P. 1
Asociatiei de Proprietari Bloc P6

Asociatiei de Proprietari Bloc P6

|Views: 43|Likes:
Published by dadytzu4all

More info:

Categories:Types, Maps
Published by: dadytzu4all on Aug 09, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/31/2013

pdf

text

original

Catre Asociatia de Proprietari Bloc P6

Presedintelui Ionescu Constantin, Adiministratorului Dinca Ion. Primul ales, al doilea si platit de membrii Asociatiei si 'atestat' pe post de Primaria sector 2. Legal, intr-o Asociatie singurii doi responsabili pentru actiunile Asociatiei care trebuie luate fara a leza interesele proprietarilor-membri ai Asociatiei indiferent de Scara Asociatiei. Responsabilitatea celor doua functii in Asociatie, in baza Legii 230/2007 a Asociatiei de Proprietari si baza functionarii Asociatiei, aplicata prin. H.G. 1588 / 2007. Considerind cele scrise mai jos, Proprietari din Scara 1 care semnam Prezenta, ca Membri ai Asociatiei P6, solicitam in grup : - Urgent, presedintele personal sau prin administrator, sa ne recupereze cheia lift-scara 1 dela IFMA, daca blocul nu a detinut-o cum legal ar trebui. In telefon, cind n-a urlat, presedintele a spus " La 31 Iulie a.c. contractul-lift cu IFMA se incheie, IFMA preda cheile-lifturilor…(cui data?)…"Probabil lui Marian sau altcuiva" a incheiat presedintele. S-au intimplat acestea? Dece nu sintem informati ca scara ? Care ne luptam sa ne rezolvam problema-lift cum noiscara decidem. Daca asa s-a intimplat, va informam ca cu propriatarul Marian A. scara nu putem colabora ( el a fost si ramane aliatul sefilor Asociatiei de zeci de ani, e abuziv, necooperabil, pe scara n-a colaborat decit cu ex-cenzora, vrea doar sa-si impuna unei scari ce el vrea scara sa faca- mai ales la mari contracte, etc.). Daca cheia lift-scara 1 e oferita propriatarului Marian A., va rugam sa o lasati cu administrator Dinca, la care unii semantari vor apela sa ne faciliteze descuierea liftului cind avem nevoie (cind firma vine la lift, sa mai primim oferte). (Alti semnatari se tem sa mai vina si in scara 2-scara abuzului/a batausilor oficiali ! Aceasta e situatia ce ati creato, din pacate. - Urgent, presedintele sa trimiteti catre RomService-firma care a vazut liftscara 1 in Iunie, o Adresa Oficiala a Asociatiei P6 de Solicitare Oferta

acum cu contoare pe scari. cum spuneti. membrii ai Asociatiei am platit demult. ori porneste Asociatia contorizarea si apartamentele nou-contorizate restituie lunar cind-cum pot (cum suportam pe cel care 60 milioane n-a platit "ca a aranjat cu presedintele' spune). Din pacate pentru tara.Urgent. Nu se cer avize sau taxe ci doar firme specialializate in domeniu-avizate de Metrologie. Asociatia P6 sa resolve contorizarea completa a apei in bloc. sa le comparam cu oferta-IFMA. Azi orice firma-lift veche in tara colaboreaza-importind. ambele srl 'reprezentind firme private care importa lifturi si scari rulante').Urgent. sa ne facilitati descuiatul lift-scara 1. Bloc P6. sa obtinem inca o oferta. Ca sa resolve problema. una are 8 lucratori si e vecina IFMA Buc in Giulesti. Este Hotarirea 41 din 14/02/2002 a CGMB si Regulamentul ei privind "contorizarea consumurilor de apa rece. RomService ne-a informat ca Asociatia-personalitate juridica dolicita firmei Oferta pentru lucrare lift-orice scara cind scara e parte din Asociatia de Proprietari. in acte Asociatia are doua cai. ori invers. Mai sint ~ 1/3 apartamente necontorizate. Finalizarea 'finalizarii moderrnizarii pe scari' lasata de . cu Primaria/cu firma adusala P6 pe ban public. Din 2002. nu pot fi luate in serios. temporar. Atasam Actele inminate noua zile in urma. acte de care sigur Asociatia P6 stia daca colaborati bine cu primaria locala. trebuie obligatoriu sa asigure membrilor Asociatiei toate serviciile inclusiv cele legate de lift. . Asociatia sa ne resolve urgenta blocului=Terasa. si pentru IFMA! . Primaria Generala a decis Asociatiile sa fie obligatoriu informate. apa calda menajera si caldura in apartamentele din cadrul Asociatiilor de proprietari din Municipiul Bucuresti".Urgent. ca trebuie sa resolve contorizarea ca mijloc de economisire a apei si caldurii. la apartamente care isi permit plata intreaga a contorizarii. destul la acea vreme. gasite pe net. daca e nevoie.2 pentru lift-scara 1. care sa garanteze pentru aparatele montate si pentru lucrarile effectuate. de Primaria sector 2. cind noi solicitam=cind aducem inca o firma. cum nici IFMA nu mai fabrica lifturi in tara. (Ofertele celor 2 srl-uri. presedintele personal sau prin administrator. La fel scrie si in Legea 230/2007: Asociatia prin cele 2 importante posturi mai sus amintite. Noi contorizatii. achitind! .

si calculata per suprafata-apt (de parca m3 ar bea apa) cind legal calculul apei trebuie facut pausal per persoana in apt. Vrem sa fim informati cum/ prin ce demersuri catre Primarie. Noi scara I-am vazut interesati doar de Contract-cu IFMA. Legal. O asa umezeala nu se mai scoate din peretele care nu mai respira inafara. apa infiltrindu-se in jos intre perete si portocaliul plastic. Care nerezolvata asta vara va afecta nu doar cele 2 x 4 apte. sau si mai efficient chiar de mina cu reprezentantii Asociatiei. noi toti dar absolut toti de pe 3 scari din apte-mansarda bloc P6. din primavara in vara si din nou. ci intreg blocul.de 10% din valoarea consumului lor contorizat. ea reclama singura la Primaria care pe ban public si-a adus acea firma de 2 bani. Reclamantei terasei primaria doar ii promite. nu dublul . pentru toti membrii nu doar pentru cei necontorizati. cind fiecare scara are contor la subsol si blocul are contor-apa canal montat. Umezeala in casa aduce boala! Pe linga efortul Asociatiei. la 7 ani dupa primul-scump dar cetos si acum pentru noi platitori. lasata sa faca ce vrea. Pentru Asociatie. si egal pe bloc cu cei necontorizati. urgenta pentru Asociatie'. in Dezinformarea-lift virita in cutii scara 1. rescrieti "rezolvarea terasei. Apa la care. Acum. necontrolata de Asociatie cind lucra. calda.3 firma primariei la faza-ciment a facut-o Asociatia pe banii nostri. prin efortul excenzorei. sa mergem in grup la primarie ca sa reclamam sa ne resolve Terasa! Acum! Pina la rezolvarea completa a contorizarii apei-calda si rece in bloc P6 : . Terasa e "urgenta veche de 2 ani" ! Deja ii ploua in dormitor unui proprietar afectat pe scara 1. noi contorizatii platim dublu. ca nu e finalizata Terasa". cei contorizati ar trebui sa plateasca doar pentru parti comune (apa rece. Asociatia sa ne resolve modul de plata al 'diferentei de apa rece'. nefiind direct afectati. Asociatia s-a ocupat de rezolvarea problemei-Terasa.Urgent. de cine a scris-o ca sa boicoteze Adunarea. de 2 ani. inca o data cit platesc pentru consumul contorizat. caldura e parca oprita pe scari ?!) un max. sefii Asociatie P6 ati gasit solutia tergiversarii problemei-Terasa : "n-ati luat in primire Lucrarea. Cu terasa blocului lasata nefinalizata dupa 'reabilitare bloc'. Scriitorii Asociatiei scriinddeziformind ca ei se preocupa de asaurgenta veche.

sa luptam cu ei.de apa calda max. sotia administratorului e cea angajata.ca ei nu pot plati". cei contorizati nu mai platim 'diferenta de apa rece' 15-20-30 lei/luna pe linga apa contorizata. legal admis. Nu e legal ce/cum ati hotarit cei citiva (nici chiar Alesii 5. sotul a raspuns "el e cu tehnicul' iar sotia ca 'ea s-a pensionat . ca ei sa nu fie pusi singuri la plata apei reci". doar pentru motivul contabilei ca "pe cei necontorizati nu ii poate pune la plata. Cind intrebati.10 (atasat prezentei) : " Asociatia. Noi am refuzat dar ei au invins-noi le platim la consum apa care. spusa contabilei). sugerata de cei care o stiu si ne-au spus despre ea : ca in actele Asociatiei. sau persoana juridica specializata) ". . Nu e drept. deslusiti dilema. Este un haos in legi. onorabil pentru toti membrii. un haos in tara.10m3. s-a exprimat "asta nu e singura neregula pe car eo face contabila" (adusa la bloc de Marian A. care la lift isi blocheaza propria scara din interes personal. astfel platit le e complet necontrolatnici chiar prin sperietoarea-plata. daca pina la contorizare totala. repartizare a consumurilor.4 consumului lor contorizat la apa rece cit platesc acum. dar haosul la apa trebuie descurcat la bloc pentru toti proprietarii de pe toate 3 scari ale Asociatiei. sau apa unui fost medic (care a luat o =viata bacsis). sotul neavind asa drept de angajare ca s-a pensionat inainte de virsta sa legala (contabila i s-a opus la asa-ilegalitate… dar nu ni se opune la cea a platii apei). Art.Pentru membrii Asociatiei semnatarii prezentei. modul de incasare si efectuare a platilor corespunzatoare consumurilor. nu e legal sa platim atata extra-apa rece lunar! REGULAMENT CGMB. Altfel. contabilul. precum si asupra persoanei fizice sau juridice care efectueaza aceste operatiuni (administratorul. cei cu contoare eram 'rugati de cei necontorizati' (ca acel medic). prin Adunare Generala are obligatia sa hotarasca modul de citire. pina la max. si apa unui proprietar care era sef-ales cind ne contoriza obligatoriu. Asociatia nu rezolva calculul extraapei reci. Noi nu vrem sa platim 10m3 pe luna apa rece. Pe cind decideati. inexistenti la P6 daca igmnorati pentru decizii) pentru cele 132 apte. 7m3 si apa rece max. ca acum. Cind ne-am plins ex-cenzorei recent.

Afisele scarii 1 reamintind de Adunare. "Date fiind problemele generate si mentinute de Asociatie pentru scara 1. nu ni se cere Decizia-cind legal trebuie prin Adunare pusa per scopcind ni se pun in joc buzunarele (multe din munca cinstita!). si sotul si sotia? Noi platitorii vrem sa stim. ci legalitate. (Acolo cei multi nu pot minti toti. Nu schimbare. vrem Toata-Scara 1! Nu averm Asociatie: ca nu avem Alesi. Presedintele ati imprastiat ideea " doar 3 babe vor schimbare. cind ni se ruleaza posturile Asociatiei. pe cele legate de abuzul Asociatiei ( Dezinformare in cutii. rupt Afisele ca sa ne boicotati Adunarea prin absolut toate mijloacele.5 legal'. declansind Alegeri la P6. pe toti cei cu care a imbatrinit in bloc).2 doar de 1 proprietar sefindu-si scara 1 si cind nu mai e Ales. de interese. nu avem Rapoarte de Activitate Anuale. Nu ni se arata Acte ale Asociatiei=ale membrilor ei. rupte repetat in . la lift-cu IFMA. cind acum toti sefii Asociatiei sint din scara 2 care nu respecta scara 1 de ani. si doar citiva spune adevarul!). La P6 sub o Asociatie. Deci nu au raspuns cu adevarul ci in jur. Deci am depus Primariei: Licitatie-lift. in caz ca nu se rezolva de catre Asociatie" (acest conflict. dupa ani!). evident. aflate cu greu. nu toata scara 1". Dezinformare-lift din cutii.la P6 traim exact ce intreaga tara suportam sub un presedinte suspendat: un haos avuziv de cel putin 10 ani/ 2 presedinti. Avem doar Contracte-grase la 5-7 ani. voluntar-fara sa fie platiti. (Si cine nu vrea sa serveasca la P6. nu avem Adunari Generala Anuale. Sa ne explice Asociatia ce inseamna dilemma: sint platiti ambii. Contract-lift. intre scara 2 a sefilor Asociatiei si scara 1reprezentata sefilor/ sc.In Avizier sa fie afisate Salariile Brute ca ele sint platite de membrii Asociatiei P6. pe cele legate de Adunare din 21 Iulie 2012. Memoriu Tehnic-lift. Am depus la primarie toate documentele lift-Scara 1. scara 1. afisate. la miniscala. au libertatea sa demisioneze. . Primaria ne-a sfatuit : sa luam Asociatia la Curte =in fata Legii. cu tupeu punindu-si la plati pe ascuns. nu cele nete. ===================== Cele amintite sus ca "scrise mai jos" ============================== ============ Scara 1 sintem disperati nu am renuntat.

A mai fost informata Primaria si de cele aflate de noi dela ex-cenzora. ca Documente prin posta si recomandata. de catre presedinte. inminat si unui ales-Scara 3 (imposibil de inminat si scarii 2 unde am primit amenintare cu bataia. "Daca presedintele n-a pus de Adunare" s-a scuzat ex-cenzora. pentru control-Acte la Primarie . iar actuala cenzora-membra fictiva in Comitet / daca nu-Adunarea Generala a pus-o pe post / daca nici Alesii n-au votat pentru schimbare cenzor (si nici pentru Contract-cu IFMA (neintrebati Alesii sau refuzind ca ex-cenzora). fara ca noi sa fim intrebati ! Dar ex-cenzora n-a refuzat (cindva? membrii Asociatiei nu stim cind) sa predea postul de cenzora. alergat pe alei. pusa cu doar 24 ore inaintea Adunarii in cutii-scrisori scara 1 (nu in toate! cum Anuntul a fost pus!).6 2 zile inaintea Adunarii (de catre angajata la curatenie la ordinul presedintelui. cerute de presedinte ca ii lipseau. semnind sub stampila! De fapt. Anuntul 'anonim si haotic' prin care in timp legal informam Scara 1 in cutii-de-scrisori despre Adunare si data programata. stampilata cu Stampila Asociatiei dar fara iscalitura = deci fara responsabil oficial = al Asociatiei. Pina la pasul-justitie. Nu mai mult. Primaria sector 2 ne-a sfatuit ca Cererile/ Reclamatiile catre Asociatie. (o Cerere depusa in Administratie n-a fost inregistrata in vreun Registru pentru scop. ori folosita abuziv (de prieteni?ei nu vor fi cei raspunzind de folosirea ei!). pe care nu ni-l dorim. Cind doar presedintele Asociatiei pastreaza. Stampila ii legalizeaza Iscalitura ca Presedinte! O Stampila aplicata fara o semnatura poate fi ori falsa. deci n-a primit Numar.in timp legal 30 zile!). administratorul i-a aplicat o Data Diferita (observata acasa). apoi de administrator).foloseste Stampila Asociatiei raspunzind de Stampila unde aplicata. decit domnia sa pe post de nou cenzor. si doar cind atentionat a adaugat o Mizgaleala drept Iscalitura. la banii nostri. in mod nelegal daca fara Raport de Activitate oferit noua membrilor Asociatiei in Adunare Generala ce trebuia pusa pentru scop. noua cenzora a refuzat Informarea despre Adunare ca ii e 'bagat pe git' a spus. nici pina azi hirtia nu a fost raspunsa de Asociatie. sa le adresam Asociatiei de acum inainte. 1 sau mai multe Procese Verbale. Am depus si Dezinformarea in numele Asociatiei. de catre presedinte. anume: ca s-a(u) facut post-faptic.

. mai ales ca legal nu mai avea drept sa semneze nici un act pentru Asociatie . doar avizata de ISCIR.de cind predase postul tot illegal. legat de Contract-cu IFMA. ..ca IFMA lunar ar fi trebuit sa ofere service-liftului (nu doar sa apara cind sunata ca e liftul blocat…fara service. primariei la control presedintele / Asociatia au aparut astfel curati ca "ce au facut. lucrare-lift blocata de Asociatie. . in acord cu Inspectia-2012 si Cerintele ISCIR-2012.ca legal cheia se tine de Asociatie-de cineva de incredere desemnat de presedinte pentru sarcina dar care sa ofera cheia la dispozitia nevoilor membrilor scarii. sa nu-l ajute pe presedinte?" si "ea a pus data la care a semnat" s-a aparat excenzora. "Ce voiam noi. Ca vina e a Asociatiei. nu e obligata sa faca lucrarea-lift doar cu IFMA firma servind temporar liftul contra cost.ca este ilegala mentinerea cheii liftului la IFMA prestator platit de servicii. ea 'si altii' le-au semnat" (a spus ex-cenzora nerealizind ce spune). Deci pe Procesele Verbale facute post-factum ar trebui sa fie o data-de dupa Licitatia fictive-nedatata dar agatata noua pe geam. cu metoda-cheie !). Excenzora semnind si cind sleita de puteri. Excenzora: "Ionescu i-a cerut sa il ajute. Data pe Procese verbale putea fi si schimbata. si a IFMA-prestator servicii-lift. e ilegal sa semneze acte post-faptic.ca proprietarii sint proprietari si pe liftul scarii. I-am sugerat ex-cenzorei .ca o Scara dintr-o Asociatie de bloc. sa inspecteze 'lucrarea facuta si la lift-scara 1. fara ulei se bloca) . cu orice firma-lift. Dupa semnare. fara Raport de Cenzor prezentat noua P6). nu exista in domeniul legal! Exista la bloc P6 ca exista in tara ! Primaria a mai fost informata si de cele aflate recent direct dela Inspectorul CNCIR-lift care in Martie 2012 a inspectat lifturile la P6 (si revine in 22 Sept. din Iunie. . pe ascuns de Platitori. Legala o Licitatie trucata semnata de alti proprietari nu de Alesi. nediscutata in Adunare pusa pentru asa scop scump?! Legalul facut la P6.ca Scara 1 poate face lucrarea-lift. Semnind si in vara 2012. de dupa dataContract 8 Mai 2012. . Cind i s-a spus. de Alesi. a presedintelui ! . a fost totul legal". pe ascuns de membrii Asociatiei (fara Adunare Generala. Marian le-a scris la masina.7 (probabil cu lifturi-cu IFMA).

doar cei 2 ai Asociatiei vor fi singurii responsabili. Contractul 2005cu IFMA. un Contract nu poate fi schimbat ci doar continuat". catre Consummatori -P6=membri de Asociatie).ca e ilegal sa ni se blocheze accesul la lift prin metoda cheie-lift. . si de OPC venit la bloc sa resolve abuzul IFMA cu lifturile. pindite pentru a fi smulse de sefii Asociatiei) a zacut agatat un Memoriu Tehnic. si reguli-ISCIR si inspectie-lift. Care s-a plins excenzorei "El care a invatat atitea. nu semneaza niciodata pe un Memoriu Tehnic' ! . Ceace Scara 1 neavind incotro. o sa si facem. ca Afisele noastre de reamintit Adunarea. . in fapt. Sub text in dreapta mai scria : "Autorizat ISCIR-RVTA Tanase Popa" o mizgalealaiscalitura dar fara stampila. si nu se vor putea apara ca lucrarea-lift scara 1 nici nu s-a inceput. ales). In Contract.ca date fiind multiplele nereguli ce le afla. cu parul alb. . ca lucrarea lift-scara 1 nu s-a facut. e cel care ni se da seful scarii cind e doar un propriatar ca noi toti (mai mult sau mai putin 'invatati'). ca Scarfa 1 nu le-a acceptat oferta-IFMA. de catre Asociatie deci de presedinte si de administrator (nu de IFMA care nu raspunde legal pentru gestul abuziv). In Avizier (nu pe geam-Avizier.ca la controlul-lifturi din Martie. slab. firma sau privat. Care a dezinformat-o ca "odata semnat. lauda de sine a IFMA in el comentind de toate. prin Act Aditional care ne dubla pretul la $ 5000/ lift (totul pe ascuns si atunci. Asa ati schimbat aceiasi. ca merita-e firma modernizata. Care la ultime alegeri ii facea semen vizibile tuturor sa il propuna ( n-a mai fost propus. scris negru pe alb: "se poate schimba cu acordul partilor".ca.Inspectorul CNCIR . (Stim toti cine a fost acela. legate de lifturi la P6. prezenti au fost si IFMA si 'un barbat inalt. . actele tinute secrete de platitori. semnat-stampilat de sef Sucursala IFMA Buc si la final sfatuind ca urgent noi sa alegem IFMA pentru lucrare. nici o firma-lift nu poate incepe vreo lucrare. recomandindu-se 'expert in industrii'. in 22 septembrie daca lucrare-la lift scara 1 nici chiar la faza-ISCIR avizata firmei aleasa de scara. ne sfatuieste sa ne adresam ISCIR.8 . sa nu poata face pentru lift ce trebuie?".lift fara a cere avizare-pentru lucrare dela ISCIR.lift: ca 'un Autorizat-ISCIR. care stie atitea. ca inspectorul-la lifturi ne-a sfatuit SA FACEM ASA. ca putem si spune ISCIR.

Sintem liberi sa decidem pentru Scara noastra. Altfel. Puneti dvs. procent dorit doar de cei care abuzeaza pe post. a carei cheie e tinuta. ca nu era real ce IFMA scria-si agata in Avizier-Scara 1. la un Prag de 50% +1. cum vrea autorul Dezinformarii Adunarea putea fi reconvocata deci decizii luate. transformind totul intr-o feuda personala (precum presedintele suspendat. nu ar mai fi alegeri. Totul a fost facut "conform prevederile legale-art. pusa. daca prezentii la prima convocare semnau de prezenta-ca Document Dar dezorientati de Dezinformare au inceput fiecare sa aiba idei. decizii in prima Convocare se iau daca 50% din membri sint prezenti. este evident illegal-in fiecare an! Legal. Dece ne spionau atunci holul scarii 1 si administratorul si sotia sa ? Pentru ca toti-scara 2 vreti o Asociatie de 3 scari doar la plati! In rest vreti Asociatia sa apartina ca sefi decidenti doar Scarii 2 ! Dar nu sintem la stapin. Adunarea Generala Extraordinara era valida daca nu o boicotati ca sa speriati proprietarii. si va fi judecata daca are success. pe glob cu 50% prezenti. la P6! Nici in communism. (Ori in scris afisat vizibil. daca nu sint 20% din membrii Asociatiei prezenti. ca sa schimbam .ca sa dezorienteze natia). programata. Adunarea se reconvoaca . si prin Afise reamintindu-le ca se apropie data Adunarii. sefii Asociatiei de Adunare! Nu puneti de ani! Va e frica? Ca nu puneti.cind. schimbari. in tara! Adunarea Generala Extraordinara poate fi reprogramata doar cu Scara 1-membrii Asociatiei P6. unde sintem proprietari si pe lift! Dar ca sa schimbam o tara dupa peste 50 ani fara vreo democratie. citi prezenti atitia decid. autorul scrie taman invers despre Adunare (referindu-se probabil ca pdl. imposibil de acoperit vreodata: ca Adunarea a fost illegal. Deci daca nu erau speriati de sefii P6 prin Dezinformare in cutii si prin ruptul Afiselor.9 Ce sa intelegem. cere Legea). de sefii Asociatiei P6? In Dezinformarea virita in cutii-scrisori Scara 1. Adunarea era pusa in timp legal dupa sfatul legal al Primariei-consiliind Asociatiile dar si pe Membrii Asociatiilor. pusa de 20% membri ai Asociatiei ca initiatori anuntati in scris-personal in cutii-scrisori.14(3) HG 1588/2007 = metodologia de aplicare a legii 230/2007". ori prin Proces Verbal cu semnaturi.

Vrem din IUNIE ! Am reusit in Iunie sa aducem doar 1 firma. scara 1 am fost blocati sa nu ne putem ocupa de lift.Din Iunie pina azi. Doar asa are certitudinea ca lucrarea se face. ca nu a avut grija de . ca cetateni. care are punct de lucru in jur. Inspectorul vine la control-lucrare si la lift-scara 1.ca "n-are nimic inpotriva' dar nedind ordin IFMA sa descuie liftul-cind noi ceream /cind aduceam a 3-a firma sa inspecteze liftul sa ne faca oferta. ca sa va aparati de bloc P6. In caz contrar. linga cea a IFMA. ca cei cu cheia-lift ne-au deschis ca nu au stiut dece ne deschid liftul). Presedintele . Care se obtin depunind effort la comun. presedintele ramin legal responsabilii si pentru lift0serviciu public platit. sa boicotati. care le-ati spus apoi sa nu ne mai deschida liftul ? Este 6 August. Asociatia adica presedintele veti fi responsabil de tergiversarea problemel-lift Scara 1. Primaria a mai aflat : . Am reusit in Iunie.ea are cheia dar nu deschide liftul fara Ordin dela presedinte (fie si dela administrator). daca intelegem ca in final e vorba de viitorul propriu deci de bugetul propriu. IFMA pretinzind . ca suspendatul. RomService. care in jur e la toate lifturile. de care fosti sefi stau agatati cu lant ("el a reprezentat tara si la CAER.10 un bloc invatat sub acel system. Asociatia. Si cind nu este! Exact ca pdl. Asociatia sau aliatul-IFMA. ca membri al Asociatiei. nu luptind de unul singur ce pare public o lupta 'in interes personal' si cind nu este! . el consiliaza acum si la Parlament" spusa 2005 a celui care nici Scara nu si-o vrea scapata la lift din miinile sale) …Trebuie sa ne implicam neplatiti. Si nu se va putea apara legal nimeni prin explicatia ca totul e din vina scarii 1 ca nu a acceptat jumatatea de milliard pret IFMA / lift fara a sti exact-dece?! Indiferent de motiv. ei aparinduse de o natie. modernizind si oferind service. exact ati vrut sa dezinformati. NU MAI PUTEM PIERDE NICI O SAPTAMINA! La sfirsitul lui August sa avem firma aleasa si acea firma sa aiba avizata lucrarea la ISCIR.

care semnam prezenta : Azi 6 August. Dar nu cit vrea doar 1 firma IFMA impusa Scarii ! Proprietari din Scara 1.11 membri care platesc-se achita de obligatii. Membrii ai Asociatiei P6. 2012 .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->