… gustul superior al naturii!

ATI SA

ATI SA şi-a început activitatea în anul 1999, în Lazarina, Grecia, în inima câmpiei Tesalia, având ca obiectiv principal producţia şi standardizarea concentratului de tomate 28-30% în pungi aseptice. 2005 a marcat începutul unui program de modernizare şi extindere, cu scopul de a creşte vânzările şi gama de produse a companiei. Politica de dezvoltare a companiei a continuat cu investiţii în noile echipamente de producţie ce conţin cele mai avansate maşini de pe piaţă, cu capacităţi vaste atât de standardizare cât şi de prelucrare a produselor vegetale.

Fabrica de astăzi Cu o capacitate de producţie de 1500000 kg /zi şi având norme extrem de stricte în selecţia materiilor prime. compania introduce pe piaţă produse care răspund pe deplin cerinţelor clientului. .

Rossi Fenco    Savi Antonio Loos SIG Combibloc . recunoscute pentru expertiza lor tehnică în procesul de prelucrare de produse şi de standardizare. precum:    CFT Rossi & Catelli Ing. A.Instalaţii de producţie Furnizorii exclusivi ai echipamentelor mecanice pentru ATI SA sunt întreprinderile europene.

Instalaţii de producţie Departamentul de concentrare Departamentul de sortare Departamentul de colectare .

Linia producţiei de roşii tăiate cuburi .

Linii de producţie a produselor de tomate prin ambalare aseptică .

Linia de producţie Combibloc .

Laboratorul chimic .

Laboratorul microbiologic .

  . compania produce o gamă largă de produse pentru vânzarea cu ridicata şi cu amănuntul.Structura organizaţională Personalul excelent instruit al departamenului tehnic şi administrativ. O gamă de produse dinamice ce poartă amprenta unei companii cu o viziune autentică. care sunt deopotrivă exportate şi vândute pe piaţa elenă. asigură o calitate excelentă a produselor. În cadrul extinderii direcţiilor sale de afaceri. precum şi controalele stricte efectuate de Compania Departamentului Agronomic. care încep cu alegerea soiurilor şi continuă cu alegerea momentului şi a modului de recoltare. gestionarea produselor şi specializarea resurselor umane sunt asigurate prin intermediul standardelor ISO 9001 şi HACCP.  Procesul de producţie.

ATI slujeşte gustului superior al naturii ! .Viziunea ATI SA are o prezenţă dinamică şi se concentrează pe un viitor luminos. atât datorită structurii sale organizatorice cât şi a controlului strict al calităţii în procesul de sortare al materiilor prime şi în timpul producţiei.

atât pe pieţele interne cât şi globale. .Nume de Branduri ATI studiază şi planifică o serie de nume de marcă pentru produse de tomate şi sucuri. pentru a fi distribuite la punctele de vânzare cu amănuntul.

…natură în cutie! .a.Brandul “Naturalito” Un brand nou pentru produsele din tomate şi sucuri. cu cunoştiinţele şi experienţa companiei ATI s.. care asigură standardele ridicate. orientat spre consumator.

Produse din tomate .

Produse din tomate .

Orez si legume .

Sucuri .

Branduri în dezvoltare Produse din tomate .

Sucuri .Branduri în dezvoltare .

Sucuri .Branduri în dezvoltare .

Vă mulţumim ! .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful