You are on page 1of 2

Patrocina:

Castellser

C AT E R I N G S . L .

AGROPECURIA BELLVS TEL. 973 56 53 77

Passeig Delcies, 37 Bellvs - Tel. 973 56 52 58

AIGUA - LLUM - GAS - CALEFACCI CLIMATITZACI - ENERGIA SOLAR

AJUNTAMENT DE BELLVS C/ Domenec Cardenal, 48 Tel. 973 56 50 00 (matins) e-mail: alcaldia@bellvis.cat www.bellvis.cat

Els Firals de Bellvs

L anella de cal Bufal 27-28 i 29 de juliol de 2012

Divendres 27 de juliol
2145 h Caminada amb torxes fins Els Arcs. All ens rebran amb danses, espectacles de foc i ball de gegantets. Ens sorprendran uns generosos bandolers. Ambientaci duna Taverna. On es podr sopar i ballar.

Diumenge 29 de juliol
1015 h Xocolatada popular gratuta. Producte arribat recentment de les Amriques. Obertura de la Fira de productes artesanals. 12 h Missa cantada en cant Gregori per La Coral Espiga dOr, amb la participaci del Varitotenor Josep Maria Fontanals entre altres, amb lassistncia dels nobles de la vila.

Dissabte 28 de juliol
12 h Cercavila dobertura de Els Firals de Bellvs, amb els pregoners, tambors, gegantets, xanques i malabars infantils. 1230 h Obertura de la Fira de productes artesanals. Representaci amb titelles de LAnella de Cal Bufal. 1930 h Representaci amb titelles de LAnella de Cal Bufal 2000 h Inauguraci de Els Firals de Bellvs pel Sr. Bufal acompanyat dels nobles de la vila i dels Comtes de Barcelona acabats darribar. Els Acrbates infantils donaran pas a lespectacle dels saltimbanquis amb jocs malabars. Podreu donar almoina al cec, comprar remeis miraculosos a lembaucador i escoltar el cant dels Pares Trinitaris. Veureu el festeig del Joan i la Maria, i escoltareu les trgiques noves que ens porten els segadors enmig daltres personatges que us situaran al segle XVII. Ah, i ull viu amb el recaptador i amb els bandolers que ens escuraran les butxaques!. No us perdeu les xafarderies de les dones del rentador i de lestenedor. Ja us podeu apartar quan arribin les bagasses i compte amb les bruixes. 2215 h Sopar dels nobles en qu el poble els hi ofereix msica, dansa i acrobcia. Ocupaci de Bellvs per les tropes de Felip IV. Espectacular entrada dels malabars amb foc. Escenificaci de la histria de LAnella de Cal Bufal. Nit de festa amb el ball pla, les corrandes, la bolangera, el ball de brau, dels gegants i fi de festa amb dels braus de foc. 130 h Concert i akampada jove al Miracle. A partir de les 2030 h es servir el sopar tpic dEls Firals.

1245 h Retruc de campanes i festeig del bateig dels bessons de Cal Bufal. Homenatge als nouvinguts amb les danses tradicionals, la del brau petit i la dels gegantets, ballades pels nens i nenes de la vila. Acrbates infantils. 1930 h Representaci amb titelles de LAnella de Cal Bufal. Tot seguit sortiran els acrbats infantils. Podeu veure els nobles de Bellvs tot passejant per la plaa, donar almoina al cec, comprar remeis miraculosos a lembaucador i escoltar el cant dels Pares Trinitaris. Els soldats crearan malestar amb les seves baralles i abusos. Escoltareu les trgiques noves que ens porten els segadors. Ah, ull viu amb el recaptador, els bandolers i les bruixes!, i vigileu b els homes que venen les bagasses. No us perdeu les xafarderies de les dones del rentador i lestenedor. 2130 h Escenificaci del judici, desenlla i fi de la histria. El poble de Bellvs fa fora les tropes de Felip IV. Celebraci de la retirada de les tropes amb el ball pla, les corrandes, la bolangera, el ball del brau, el dels gegants i braus de foc. A partir de les 20,30 h es servir el sopar tpic dEls Firals Com a cloenda els titellaires ens preparen una agradable sorpresa.

Durant tots els dies podran gaudir de la fira de productes artesanals Tots els actes sn gratuts

You might also like