Pellazge-Ilire- Epirotas
Shefqet Cakiqi-Llapashtica
Intervista - Revista DRITA - Suedi 1998
Programe Islame Dhe Libra Islame
Islamifejaime Al-ghurabah
sq_Besimi_i_Ehli_Sunetit
Qarqet Logjike
Dialogu mes profesorit ateist dhe studentit musliman
Marsi Mars
diafragma
Marsi Mars
duodeni
Marsi Mars
stomaku
Katolicizmi Dhe Shkenca Sot
Kurani Tri pjesët e fundit nga Kurani, bashkë më një shpjegim të shkurtër të tyre
scribd