Plani Edukativ Per Vitin Shkollor 2010 Klasa XI A
Libri i Mesuesit Matematika 11
Model Ditari ne lenden e historise
angikill
Levizja
Pse duhet te studiohet vepra e Gjergj Fishtes
Test Vjetor
Varferia ne bote
Lekundjet Dhe Valet
JURIDIK Fillet e së drejtës
Vargjet Numerike - Përmbledhje
Inteligjence Artificiale
minionsbanana
Magelani
Historia e Popullit Shqiptar (Albanian History in Albanian language)
tumoret malinje dhe beninje
Årmando
Toka
Rinor Duraku
Politika Ekonomike
Përqindja dhe zbatimi i saj
E Drejta Kushtetuese
Arkitektura Dhe Organizimi i Kompjutereve - Dr.edmond Beqiri
Festim Bllata
Fiziologjia e Syrit
Fejzi Ahmeti
Komente letersie
Perdorimi i tastieres
Interviste Punesimi (Shembull)
12. Histori, Kl 10,11
Krahasim Ndermjet Poemes Ofelia Te Artur Rembo Dhe Personazhit Te Ofelise Nga Uilliam Shekspir
qazed444
Algjebra 1
Qarqet elektrike - ligjerata
Pytje Me Pergjigjeje Ne Integrime Ekonomike Evropiane
Biznesi i Vogel Dhe i Mesem (Testi 1 Dhe 2)
Manaxhimi Strategjik - Nga Literatura Mesimore
scribd