Gjimnaz Natyror, Gusht 2009, GR.A
Libri i Mesuesit Matematika 11
Pune Inxhinieresh
SAP2000
Pune Inxhinieresh
Materiale Ndertimi
Konstruksione Beton Arme 1
Pune Inxhinieresh
EuroKodi 8 (shqip)
Historia e Popullit Shqiptar (Albanian History in Albanian language)
(Par)Etimology and History
Bazat e Menaxhimit nga Libri
Menaxhimi i Prodhimit Nga Libri
Financimi Kontabiliteti Nga Libri Nderrmarrsia
Veton Sopjani
Menaxhimi i Prodhimit
Temat Lidhur Me Menaxhment
MARKETING - Literatur
Paraja, Banka Dhe Krediti -Kap. 1,2,3,4,5,6.
Menaxhimi i Teknologjis
Northern Epirus Through the Centuries -Lecture in Harvard University
Mikroekonomi Nga Libri
Makroekonomi Nga Libri
omarou18
3-2007
Veton Sopjani
Bazat e Menaxhimit
Bazat e Menaxhimit-sfidat (Mundeni me shkarku)
Xhejms Bjukenen (James Megill Buchanan – 1913
Kolokvium Nga ELEKTRONIKA
Largimi i Ujërave Nga Shtrati i Rrugës Dhe Mbrojtja e Ambientit Rrethues
Skenderbeu Sipas Schmidt Dhe Kritika Shqiptare
nasercia
Ligji
bertan elezi
bertan elezi
TIRANA_UNIVERSITY Krahasim Perkthimi Piro Tanku
Marketing - Ligj. 13,14,15
scribd