You are on page 1of 6

Piramid gigantic descoperit n Triunghiul Bermudelor

- Triunghiul Bermdulelor: misterios, fr cuvinte, uneori fatal. Cercettori ndrzne i au spat zeci de ani n labirintul misterelor ascunse adnc n cel mai enigmatic loc de pe pmnt. Unii speculeaz c anomaliile bizare de timp, dispari iile i fenomenele ciudate pot fi explicate prin circumstan e naturale. Al ii insist c rmi ele de la o avansat cultur necunoscut au lsat n urm tehnologii fantastice dispozitive bazate pe energie, care efectiv depesc spa iul i timpul i deschid por i ctre alte realit i. n prezent, exploratorii americani i francezi a fcut o descoperire monumental: o piramid de forma unui cristial, par ial translucid, ieit la suprafa de pe fundul mrii Caraibelor, cu origine, vrst i scop complet necunoscute. Descoperirea piramidei pune sub semnul ntrebrii teoria arheologic actual

O structur gigantic, probabil mai mare dect piramida lui Keops

din Egipt, identificat ini ial de un doctor n anii 60, a fost verificat independent de ctre echipe de scafandrii din Fran a i Statele Unite. Descoperirea a entuziasmat cercettorii din lumea ntreag. Se vor grbi s o investigheze? Nu, mai degrab o vor ignora cu efort i aten ie. Dac vor fi presa i, se declar oficial sceptici, mai ales n lumina poten ialelor implica ii ale unei astfel de descoperiri. Piramida ar putea confirma argumentele unor ingineri potrivit crora piramidele au fost create ini ial ca surse de energie, sus innd ipoteza c vechiul ora-stat Atlantis a existat, sau chiar s ofere rspunsuri la misterioasele ntmplri care au fost nregistrate nc din secolul al XIXlea n regiunea din Atlantic botezat Triunghiul Bermudelor. Prima descoperire, n 1968 Potrivit istoriei, piramida a fost descoperit accidental n 1968 de ctre Ray Brown din Mesa, Arizona, doctor n naturopatie (un sistem medical complet si coerent care pune accentul pe stimularea mecanismelor naturale de autovindecare a corpului n.r). Brown a venit n Caraibe n vacan i a fcut scufundri alturi de prieteni ntr-o regiune din afara Bahamasului, cunoscut sub numele de Limba oceanului. Zona avea acel nume pentru c o por iune din fundul mrii de forma unei limbi se extinde n afara insulei, nainte de se prbui brusc n adncimi mai mari.

Cnd i-a descris descoperirea, doctorul a explicat c s-a separat de prietenii si cu care fcea scufundri, sub ap. ncercnd s li se alture din nou, a dat peste o structur masiv care se ridica de pe fundul oceanului: un obiect negru sub forma unui morman care se desluea n apa filtrat de razele soarelui. Privind cu aten ie, a constatat c obiectul avea forma unei piramide. Pentru c nu mai avea aer, nu a petrecut prea mult timp investignd piramida, dar a gsit o sfer ciudat de cristal. A adus-o la suprafa iar mai trziu cnd vechiul cristal a fost studiat cercettorii au fost uimi i de propriet ile lui. Piramida este cea care cauzeaz fenomenul Triunghiului? Unii cercettori ai Triunghiului au conceput de-a lungul anilor teorii potrivit crora exist o surs de energie pe fundul mrii n regiune, care afecteaz avioane, nave i brci. Investigatorii pretind c, dac legendarul Atlantis a existat cu adevrat, rmi ele miticelor aparate declanatoare de energie ar putea fi nc intacte pe fundul oceanului. Un asemenea dispozitiv poate s aib forma unei piramide, iar ablonul original a fost copiat mult mai trziu de ctre culturile ulterioare la nivel global.

Structuri avnd forma piramidelor au fost descoperite n America de Nord, Central i de Sud; n Estul Europei, n tundra friguroas din Siberia, n China central i de Nord i posibil n America. Piramida de la Polul Sud nu a putut fi confirmat pentru c se afl la o adncime de mai mult de 1,60 km sub ghea , iar imaginile cu aceasta sunt controversate. Acum ceva timp au fost descoperite nite ruine misterioase, dovezi ale unei culturi necunoscute, pe o insul din mijlocul Oceanului Pacific, numit Maden. Se pare c printre ruine se gseau i rmi ele unei strvechi piramide. Partizanii vechiul teritoriu al Lemuriei (cunoscut i sub numele de MU) au sus inut c ruinele apar ineau acestuia, n timp ce al ii au speculat c ar fi putut fi un avanpost al unei colonii apar innd Atlantisului. Un antropolog de la Bishop Museum din Honolulu, Hawaii, care a explorat ruinele n 1924 nu a gsit nici o piramid. ns, omul de tiin Kenneth Emory a descoperit dovezi ale unui mic trib polinezian, care s-a stabilit acolo pentru o perioad scurt de timp, la un moment dat n secolul al XVI-lea. n ciuda acestei descoperiri, mai multe dezvluiri au pornit din micu a insul n anii care au urmat.

Cercettorul Mitch Williamson a spat mai adnc n mistere. Relatnd unele dintre extraordinarele descoperiri ale lui Williamson, Rich Hoffman, explorator i investigator, scrie: Exist 40 de temple din piatr n insula Malden (foto) care sunt descrise ca avnd nf iri similare cldirilor din Nan Madol din Pohnpei, aflat la aproximativ 5,475 km distan . De fapt, exist un drum de bazalt pn pe fundul Oceanului Pacific care conecteaz aceste insule la adncimi de sute de kilometri sub ape. Deci cultura ar putea avea mai mult de 50 000 de ani, iar toat aceste structuri au fost cndva sub ap, su innd o civiliza ie care nu ntlnea nici un obstacol n a muta dintr-un loc n altul pietre colosale pentru a construi structuri foarte mari i complicate despre care nu tim absolut nimic n afara faptului c cineva le-a construit i c sunt mai vechi dect istoria biblic.

Alte piramide misterioase descoperite la nivel mondial Totui, nimeni nu le aduce n discu ie pentru c nu se potrivesc cu ceea ce am n eles despre rasa uman i originile acesteia. Cercettorii au teoriile lor dispersate despre cum nomazii au ajuns n Nordul Americii folosind podul pe uscat din Bering Straight i le sus in pe acestea. Acelai lucru se poate spune despre ruinele mprtiate din Caraibe, care sugereaz o civiliza ie vast care s-a extins din apele costale din afara Florida Keys, ndreptndu-se ctre apele din Bahamas, trecnd pe lng Bimini i apoi spre Est n Oceanul Atlantic.

Cuba are dou ruine sub ap n exterioul coastei sale care ar putea fi parte a aceluiai complex ora-stat. Hoffman men ioneaz n trecere i incredibila relatare a exploratorului Tony Benik, care a fcut monumentala descoperire a nc unei piramide uriae aflat la 10 000 de picioare sub ap. Benik pretinde c piramida este acoperit cu un cristal uria. i dac asta nu era suficient, Hoffman mprtete i descoperirea lui Ari Marshall din timpul expedi iei din 1977. Echipa a descoperit o piramid mai mic n Bahamas, n afara Cay Sal. Marshall a fcut poze sub ap a unei piramide aflat la o adncime de aproape 150 de piciore. Potrivit aprecierii lui Marshall misterul piramidelor se nte ete. n ciuda faptului c apa era neagr n adncime (nu ajunge mult lumin pn acolo jos), apa din jurul piramidei era iluminat de strlucirea structurii i prea a avea culoarea verde fosforescent. Explorri care s continue cercetrile nu au fost fcute niciodat.

Atlantisul a fost distrus de ctre fluxul din Epoca de Ghea ?

A existat Atlantis cu adevrat? Este descrierea lui Platon unic n istorie despre inutul mitic? Pentru un afla un rspuns, Hoffman se ntoarce la povestea arheologului amator, care a descoperit legendarul ora Troia, Heinrich Schliemann. Omul care a gsit i a excavat celebre ruine ale Troiei (despre care istorii cred c este doar o legend), a declarat c a lsat aprecierea scris a descoperirii unui vas dintr-un metal necunoscut oamenilor de tiin care l-au examinat, n faimosul Priam Treasure. nuntrul vasului se regseau hieroglife n fenician, care sus ineau ca acesta apar inuse regelui Cronos al Atlantisului. Alte vase similare au fost gsite n Tiajuanaco, Bolivia. Dac Atlantis chiar a existat, asta a fost ctre sfritul Epocii de Ghea . Povestea cufundrii sale este legat de fluxuri i avansarea oceanului cnd supradimensionata calot glaciar arctic s-a mutat napoi cu rezultate catrastofice pentru mare parte din Emisfera Nordic. La finalul Epocii de Ghea , nivelurile apei au atins valori cu pn la 400 de picioare mai sczute dect n prezent. Se presupune c nici o tehnologie prezent sau din vremurile acelea, nu ar fi putut salva Atlantisul de la moartea acvatic. Propriet i ale piramidelor din cristal

Unele teorii privind Atlantisul sus in c piramidele energetice ale oraului insulei erau fcute din cristal, sau acoperiurile lor aveau n componen o substan cristalin. Este posibil ca un asemenea lucru s genereze, s pstreze i s distribuie energie la cerere? Rspuns: DA. Experimentatorii au descoperit acum zeci de ani c piramidele tind s se poarte precum un condensator care strnge i depoziteaz energie n jurul lui.

Cu ct piramida este mai mare, cu att capacitatea de colecta i a depozita este mai ridicat. i compozi ia unei piramide este mai important. O piramid din cristal, sau o extremitate din cristal, poate s-i mbunt easc sim itor puterea. Cristalul este cunoscut de mult ca avnd aplica ii energetice i indic propriet i naturale piezoelectrice. Concluzia: piramidele sunt generatoare naturale intrinseci de energie. Expedi iile viitoare la aceste piramide misterioase ar putea s dezvluie ntr-un final adevrul i extraordinara tehnologie strveche. Din pcate arheologia apelor adnci este foarte costisitoare i nu este bine finan at. Multe dintre scufundri sunt datorate bog iilor promise vntorilor de comori pentru riscurile asumate. i desigur, universit ile din lume nu sunt n mod deosebit interesate s exploreze ideea c ruinele strvechi con in tehnologii de nivel ridicat, pentru c aceasta poate s destabilizeze serios funda ia teoriilor lor preferate.