You are on page 1of 2

A VONALKDOT FIGYELD

A vonalkdokkal is lehet , ST KELL az rucikkek kztt VLOGATNI !!! A magyar termkek tmogatsa pedig ktelessgnk is lehet(ne)!! 1. Ne vegyetek semmilyen tejport, krm vagy tejtermket ami Kna-i (Hong Kong) s Taiwan-i eredet, mert MELAMINE-t tartalmaz. Ez egy ipari vegyszer, amibl ellltjk a manyag tnyrokat, vagy deszkalapokat. A MELAMINE, ha bekerl a szervezetbe, leblokkolja a mjat, vest (a vese nem tudja feldolgozni s vesekvet csinl) s olyan krt tesz benne hogy visszafordthatatlan, s nagyon sok esetben hallos. Aki pedig tvszeli (nem hal bele) annak 3 naponknt vrszrs al kell vesse magt, hogy letben maradjon, s rk leten keresztl vesebeteg lesz, amit nem lehet egyltaln gygytani. Ma mr olyan betyr vilgot lnk, hogy a knai zletemberek nem teszik r a nevket a termkre hogy "Made in China" = "Knban ksztett", mert tudjk, hogy a vilg nem veszi meg a termkeiket, s ezrt k mindent megtesznek, hogy elrejtsk a szrmazs eredett. Inkbb kdokat hasznlnak gondolvn arra, hogy az emberek nem tudjk s nem fognak rjnni a termk eredetre. A kormnyok nem tesznek semmit ellene, s nem is tiltjk be ezeket a termkeket, vagy legalbb a fogyasztkat informlnk, arrl, hogy totlkros minden, ami a fenti felsorolt orszgokbl dmpingben jn be. Sok nyugati orszg importlja s ebbl a (tejtermk) alapanyagbl ksztenek sok mindent mint: cukorkt, csokit; a stemnyekben, mg a pizzatsztban is megtallhat. A kvhzakban a tejes kvt (capuccino, stb.)

Azels 3 szm a BARCODE (VONALKD) - bl az orszgot mutatja, hogy a termk honnan szrmazik. Minden barkd "els 3 szma", ha ezekkel a szmokkal kezddnek 690, 691, 692, stb. egszen belertve a 695-t, az mind "MADE IN CHINA" . Azok a termkek, amik 471-el kezddnek "Made in Taiwan" .

Neknk jogunk van ezeket tudni, de az llam ebben nem segt. Ezrt rsen kell legynk s tantsuk egymst, hogy ne kerljnk bajba. Teht ha megtanulunk egy pr brkdot, akkor mindjrt knnyebb: 690 ~ 695-ig Made in China . 471 ~ Made in Taiwan 00 ~ 13 USA & CANADA 30 ~ 37 FRANCE 40 ~ 44 GERMANY 49 ~ JAPAN 50 ~ UK 57 ~ Denmark 64 ~ Finland 76 ~ Switzerland and Liechtenstein 628 ~ Saudi-Arabia 629 ~ United Arab Emirates 740 ~ 745 - Central America (Kzp Amerika) 480 ~ Made in the Philippines (Flp szigeti), s 599 MAGYARorszgon ellltott termk; ezt vegytek!!