Tulpina de telina

În cazul în care amărăciunea nu este foarte plăcut, dar este aici, ca sa anti-celulita. Într-adevăr, substanţele amare eliminarea grăsimii şi a menţine corpul nostru pentru a stoca zaharuri. Bogate in substante nutritive, are un efect detoxifiant asupra organismului nostru, ideal impotriva retentiei de apa. În plus, reduce pofta de mancare ... Totul e bine. Cum să-l mănânci? La ora de cocktail se înlocuieşte cu o lumină duo telina maioneza: ţelină şi brânză.

Ceai verde

Adevărat aliat-slabire, ceaiul verde are multe virtuţi. Lupta sa împotriva diuretic retenţie de apă şi, prin urmare, instalarea de celulita. Ea promovează eliminarea grăsimii şi a scăpa corpul nostru de celule grase. În ceea ce pentru ei antioxidant, protejează tineretii noastre de lupta impotriva radicalilor liberi. Suficient de rapid pentru a umple cana lui. Cum să-l mănânci? Acesta este beat, fie cald sau rece. Fara zahar, desigur. Piper

Este verde, ardei gras rosu sau galben, are proprietati diuretice si tonifiere combaterea instalarea de grasimi si zaharuri. Astfel, se protejează curbele noastre de celulita inestetica. Cum să-l mănânci? Brut în salate sau la gratar, cu o burniţă de ulei de măsline. Dar nu mai mult sau se va anula destock SHIFT.

Varză

Varza, varza de Bruxelles sau conopida, toate armele sunt anti-celulita si anti-creste. Bogat în potasiu şi fibre, varza previne retentia de apa provoacă coaja de portocala inestetice şi moderaţi poftele noastre. Scăzută în calorii, aproximativ 28 la 100 g, acest aliment este bun peste bord. Cum să-l mănânci? Salata cu un pansament putin, crud ca un aperitiv însoţite de un sos de brânză albă şi versiunea supa.

Cum de a consuma? Natură sau în brânză nostru cuburi. celulita . starul a dietei mediteraneene este foarte scăzut în calorii. cu un strop de suc de lamaie. Ananas Există nenumărate beneficii de ananas: drenare. proprietăţile sale de slăbire se poate schimba si mintea lor. Cum să-l mănânci? Un abur. Cum de a consuma? Acesta poate fi consumat coapte.. la premiera de colţ este o armă formidabilă împotriva şa.. grasimi capcana vinete acumulate în timpul mesei şi facilitează eliminarea lor. ea contine bromelaina. acesta este consumat la gratar sau la cuptor De fructe de padure . o enzima numita "de grăsime manca". care ajuta la eliminarea celulelor adipoase şi désinfiltre ţesuturi. Praz Dacă acest lucru de legume nu castiga toate voturile nivel de gust. Dar puţini ştiu că virtuţile sale sunt în subtirimea sa . Acesta conţine o enzimă papaină miraculos. Într-adevăr.Papaya Acest fruct exotic gasit acum. Într-adevăr. bogat in vitamine si sarace in calorii. de ardere a grasimilor. ideal pentru păstrarea liniei.. Vânătă Aceasta leguma de soare.. simplu sau în salate de fructe. Acesta acţionează asupra colagenului din celulitei şi se dezintegrează să ne dea înapoi nişte curbe frumoase netede. tija. se elimină toxinele asociate cu supraalimentare si celulita lupta. Cum de a consuma? Pentru a menţine proprietăţile sale. Ridicat de fibre.

astfel.. este eficient pe curbele montate pe solduri. Un aliment adevarat pentru detoxifiere corpul nostru. zmeură. care promovează de drenaj şi limitează. acesta trebuie să fi activat prin consumul de fructe de padure. instalarea de celulita. cu toate acestea.. privilegii supa. Căpşuni. coapse si fese. agrişe . Ceapa Jurat duşman al respiraţiei noastre. . Cum de a consuma? Simplu sau în amestec pentru o periuţă delicios. ceva nu merge.Ceapa stabilite de zahăr în sânge şi ajută la eliminarea toxinelor.Celulita este adesea legat de circulatia deficitara. Prin urmare. Cum să-l mănânci? Pentru ca musca într-o ceapa nu este ceea ce este plăcut.