Thelbi Reaksionar i Muslimanizmit
Sisteme Shfrytezimi Moderne
Gjimnaz Natyror, Gusht 2009, GR.A
Historia e Popullit Shqiptar
Libri i Mesuesit Matematika 11
Programi qeverisës 2013-2017
E-book_enigma e Gjuhes Shqipe
Pune Inxhinieresh
SAP2000
Pune Inxhinieresh
Materiale Ndertimi
Konstruksione Beton Arme 1
Pune Inxhinieresh
EuroKodi 8 (shqip)
Agim Hamiti - Odiseja e Nje Dedektivi (Ngjarje Te Jetuara) Vellimi 1_upload Jorontin Qeraca
Pesë mijë vjet fortifikime në Shqipëri - Karaiskaj, Gjerak, 1981
Politika e Distribucionit
Hyrje Ne Shkencat Kompjuterike
daraden
thenie
Dituria islame nr 201
Ligji për Sigurine ne Komunikacionin Rrugor i Republikes se Kosoves - Kosovo
Historia e Popullit Shqiptar (Albanian History in Albanian language)
ARISTOTLE SPIRO, ALBANIAN ORTHOGRAPHY OF GREEK LOANWORDS
gruaja me e bukur-bukowski
Pelrepnica Thesar Arkeleogjik
Aristotel Spiro, Alfabeti shqip - Miti dhe realiteti
Historianet e Himares, Zonja Dhe Doktori-nga Kristaq Jorgji
Shkrime , te zgjedhurit e popullit
(Par)Etimology and History
Bazat e Menaxhimit nga Libri
scribd