Ce nu este de la Dumnezeu

Când judecați ceva, gândiți-vă ce NU este de la Dumnezeu: Tristetea - prin Reiki am vazut venind alinarea dupa tratament sau initiere si bucuria stralucind din nou pe chipurile si in sufletele oamenilor; Deznadejdea - prin Reiki am vazut revenind la viata oameni care si-au recapatat speranta dupa pierderea celor dragi; Mahnirea - prin Reiki demonul mahnirii, care musca sufletul cuiva, pleaca lasandu-l sa se bucure de viata indiferent de karma lui; Ura - prin Reiki oamenii au invatat ca singura modalitate de a aplana un conflict care tine de mult timp este lumina, iertarea si iubirea. Dispretul - prin Reiki oamenii au invatat ca fiecare semen este la un nivel spiritual si ca faptul ca te afli mai sus nu te face sa fii superior altui om, ci numai putin mai in fata, mai exact, te afli in alta clasa; Mandria - prin Reiki afli ca nimic nu-ti apartine, ca totul este din Sursa de Lumina, Dumnezeu prin care s-a facut tot si daca totul este de aici, ce merit am eu, un simplu muritor? Se spune ca un pustnic era chinuit de mandrie si se duce la duhovnicul lui si ii spune asta, la care batranul ii replica: ”Ai toate motivele sa te mandresti, ca doar tu ai facut cerul si stelele!” Ura de sine - prin Reiki afli cine esti si odata cu asta locul tau in Univers si faptul ca fiecare om este in sine un univers unic creat si plin de minuni, lumi si mistere si cunoscand asta incepi sa te iubesti asa cum esti, tinzand sa devii mai bun; Autoculpabilizarea - este o dovada de neiubire de sine si automat o dovada a

prin plata si prin descoperirea cauzelor care au .este rezultat al dorintei de posesiune. nu al iubirii. Gelozia .ca rezultat al propriilor greseli. Excesele de orice fel . Plus ca este contrazisa pilda fiului risipitor. iti poti gasi locul tau in lume si prin asta renunta la ceea ce ti se pare ca altcineva are in plus.nu avem voie sa ne pedepsim nici macar pe noi insine. Un gelos nu i-ar fi dat niciodata drumul.orice complex este datorat necunoasterii si neiubirii de sine. il spoliaza de diverse tipuri de energii sau chiar il incarca negativ. sa te accepti si sa te iubesti asa cum esti. lumina face sa alunge gandurile rele si sa lase loc luminii si lui Dumnezeu. Invidia . este sau poate. si ca erau induhovniciti. Stiind ca fiecare are ceea ce merita si ii este ingaduit de divinitate. cand stii scopul si cum si pentru ce ai aparut si tu si acela.conecteaza la energii negative si anticeruri sau iaduri. dorinte si karme poate fi inlaturata prin constientizarea raului facut. Asa ca imi permit sa nu iau totul cum mi se serveste. Poate sa-mi spuna mie orice.neiubirii lui Dumnezeu din noi.distrug organismul. ori Reiki te face sa te intelegi. iar dorinta de posesiune este demonica. Chestia ca Dumnezeu este gelos. este cea mai mare prostie bagata de oameni in Biblie.cunoscandu-te pe tine prin Reiki. spirit si suflet. pe care tatal il lasa sa faca ce vrea si taie un vitel cand se intoarce. poti face in asa fel incat sa meriti ceea ce iti doresti si atunci de ce sa invidiez pe cineva pentru ceea ce are. De multe ori mesajele de la Dumnezeu sunt influientate de limita intelectuala a individului. Prin Reiki se poate afla ce este bun si ce este rau pentru noi ca trup. Durerea . Prin Reiki. Autoflagelarea . Complexele . desi pierduse toata averea lui. Gandurile negre . dar din Evanghelii razbate clar insuficienta intelectuala in transmiterea mesajului divin.

Asa cum un parinte isi iarta copilul orice ar face pentru ca il iubeste. rezultatul va fi. asa a nu-l ierta pe un alt om este dovada de neiubire. Reiki-ul aduce in actualitate “carpe diem”. ca demonul a pornit acest razboi si ca Dumnezeu nu face decat sa-ncerce sa-l convinga ca nu se poate lupta cu El.nu suntem in stare sa ne stapanim o respiratie cu atat mai putin sa luam in calcul toate elementele care apar intr-o singura zi de maine.dus la aceasta. Si atunci. Cand stii ca totul este energie. De aceea cea mai importanta este decizia de moment in care Reiki-ul ne poate ajuta sa o luam prin si in scopul Luminii. Setea de putere . De atunci lupta pentru ideea care l-a condus. Grija zilei de maine . nici de ce a actionat intr-un anume fel. cum spunea Valeriu Popa. motiv pentru care a fost izgonit din Rai. nici de ce sufera. facem si vom . invidios pe puterea divina. Neiertarile . iti trece dorinta de a te lega de nimicuri si toate valorile materiale nu mai inseamna nimic pe langa frumusetile pe care ti le poate oferi Universul.nu stim nici de unde vine nici unde se duce un om. ca nimic nu dainuie si.sunt cea mai mare dovada de neiubire. Singurul care stie e Dumnezeu. Odata am intrebat pe parintele Pantelimon de ce nu se termina razboiul intre ingeri si demoni. Prin Reiki se pot scoate si vedea in lumina aceste cauze si rezolva.primul dintre defectele demonului care. pentru ca el are in fata TOATE VIETILE noastre.vine din necunoasterea adevaratelor valori spirirituale. a spus :”Deasupra Celui PreaInalt imi voi pune tronul”. Iar el mi-a raspuns ca nu este dorit de Dumnezeu. in cel mai bun caz. aceea de a-l infrange pe Dumnezeu pentru a se ridica deasupra Lui. incomplet. Avaritia . mai ales. ca la plecare nu iei cu tine decat faptele bune si cunoasterea. cine sunt sa emit o judecata cand nu am datele problemei. Judecatile . Dumnezeu ne-a iertat pentru tot ce am facut. daca nu total eronat?.

-Reiki-intre mit si realitate-O. Este bine sa ne facem o analiza proprie cat mai obiectiva si sa ne observam ce defecte si ce calitati avem.Argesanu .este sadita de demoni si reprezinta inversul credintei.D. Indoiala .face rau cu conditia sa ne intoarcem la el cu cainta. nu exista iubire bazata pe indoiala.