Plani Edukativ Per Vitin Shkollor 2010 Klasa XI A
1000 receta per cdo familje
Humanizmi Ne Shqiperi
Abetare - Libri i Mesuesit
Shembulli i Kontrates Se Punes
Histori Arti
Vargjet Numerike - Përmbledhje
JURIDIK Fillet e së drejtës
Ese'Shqiperia ne kendveshtrim subjektiv'
Fejzi Ahmeti
Komente letersie
Libri i Mesuesit Matematika 11
Përqindja dhe zbatimi i saj
Romani historik është një formë e rrëfimit artistik i cili rindërton dhe rikrijon historinë nëpërmjet përfytyrimit
Perdorimi i tastieres
Analize Lahuta e Malsise
Model Ditari ne lenden e historise
Historia e Popullit Shqiptar (Albanian History in Albanian language)
Teste Letersia 10
Rilindja Europiane dhe Gruaja
angikill
Levizja
Dhuna - Kuptimi dhe llojet e saj - Shkaqet e dhunes ne familje
Paralelet Dhe Meridianet
Pyetje Dhe përgjigje në Gjuhën Shqipe
PURCHASE ONLY
MJEDRA DHE MANAFERRA
Krahasim Ndermjet Poemes Ofelia Te Artur Rembo Dhe Personazhit Te Ofelise Nga Uilliam Shekspir
Biznesi i Vogel Dhe i Mesem (Testi 1 Dhe 2)
Еse - Muzika, arti i shpirtit
Lajthia, Biologjia, Kultivimi e Tregu (Draft Paraprak)
Metodologjia e Hulumtimit Shkencor!
Sistemi Diellor
scribd