You are on page 1of 2

Endrapallibres Dossier 26a.

sessi (05/10/2012)

Aventures a la selva
Desprs de les vacances potser us ve de gust fer una volta entre lianes i falgueres, palmeres gegants i plantes carnvores, insectes gegantins i animals extics... Benvinguts a la selva!

El Llibre de la selva KIPLING, Rudyard


A partir dels 10 anys

Les aventures den Mogli, un nen criat pel llops al bell mig de la jungla, i dels seus millors amics ls Baloo i la pantera Bagheera, els portaran a viure perills i a desfer-se de lamenaa del seu pitjor enemic: Shere Khan el tigre.

Secrets de la selva fosca DURAN, Teresa


A partir dels 7 anys

En Miquel explica els increbles secrets de la selva on viu, espessa i fosca, amb arbres dacer i ciment que no paren de crixer. Per la Mariona diu que tot aix sn fantasies i que ell noi t el cap ple de pardals i de quimeres.

Un estiu a Borneo GARRIGA, Pilar


A partir dels 12 anys

En Mart ha de passar lestiu amb la seva tieta Rosa que s veterinria. El que no sap s que est especialitzada en lestudi dels orangutans, i viu a Borneo (Indonsia). En Mart viur una de les millors aventures de la seva vida.

Tadeo Jones y el secreto de Toactlum JAN


A partir dels 8 anys

Tadeo simagina que s un gran arqueleg aventurer mentre treballa de paleta a lobra. Tot duna, se li presenta una gran ocasi: viatjar fins a Mxic per substituir un professor en una misteriosa excavaci.

Tarzan de les mones BURROUGHS, Edgar R.


A partir dels 12 anys

Un accident davi al mig de la selva africana t com a nic supervivent un beb que ser adoptat per una ximpanz que el criar com si fos el seu fill. Amb el temps, aquest nen es convertir en el veritable rei de la selva...

Marsupilami BATEM
A partir dels 7 anys

En Marsupilami s un curis animal ple denergia i vitalitat amb una cua llargussima que li permet saltar a travs de la jungla. Uns caadors el volen atrapar i tindr molta feina per escapolir-se de les seves trampes.

Pregunta: A la selva de quin pas viu el Titi Lle Daurat? La resposta t una recompensa de 5 punts!

Biblioteca Can Mul rea Infantil Setembre12