
malvina902009
ANATOMI questions
Mitologjia ndër shqiptarë - Tirta, Mark, 2004
Sokol Shameti - Udherrefyes i reportazhit shqiptar 1912-2011 (Antology of Albanian feature story 1912-2011)
Bimesia ne Shqiperi dhe Kosove
GRAMATIKA E GJUHËS SHQIPE
Luan Topçiu DARKA E GABUAR NJË TENTATIVË PËR TË RROKUR NE BEFASI VETVETEN
Punim Seminarik- korrupsioni
Histori e Letërsisë Shqiptare - Elsie, Robert, 1995
Teoritë mbi Identitetin kombëtar dhe shtetëror
Kangët I-III, Lahuta, Gjergj Fishta
LIGJËRIMI I FOLUR DHE I SHKRUAR. SI ARGUMENTOJMË
POLITIKA E PERBASHKET BUJQESORE
Punim Diplome Burim Gerqina
Teoria e Informacionit
Studimi I Dukurise Se Induksionit
Erion Nushi
Ese
Seminar - Matematika Per Femijet Parashkollor
Sistemi Semi-Presidencial Ne France
Pesë mijë vjet fortifikime në Shqipëri - Karaiskaj, Gjerak, 1981
Albanet me famë mijëvjeçare - Kocaqi, Elena, 2006
Triumfi Shqiptar - Bruqi, Flori, 2010
Politika monetare dhe fiskale ne BE
Privatizimi Në Kosovë
scribd