Sesuai dengan hadis Rasulullah SAW, yang bermaksud: "Penyakit itu berpunca dari perut manusia".

"Makanlah kamu ketika kamu berasa lapar dan berhentilah kamu sebelum kemu berasa kenyang." Telah dibuktikan pada zaman Rasulullah SAW, baginda pernah dihadiahkan seorang Tabib dari Raja Mesir. Setelah membuka pusat rawatan selama beberapa bulan , maka tiada seorang pun yang datang mendapatkan rawatan. Tabib berasa musykil dan berjumpa Rasulullah SAW, "Ya Rasululullah!telah berlalu beberapa bulan klinik ini dibuka, tapi tiada seorang pun yang datang.Apakah pengikut2mu tiada seorang pun yang sakit? Jawab Baginda, juga kalian mengikut sunnahKU, insyaAllah, tidak perlu diadakan sebarang pusat rawatan/klinik. RAMAI DI KALANGAN GENERASI PADA ZAMAN MODEN INI, TIDAK MENGIKUT SUNNAH RASULULLAH SAW DALAM PEMAKANAN SEHARIAN. TIDAK HAIRANLAH BERJUTA2 ORANG JATUH SAKIT. PERUBATAN MODEN ADALAH BAHAYA,TETAPI KITA TIADA ALTERNATIF LAIN MELAINKAN MENGGUNAKANNYA. NAMUN BEGITU, KINI Teknologi Perubatan Mesir telah meneleti hadis Rasulullah SAW, penghasilan produk FIBER melalui "FIBER BRAN" mampu mengatasi masalah pelbagai penyakit secara semula jadi. JIKA USUS DISELAPUTI KEKOTORAN, ANDA AKAN MENGALAMI GEJALA2 BERIKUT: 1.Masalah putaran haid 2.Buasir/sembelit/sukar buang air besar 3.Sukar mengurangkan berat badan 4.Gastrik/ulcer 5.Keguguran rambut 6.Sakit sendi & tulang 7.Masalah kulit/alahan 8.Sentiasa sakit/kemurungan emosi 9.Cepat marah/emosi tidak menentu 10.Tekanan perasan 11.Kadar denyutan jantung laju 12.Sentiasa sakit/pelupa 13.Cirit birit/kebas tangan 14.Migrain 15.Sakit kepala/sakit badan 16.Masalah penghadaman 17.Angin & Kembung perut 18.Masalah boroi(angin di dalam karung perut) 19.Tidak dapat berfikir dngan 100% kewarasan akal 20.Kerap lapar/kehilangan tenaga 21.Masalah jerawat/Tumbesaran kanak2/dewasa terbantut 22.Kurang zat/Kurang tenaga batin lelaki & wanita PIL SUPPLEMENT INI AMAT SESUAI UNTUK KETIKA BERPUASA, PIL TAHAN LAPAR!Tahan Sebulan.Harga RM150 (120 biji)/Harga ahli RM99 (120 biji)
Sekiranya anda mengalami salah satu dari gejala di atas, usus anda mengandungi kekotoran yg disebut "Muqoid Plaque" yang perlu segera dibuang kerana ia mengandungi racun dan toksik yang menjejaskan kesihatan.

MAKANLAH "Pil Bran Fiber", Teknologi Egypt/Mesir 100% Halal dan 100% diperbuat dari bahan gandum berkualiti semulajadi dari Farmasi Egypt.Diluluskan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA. Hubungi Stokis: En. Zhafry 019-370 8150. Kami menjamin Pil supplement ini tiada dijual di tempat lain kecuali di Egypt dan stokis kami BRAN 121. KAMI MENJEMPUT STOKIS BARU, MODAL RM3000 sahaja. Website login: http://www.bran121.com Facebook: Nc Seri Alam