Dita 1 Makarona me djathë të grirë Dita 2 Oriz me djathë të grirë Dita 3, 4, 5 Qofte pa bukë-Sallatë mikes(sallatë jeshile

, domate, kastraveca, qepe, Vetëm pak vaj) Dita 6, 7, 8 Biftek viçi i pjekur- e njëjta sallatë mikse si më lart Dita 9, 10, 11 Pulë e pjekur- sallatë mikse Dita 12, 13 Patate të skuqura- perime të ziera(lakër, kungull, jeshilleqe, lulelakër,rrepa të bardhë, pak vaj, pak limon), djathë të bardhë Dita 14, 15 Biftek viçi- sallatë mikes Dita16, 17 Fruta sa të doni( Kujdes! Jo rrush, jo fiq) Dita18, 19 Sallatë mikse sa të doni Dita20, 21 Bathë-Zarzavate-Sallatë mikes Dita 22, 23 Oriz dhe kos Dita 24 Kjo është një ditë feste. Hani gjithcka sa të doni ( jo çokollat, as torta)

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful