Nici o vaccinare în Europa nu este obligatorie

– Sindicatul International Genocid Biologic al Crimei –

Stiati ca vaccinarea copiilor nu e obligatorie nici la noi nici in UE ? La sfarsit e un interviu cu Dr Pavel Chirila . O marturie cutremuratoare a unui cercetator in vaccinuri care a lucrat mai bine de 10 ani in laboratoarele unor mari companii farmaceutice din SUA: “Din punctul meu de vedere, toate vaccinurile sunt… periculoase. Din mai multe motive. Implica sistemul imunitar uman intr-un proces care tinde sa compromita imunitatea. Pot sa provoace boala pe care, teoretic, ar trebui sa o previna. Pot cauza alte boli in afara celor pe care trebuie sa le previna.” “Oamenii cred ca aceste laboratoare, locuri de fabricare sunt cele mai curate din lume. Si asta NU este adevarat. Contaminarea apare tot timpul. Obtii tot felul de chestii care ajung in vaccinuri.” “De altfel, multi oameni nu stiu ca unele vaccinuri contra poliomelitei, rubeolei, hepatitei A sau pojarului au fost facute din tesuturi de la fetusi umani… avortati.” Iată întrebările la care nimeni nu vrea să vă răspundă: • De ce sunt copiii cei care trebuie să primească cei dintâi un vaccin… experimental? • Ce va face statul în cazul în care copiii şi femeile însărcinate vor fi lezate, vor avea de suferit?

vaccinarea este una dintre cele mai mari erori ale medicinei! Statisticile secrete sau puţin mediatizate arată clar că eradicarea bolilor infecţioase nu a avut nicio legătură cu campaniile de vaccinare în masă a „prostimii” neinformată şi manipulată prin…presă !!! A doua minciună:Vaccinurile ne protejează contra bolilor infecţioase! Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a efectuat între 1968 şi 1971 un foarte mare studiu .• De ce în SUA şi in Comunitatea Europeană (deci şi în România) se acordă imunitate totală în faţa legii. consimţământul informat al pacientului? Copiii nu pot merge la şcoală sau la liceu dacă nu au vaccinurile făcute!!! V-a informat cineva corect şi v-a cerut acordul să vă vaccinaţi copiii? • De ce nu există nicio organizaţie care să controleze conţinutul vaccinurilor la firmele producătoare? De ce li s-a interzis oficial specialiştilor noştri de la Institutul Cantacuzino să vorbească cu presa? Iată şi câteva minciuni efectele vaccinurilor: cumplite care ascund Prima minciună: Epidemiile sunt eradicate prin vaccinare! Fals şi manipulare!!! Din punct de vedere istoric. împotriva oricăror plângeri în instanţă care ar putea rezulta în urma vaccinării? Adică de ce s-a decis că nimeni nu răspunde de efectele vaccinurilor? • De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici. iar riscurile vaccinării sunt enorme? • Cum poate fi impusă vaccinarea obligatorie când etica medicală şi legile ţării prevăd pentru orice tratament medical.

curată. au avut loc… mai multe îmbolnăviri şi decese decât în zonele Indiei în care populaţia nu a fost vaccinată…Şi asta lăsând complect la o parte efectele secundare şi afecţiunile provocate de către „minunea secolului“ săracilor indieni traşi în ţeapă.asupra vaccinului în India. În Martie 2000 a fost suspendată vaccinarea contra TBC-ului în Austria! Iar în multe alte ţări se vaccinează încă! Deci. Rezultatul? În zona în care s-a efectuat campania de vaccinare. În anul 2000 a existat o epidemie de oreion care a durat 5 luni. Cum? Nu ştiaţi nimic despre acest „măreţ“ studiu? Păi nici nu-i de mirare! Comisiei STIKO (care se ocupă cu coordonarea şi aprobarea vaccinărilor) de la Institutul Robert Koch din Berlin i-au trebuit 27 de ani pentru a face cunoscut rezultatul acestui studiu. şi deci unde conform „logicii“ stupide a experţilor. şi deci pentru a ridica recomandarea de vaccinare contra TBCului. etc.000 de oameni. ba mai mult. Ca la nuntă! În folosul cui? Ce credeţi despre medicii care au ştiut. şi s-a vaccinat contra TBC-ului într-o veselie. face chiar rău! Şi totuşi aceste lucruri au fost ţinute ascunse. În această ţară au fost vaccinaţi contra TBC-ului 364. educată. TBC-ul ar fi trebuit să fie eradicat. ştiu şi azi adevărul şi totuşi…tac şi merg mai departe… Mai vreţi un exemplu? Să luăm atunci Elveţia! Asta da ţară civilizată. popor harnic şi disciplinat. se ştia că vaccinul contra TBC-ului nu face doi bani. Oficiul naţional pentru sănătate din Elveţia a trebuit să recunoască faptul că 75% dintre cei care s-au îmbolnăvit…fuseseră vaccinaţi!. Institutul Robert Koch din Germania (ca doar şi asta tot ţară civilizată este) a recunoscut de asemenea că 2/3 dintre bolnavii de tetanos fuseseră vaccinaţi . OMS a încheiat studiul cu concluzia că eficacitatea vaccinării a fost de 0 (zero) procente.

unde chiar sunt foarte bune . avantajele sunt evidente în comparaţie cu dezavantajele! Ia gândiţi-vă. Doar că o afecţiune de genul acesta se vindecă fără urmări în 2-3 săptămâni. Pe când daunele aduse corpului de către vaccinurile inutile rămân toată viaţa! Vă va fi greu să credeţi dar adevărul în cazul îmbolnăvirii copiilor vaccinaţi este acesta: Afecţiunea: nevaccinaţi: Astm 12% 4% Neurodermită 0% 10-20% vaccinaţi: 8- Alergii 25% Hiperactivitate 1. vă trebuie o grămadă de timp şi bani de pierdut prin tribunale.9% 10% A treia minciună: există foarte mici efecte secundare.3% 2. A patra minciună: vaccinurile moderne sunt suportate bine! Dacă nu ne uităm la conturile miliardarilor din industria farmaceutică. când a fost recunoscută oficial o daună provocată de un vaccin? Ca şi părinte puteţi exact constata că ceva nu este în regulă cu copilul Dumneavoastră vaccinat.regulamentar. Traşi în ţeapa conform directivelor. dar pentru ca acest lucru să fie şi oficial recunoscut. cu şanse minime de a vi se face dreptate.

Pentru care motiv ar trebui deci împrospătat? Cine profită? . substanţe portante. ca să ştim mereu exact câtă febră avem) şi aluminiu (tot din grijă pentru sănătatea noastră. conservanţi. care este interzis alimentară. substanţă care provoacă daune rinichilor şi sistemului nervos. antibiotice. celule fetale umane. asta este adevărat! Nu se mai găseşte Thiomersal. într-o formă sau alta. Există deja… 32 de alte denumiri pentru ceea ce noi cunoaştem sub numele de mercur! Practic fiecare vaccin conţine mercur. dar admis in vaccinuri! în industria -mercur (din grijă pentru sănătatea noastră. coloranţi. ci Phenoxyethanol. neutralizatori.vaccinurile moderne…cum oare pot fi suportate bine vaccinuri în care găsim: -Formaldehyd. chiar dacă se numeşte Thiomersal sau nu! A şasea minciună: unele vaccinuri trebuiesc periodic repetate pentru a se menţine imunitatea! Din capul locului trebuie spus: vaccinul nu protejează nici măcar un minut după ce a fost administrat. etc -o grămadă de stabilizatori. căci aluminiul nu rugineşte) -impurităţi provenind din mediile de cultură (rinichi de maimuţă. fermenţi modificaţi genetic. A cincea minciună: în noile vaccinuri nu se mai găseşte Thiomersal! Da. substanţă interzisă în industria mobilei deoarece se ştie că este carcinogenă! -Phenolrot. embrioni de găină. etc.

extrem de multe vaccinuri făcute??? V-a informat cineva corect şi complet asupra efectelor şi riscurilor la care sunt expuşi copiii în urma vaccinării??? V-a cerut cineva acordul pentru ca vaccinul să fie administrat . acelaşi vaccin. printre alte consecinţe şi „scleroză multiplă“. Ce ar putea citi „prostimea” dacă ar avea acces la informaţii corecte??? Iată câteva exemple: „HEXAVAC“. la şcoală sau la liceu copiii din România dacă nu au multe. Din ce în ce mai desele cazuri de diabet la copii apar mai ales ca urmare a vaccinărilor contra oreionului. Ea este destinată doar medicului sau farmacistului. că suntem doar folosiţi şi nu îngrijiţi? Iată dovada: în Austria vaccinul contra căpuşelor (FSME) trebuie refăcut la fiecare 3 ani. Nu uitaţi: voi răspundeţi de sănătatea şi viaţa copiilor voştri!!! Adevarul despre vaccinuri spus de profesor dr. În Noua Zeelandă spre exemplu frecvenţa apariţiei diabetului a crescut cu 60% la doar trei ani de la introducerea vaccinului contra hepatitei B.. în timp ce în Elveţia. „ţipete lungi. produs de acelaşi producător. Ca o concluzie: Hârtiuţa cu contraindicaţii care însoţeşte un vaccin nu ajunge decât din întâmplare în mâna unui pacient. Pavel Chirila V-aţi întrebat de ce nu sunt primiţi la grădiniţă. Printre efectele secundare găsim . trebuie refăcut o dată la… 10 ani. Adică doar unuia din… gaşcă. de durată şi greu de liniştit“. Pe un vaccin elveţian contra tusei convulsive se poate citi printre altele: „ţipete stridente timp de 2 ore cu posibilul deces al copilului!“ În cazul vaccinului contra Hepatitei B se poate citi.Vreţi o dovadă că este prosteală pe faţă.

cu interviul luat de Cristela Georgescu reputatului Profesor Dr. 3. Nici o vaccinare în Europa nu este obligatorie. Reglementarea românească prevede obligativitatea medicului de a vaccina copilul dacă părinţii cer lucrul acesta şi dacă nu există contraindicaţii. dar legal nu este. medicii (la indicaţia Ministerului Sănătăţii) le-au prezentat populaţiei ca „benefice”. 2. Domnule doctor. înţelegeţi şi…povestiţi şi celor care nu ştiu!!! 1. Citiţi. care este vaccinare pentru un copil în România? schema de Până la 3 ani. cine si cum au fost facute aceste scheme? Care sunt legile care le reglementeaza? Cum pot fi ele modificate? . Pavel Chirilă. pagini cumplite din „Dosarul Secret” al vaccinurilor.copilului??? da…cum??? Şi-a asumat cineva răspunderea şi dacă Începem dezvăluirile de azi. Cand. Pe măsură ce laboratoarele au preparat noi vaccinuri. Zic medicii de familie că este obligatorie. schema de vaccinare propusă de Ministerul Sănătăţii. chiar dacă nu sunt 26 de înţepături se ajunge la aceasta cifră datorită polivaccinurilor ( ex: Infarix conţine 6 tulpini). „necesare” şi „obligatorii”… 4. De cand si cum s-a ajuns la un numar atat de mare de vaccinuri? În urmă cu 30-40 de ani exista o schemă minimală de vaccinuri. Ce inseamna schema obligatorie si cate vaccinuri cuprinde ea? Dar cea optionala? Noţiunea de obligatoriu şi opţional este… falsă. cuprinde… 26 de vaccinuri (incluzând şi rapelurile).

Nu există nicio reglementare a Ministerului Educaţiei sau a Ministerului Sănătaţii care să condiţioneze înscrierea la şcoală de vaccinările făcute. în baza Cartei drepturilor pacientului. daca nu este vaccinat? Societatea civilă are două soluţii: -să reacţioneze şi să impună legea. În realitate avem dreptul la opţiune. programe de prevenţie. 5. 7. Care ar fi solutia ca totusi copilul sa urmeze un parcurs normal social. Ce risca medical un parinte care refuza sa urmeze schema de vaccinare? Pentru a vă răspunde la această întrebare vă dau un singur exemplu: România este cea mai vaccinată ţară contra tuberculozei şi de ani de zile este prima din coada Europei la incidenţa şi prevalenţa tuberculozei.) sunt cei care prezintă şi recomandă vaccinurile medicilor de familie. comisii superioare de vaccinologie. De ce nu avem dreptul la optiune? Decizia de a nu înscrie un copil la şcoală sau grădiniţă pentru că nu e vaccinat este un alt abuz. fata de alte tari (de ex. Austria. -să-şi înfiinţeze şcoli private care sunt dispuse să respecte legea copiilor. 6. activitati colective. scoala. Legea este bună: vaccinările nu sunt obligatorii (în baza Cartei drepturilor omului. unde planul de vaccinare are doar statut de recomandare) planul de vaccinare obligatorie este o conditie pentru a putea fi inscris la gradinita.Ministerul Sănătăţii şi organismele afiliate (epidemiologie. a dreptului la liberă decizie. etc). In Romania. etc. Dacă s-ar merge în justiţie părinţii ar câştiga întotdeauna. . de data aceasta al directorilor de şcoală şi grădiniţă. în special ale celor de stat (pentru că salariaţii statului nu au libertatea de gândire şi decizie a celor privaţi).

Celulele umane utilizate in productia de vaccinuri sunt asanumitele celule “nemuritoare“. Referitor la celulele de provenienta umana. Acestea sunt. Aţi anticipat răspunsul. Este suficient să acceseze cuvântul cheie „vaccin” sau „vaccinare” sau „vaccinuri”. Vă dezvăluim şi azi o parte din cumplitele „taine” ale acestei afaceri cu urmări benefice pentru unii şi dezastroase pentru alţii numită…vaccinare în masă!!! Citiţi şi spuneţi şi altora! Doar aşa vom ajunge să ştim când şi de ce ne vom duce să cerem efectuarea unui vaccin…pentru noi dar mai ales pentru copiii noştri !!! La ora actuala. 10. exista doua mari tipuri de celule folosite in productia vaccinurilor: celule de provenienta animala (rinichi de maimuta.Ţările nordice nu şi-au vacciant niciodată şi nu işi vaccinează populaţia împotiva tubercuozei. Unde se pot informa parintii in mod complet si eficient despre tematica vaccinarii? Pentru specialişti – în studiile de specialitate. 8. se stie ca. este doar opţional (adică se face la cerere). etc. in mod normal. 9. Şi nu au nici un caz de tuberculoză sau au o incidenţă foarte mică.) si celule de provenienta umana. Care este legislatia europeana in materie de vaccinare? Dati-ne va rugam exemple din alte tari membre UE? Legislaţia europeană este identică cu a noastră: niciun vaccin nu este obligatoriu. embrion de pui. Credeti ca vaccinarea a devenit de fapt „o afacere” bazata pe teama indusa si lipsa de informare? Exact. de fapt. pentru publicul larg – pe site-urile dedicate vaccinurilor. acestea nu supravietuiesc in afara corpului omenesc. celule… canceroase provenite din diferite tipuri de .

neputand sa comentezi: “Organizatia Mondiala a Sanatatii introduce dictatura medicala! In ultimii 25 de ani. pe care s-a cultivat. ce merge pe acelasi drum. Dr. Virusul SV 40 provine din rinichiul maimutei verde din Africa. oricat de prost sau rau intentionat ai fi. care au facut descoperirea. deoarece virusul a supravietuit formaldehidei folosite pentru inactivare. Confirmarea rolului oncogen – adica cancerigen – al acestui virus a venit in momentul in care genomul viral SV40 a fost descoperit in tumori maligne diverse ale adultilor injectati cu vaccinul anti-polio in copilarie. ca si sanatatea publica ( DSP). Isi ia masuri de supravietuire. vaccinul anti-polio. care a inceput sa incalce . Toate decesele din lume datorate gripei porcine au fost la persoane care aveau deja imunodeficienta prin boli anterioare.tumori umane sau celule fetale provenite din embrion uman avortat.M. singurele capabile sa supravietuiasca in vitro si sa se divida fara limita de timp si spatiu. Cercetatorii americani Sweet si Hilleman de la Merck Institut.Vasile Astarastoaie ( Presedintele Colegiului Medicilor din Romania) afirma pe intelesul tuturor. sa descoperit ca si vaccinul anti-polio “Salk” (varianta administrata pe cale injectabila) este contaminat. a virusului SV40 (Simian Virus 40) in vaccinul anti-polio oral “Sabin”. se stie ca inductia cancerului este un fenomen care porneste de la o singura celula si cao singura unitate functionala de ADN strain in celulagazda poate induce transformarea celulara maligna. afirma ca toate cele 3 tulpini de virus polio vaccinal au fost gasite infestate. O. in anul 1960. preparat cu virus viu. s-a transformat intr-o institutie care isi intretine birocratia proprie – ca si Uniunea Europeana.S.-ul incearca sa introduca o dictatura medicala. In prezent. dintotdeauna. Ulterior. Altfel spus…principiul de baza al vaccinarii poate induce…cancerul in organismul celui vaccinat!!! O confirmare a acestor adevaruri este descoperirea.

a introdus vaccinarea obligatorie. a interzis libera circulatie. ea intentioneaza sa ceara interzicerea masurilor de vaccinare fortata a populatiei din SUA si alte tari afectate de gripa porcina.drepturile naturale ale omului. vedeti: a introdus carantina. Acestea sunt cateva dintre acuzatiile pe care jurnalista austriaca le aduce unor oficiali ONU si OMS. Toate.In aprilie 2009 ea a adus dovezi referitoare la faptul ca laboratoarele Baxter au eliberat in mod intentionat 72 de kilograme de virus al gripei aviare activ. Potrivit reporterului. Se pare ca virusul ar fi fost livrat de catre OMS catre 16 laboratoare din patru tari !!! Cât de prost trebuie să fii să nu te opreşti măcar o secundă să vezi. intr-un dosar depus la FBI (informeaza site-ul de stiri javno. pentru a elimina o parte din populatie si pentru a obtine profituri din vanzarea vaccinului. folosindu-se de vaccinul impotriva virusului AH1N1. pe acest principiu al sigurantei colectivitatii. Acest grup este pe cale sa comita …“cel mai mare genocid biologic” din lume. pentru ca.com. grupul a lansat un virus creat artificial. unul dintre ele…cel mai important…fiind dreptul la viaţă şi un trai sănătos !!! . să înţelegi. ONU si OMS fac parte dintr-un …“sindicat international al crimei”. ). prin companiile farmaceutice. s-a incalcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii. să devii activ în lupta pentru drepturile tale fundamentale şi ale copiilor tăi. controlat de bancherii care administreaza si rezerva Federala a StatelorUnite. Mai grav este ceea ce urmeaza !!! Fiti atenti si povestiti mai departe !!! Afirmatii cutremuratoare ale Jurnalistei austriace Jane Burgermeister:” Inalti oficiali ai SUA. Mai mult.

cu serviciile medicale. am putea. avem declaratia lui in original.ro/acasa 2012tehnicidesalvare. La fel si “serviciile de ingrijire a sanatatii”. cu serviciile de sănătate reproductivă. de fapt “servicii de perpetuare a bolilor” si aduc mai multe prejudicii decat ajuta oamenii. sa reducem aceste numere cu 10 sau 15%? “In mod evident.8 miliarde de oameni … număr ce va ajunge pană la aproximativ 9 miliarde. cel mai probabil. . cel mai probabil. dacă facem o treaba foarte bună cu noile vaccinuri. am putea. cu serviciile de sanatate reproductiva.SURSA: http://www. să reducem acest număr cu 10 sau 15%. unul dintre cei mai influenti si sigur cel mai bogat om de pe planeta a spus. Acum. aceasta afirmatie implica faptul ca vaccinurile sunt o metodă de reducere a populaţiei. despre care se stie deja ca sunt. Se pare ca a fost o parte deliberata si calculata dintr-o prezentare bine dezvoltata si coerenta. cu serviciile medicale. la o reuniune cu presa de fata: “Lumea de azi are 6. ce inseamna urmatoarea afirmatie a lui Bill Gates “daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri.ro/vaccinuri/15-vaccinuri/59dosare-secrete-depopularea-platenei-cu-ajutorulvaccinurilor Bill Gates. ” Miliardarul vorbea fara retinere despre …reducerea populatiei lumii prin vaccinuri!!! Aceasta declaratie a venit din partea lui Bill Gates fara urma de ezitare. Deci.2012tehnicidesalvare. fara a se balbai sau a da vreun semn ca face o gresala de exprimare.

care ar putea utiliza nano-materiale cu invelisuri speciale pentru a transmite vaccinurile in organismul uman… fara a utiliza injectiile. 2) S-ar putea reduce fertilitatea si. Exista deja dovezi ca vaccinurile pot provoca avorturi spontane. teoretic. Fundatia Bill si Melinda Gates a donat sute de milioane de dolari in programe de vaccinare destinate oamenilor din intreaga lume. intr-un mod care trece neobservat. efectele aparand poate peste 10 – 30 de ani. prin urmare. Unul dintre aceste programe este destinat cercetarii si dezvoltarii de “vaccinuri activate de sudoare”. Aceasta metoda prin care e provocata “moartea lenta” ar putea parea mai acceptabila pentru oamenii de stiinta care doresc sa vada populatia mondiala in scadere. dar nu au destul curaj sa ucida oamenii direct. reducand astfel populatia lumii pentru mai multe generatii succesive. Mai interesant. prin accelerarea unor boli degenerative.Cum pot fi utilizate vaccinurile in asa fel incat sa duca la reducerea populatiei lumii? In cazul in care vaccinurile sunt utilizate in scopul reducerii populatiei. prin… medicina conventionala. de asemenea. milioane de dolari in tehnologii de sterilizare care au fost numite solutii de “castrare temporara”. “eficiente” in reducerea populatiei globului: 1) Ar putea ucide oamenii incet. cu o rată de mortalitate ridicata. rata natalitatii in intreaga lume ar scadea. eforturile de vaccinare pe scara larga ar putea fi urmate de o… eliberare deliberata a unei tulpini de gripa extrem de virulenta. Aceasta abordare a vaccinurilor ca “arme biologice”ar putea duce la uciderea a milioane de oameni al caror sistem imunitar a slabit ca urmare a vaccinarilor anterioare!!! Poate ca nu intamplator. . Teoretic. exista doar trei moduri reale in care vaccinurile ar putea fi. fundatia sa a investit. 3) Vaccinurile ar putea creste rata de deces in cazul unei viitoare pandemii.

.Cine va ramane in viata? Oamenii inteligenti. in general. oameni capabili. mai inteligenti decat media. Aceasta campanie de reducere a populatiei la nivel mondial prin intermediul vaccinurilor nu va avea impact asupra oamenilor care vor evita constient…vaccinarile!!! Iar acei oameni sunt. care au de fapt o capacitate sporita de a duce mai departe civilizatia umana prin analiza serioasa a lucrurilor.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful