Un pitic in troleibuz statea langa o domnisoara inalta. Piticu' o intreaba: - Va dati jos? - Da, raspunde aceasta.

- Da' cu ce va dati ca tare fain miroase!

Unde sa mai cauti o marire de salariu in ziua de azi?

Un tigan ajunge in Ceruri, cu frica-n san ca nu o sa fie primit in Rai din cauza perceptiei etnice... - Numele? intreaba Sfantul Petru. - Leonardo Di Caprio, raspunde tiganul. Sfantul Petru il priveste neincrezator si-l mai intreaba o data numele. - Leonardo Di Caprio, insista tiganul, constient de faptul ca nu mai putea s-o dea la intors. Sfantul Petru scoate celularul, il suna pe Dumnezeu si-l intreaba respectuos: - Scoate-ma te rog dintr-o dilema, Titanicul s-a scufundat sau a ars?

Ai vazut tipul. .Cel mai tare produs IKEA ! Sotia il intreaba pe sot: .Da. care m-a salvat cand eu ma inecam? . a fost la mine si si-a cerut scuze.

Tu îti faci rugaciunea la masa.Organigrama . ci eu. înainte de a începe sa manînci? .Nu e nevoie. . Nu nevasta-mea gateste.

Duminica la strand. .O tanara povesteste unei prietene: .. s-au agatat niste tipi de mine.Cum adica? . barci de salvare Lacoste! ..In mana. O blonda cade in Nil Cand se vede inconjurata de crocodili zice: Wow. numai pentru ca imi purtam aiurea costumul de baie..

.Avantaje si dezavantaje în casatorie: Avantaj .în fiecare zi de catre aceeasi persoana.Ti se aduce micul dejun în pat. Dezavantaj .

nici asta n-am vrut sa stiu. se duce la bal in sat.. tu ai chiloti pe tine? -Nu.. am vrut sa intreb daca cineva a vazut un cocos?" . O ia la dans pe Marie si.. o ia la dans pe Floarea si. da' dece-ntrebi? -Bata-te sa te bata! Am crezut ca mi s-or crapat bocancii!! Un preot locuia langa o manastire si avea 10 gaini si un cocos. dar aparea pana seara. vreau sa stiu daca cineva de aici a vazut un cocos care nu-i apartine?" . dupa un timp. primul lucru duminica in biserica. si toate maicutele s-au sculat in picioare. Ultima data cand a zburat nu s-a mai intors si preotul. dupa un timp. si jumatate din femei s-au sculat in picioare.. nu.. nu. Cocosul din cand in cand disparea. . imbracat in tinuta militara si cu bocancii lustruiti oglinda. "Nu.. tu ai chiloti rosii. ma Gheo? -No... nu.. nu. -Da'de unde stii... "Nu..si toate femeile s-au sculat in picioare. "Nu. vezi ce bocanci lustruiti am? O mai ia la dans si pe Ildiko si. Gheo? -No. ii spune: -No.Vine Gheo in permisie din armata si.. tu ai chiloti albi. vezi ce bocanci lustruiti am? Apoi.. dupa un timp ii spune: -No. nu. si toti barbatii s-au sculat in picioare. -Da' de unde stii. a intrebat lumea: "As vrea sa stiu daca cineva are un cocos?" . nu. mandru. vreau sa stiu daca cineva a vazut cocosul meu?" . nici asta n-am vrut sa stiu. ii spune: -No.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful