ACTIVITATEA DE PRACTICA

:

 

1. In cadrul Judecatoriei si Tribunalului Gorj: s-au urmarit listele afisate la avizier cu privire la judecarea dosarelor civile, penale din zilele respective. s-a asistat, in sala de judecata, la desfasurarea activitatii de judecata a unor dosare cu obiect: litigii, divort, partaj, litigii de munca, comerciale, punere in posesie, ordonanta presedintiala e.t.c. s-au desfasurat activitati cu privire la studierea dosarelor, la arhive. 2. La Baroul Avocatilor Gorj:  au avut loc discutii privitoare la statutul avocatului, primirea in baroul de avocatii, trecerea de la statutul de avocat la judecator si invers, drepturile si obligatiile avocatului vis-a-vis de activitatea sa, modul de desfasurare a activitatii de avocat. 3. La Notariatul Gorj: s-a discutat despre activitatea notarului, atributiunile notarului, actele pe care acesta le incheie, conditiile cerute pentru incheierea actelor, discutii cu privire la verificarea actelor spre verificare. 4. La Parchetul de pe langa Judecatoria Gorj: s-au purtat discutii ce privesc procedurile penale, alcatuirea unui dosar, activitatea procurorului in toate fazele procesului penal, in care acesta isi desfasoara actvitatea.

Practica facuta la Parchet: Cuprinsul unui dosar penal: - adresa de la postul de politie - referat de incepere (neincepere) a urmariri penale - referatul cu propuneri de extindere a cercetarii - referat de anexare - rezolutie - declaratie - procese- verbale de cercetare la fata locului - adresa de la Inspectotatul de Politie al Judetului Gorj - declaratia invinuitului/inculpatului - proces- verbal de prezentare a materialului - proces- verbal de aducere la cunostinta a invinuirii si a dreptului de aparare - declaratii - proces-verbal de efectuare a unor acte premergatoare - declaratiile martorilor - proces – verbal de reconstituire

-

proces –verbal de confruntare declaratii proces – verbal de recunoastere fisa statistica a persoanei / invinuitului

PROCESUL PENAL Procesul penal este activitatea reglementata de lege, desfasurata de organele competente, cu participarea partilor si a altor persoane, avand ca scop constatare la timp si in mod complet a faptelor ce constituie infractiuni, astfel ca orice persoana care a savarsit o infractiune sa fie pedepsita potrivit vinovatiei sale si nicio persoana nevinovata sa nu fie trasa la raspundere penala. Este activitatea de dovedire a infractiunilor care formeaza obiectul unei cauze penale, realizata, potrivit legii, de procedura penala de catre organele judiciare ale statului, cu participarea partilor si a altor persone, in scopul restabilirii ordinii de drept, prin aplicarea pedepselor corespunzatoare persoanelor vinovate si prin luarea celorlalte masuri prevazute de legea penala. Fazele procesului penal Fazele procesului penal sunt diviziuni ale acestuia, in care isi desfasoara activitatea o anumita categorie de organe judiciare in indeplinirea atributiilor ce se inscriu in functia lor procesuala si dupa epuizarea carora pot fi date anumite solutii privind cauza penala. 1. Faza de urmarire penala: Are ca obiect strangerea probelor necesare cu privire la existenta infractiunilor, la identificarea autorului (faptuitorului) unei infractiuni, prinderea acestuia, descoperirea, ridicarea si administrarea probelor in vederea trimiterii in judecata si la stabilirea raspunderii acestora pentru a se constata daca este cazul sau nu sa se dispuna trimiterea in judecata (art.200 Cod p.p) Actiunea de urmarire penala este efectuata de procurori, de organele de cercetare penala ale justitiei, formate din organele de cercetare ale politiei judiciare si organele de cercetare penala speciale. Actele prin care este marcat momentul de inceput al urmaririi penale sunt: procesul-verbal sau rezolutia motivata / ordonante, iar momentul final al acestei faze este rechizitoriul prin care se dispune trimiterea in judecata; ordonanta de scoatere de sub urmarire penala; incetarea urmaririi penale; clasarea. 2. Faza de judecata. In aceasta faza, isi desfasoara activitatea instantele judecatoresti, ce verifica legalitatea actelor si masurilor procesuale dispuse de organale de urmarire penala, readministreaza probele stranse in cursul urmaririi penale, procedand la completarea lor, la care participa, de regula, procurorul. Momentul de inceput al fazei de judecata este marcat de inaintarea rechizitoriului la instanta cand s-a efectuat urmarirea penala, sau plangerea prealabila, cand nu se efectueaza urmarirea penala, iar momentul final al judecatii se realizeaza prin pronuntarea unei hotarari judecatoresti definitive, sentinta, decizie.

2

3 3. Punerea in executare a hotararilor penale; Isi desfasoara activitatea instantele de judecata, procurorul, unele organe ale Ministerului de Interne si alte organe abilitate. Momentul de inceput este acela al eliberarii mandatului de executare de catre instanta si trimiterea acestuia la organul competent sa-l duca la indeplinire. Momentul final este determinat in functie de felul pedepsei: inchisoarea – momentul final fiind marcat de procesul-verbal de constatare a inceperii executarii si amenda – momentul final este depunerea, la instanta de executare, a recipisei de achitare a amenzii penale. PARTICIPANTII: Participantii in procesul penal sunt acele organe si persoane care, prin calitatea si rolul pe care il au, contribuie la realizarea scopului procesului penal. Participantii in procesul penal sunt: Organele judiciare actioneaza in numele statului pentru ocrotirea intereselor intregii societati. Acestea sunt:  Instantele de judecata (judecatorii, tribunale specializate, tribunale, curti de apel, tribunale militare, tribunalul militar teritorial, curtea militara de apel, inalta curte de casatie si justitie);  Ministerul Public – reprezinta interesele generale ale societatii si apara ordinea de drept, precum si drepturile si libertatile cetatenilor. Isi exercita atributiile prin procurori, constituiti in parchete pe langa fiecare instanta judecatoreasca, in conditiile legii ;  Organele de cercetare penala (organele de cercetare ale politiei judiciare si organe de cercetare speciale). Partile din proces actioneaza pentru realizarea intereselor persoanelor care se nasc din infeactiune, prin formularea de cereri, memorii, interventii, concluzii adresate organelor judiciare:  Inculpatul;  Partea vatamata;  Partea civila;  Partea responsabila civilmente. Aparatorul, care actioneaza in numele partii careia ii acorda asistenta juridica, avand o pozitie speciala intre ceilalti participanti. Alte persoane:  Martorii;  Martorii asistenti;  Expertii;  Interpretii;  Agentii procedurali;  Mandatarii; Succesorii.

3

precum si alte infractiuni savarsite in legatura cu indatoririle de serviciu. 331-352 din Codul penal. b) Competenta tribunalului militar judeca in prima instanta: a) infractiunile prevazute in art. 348-354. Infaptuiesc justitia in scopul apararii. Puterea judecatoreasca se exercita de Inalta Curte de Casatie si Justitie si de alte instante judecatoresti stabilita de lege. intre organele judiciare de acelasi grad. tribunalelor.forma de competenta prin care se determina categoriile de activitati pe care le desfasoara fiecare organ judiciar. pe linie orizontala. Instantele pot avea in organizarea lor doua sau mai multe sectii.  Reprezentantii. cu exceptia celor date prin lege in competenta altor instante. Numarul sectiilor curtilor de apel. Consiliul Superior al Magistraturii judecatoresti si garantul independentei justitiei. judeca si solutioneaza si alte cauze anume prevazute de lege. b) infractiunile prevazute de Codul penal in art. cu exceptia celor date in competenta altor instante. Substituitii procesuali. realizarii drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor si a celorlalte drepturi si interese legitime deduse judecatii. este reprezentantul autoritatii Ministerul Justitiei asigura buna organizare si administrare a justitiei ca serviciu public.     4 . Eeste separata si este in echilibru cu celelalte puteri ale statului. precum si sectiile judecatoriilor se stabilesc prin hotarare a Consiliului Superior al Magistraturii. solutioneaza si alte cazuri anume prevazute de lege. b) Competenta materiala . Competenta in materie penala: a) Competenta judecatoriei: judeca in prima instanta toate infractiunile. avand atributii proprii ce sunt exercitate prin instantele judecatoresti. comise de militari pana la gradul de colonel inclusiv.forma de competenta prin care se stabileste capacitatea unui organ judiciar de a instrumenta anumite cauze penale. conform principiului constitutional al independentei si inamovibilitatii judecatorilor si cu dispozitiile celorlalte legi. c) Competenta teritoriala . FELURILE COMPETENTEI: a) Competenta functionala .forma de competenta prin intermediul careia se repartizeaza cauzele penale din punct de vedere teritorial. savarsite de civili.

care au avut ca urmare moartea unei persoane. art. 2. 209 alin. cu exceptia celor privind infractiunile mentionate in art. 279 alin. munitii sau materii explozive ori radioactive. 312 si 317. art. 2 lit. 254. art. 189 alin. 2 lit. art. f) alte infractiuni date prin lege in competenta sa. precum si infractiunea de contrabanda. 215 alin. 212. 257.  ca instanta de apel. art. 273-276 cand s-a produs o catastrofa de cale ferata. 252. 2 lit. e) infractiunea de bancruta frauduloasa. 3. judeca apelurile impotriva hotararilor pronuntate in prima instanta de tribunalele militare. 279 alin. precum si alte cazuri anume prevazute de lege. d) Competenta tribunalului militar teritorial judeca in prima instanta: a) infractiunile mentionate in art. art.  ca instanta de recurs.  ca instanta de apel. a) si a infractiunilor contra ordinii si disciplinei militare.  solutioneaza conflictele de competenta ivite intre judecatoriile din circumscriptia sa. 2^1 si 3. sanctionate de lege cu pedeapsa inchisorii de cel mult 2 ani. a)-e). 197 alin. a) si al infractiunilor contra ordinii si disciplinei militare.  solutioneaza conflictele de competenta ivite intre tribunalele militare din circumscriptia sa. daca fapta priveste sistemul bancar. art. 298. 190. art. precum si infractiunile privind traficul si consumul ilicit de droguri. b) infractiunile savirsite cu intentie. precum si in alte cazuri anume prevazute de lege. 1 lit.  5 . 27 pct. 3 si 4. 2. a). 3. in cazul infractiunilor mentionate in art. cu exceptia infractiunilor mentionate in art. 215^1 alin. 255. 211 alin. e^1) infractiunile la regimul drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.  ca instanta de recurs. 179.c) Competenta tribunalului  judeca in prima instanta: a) infractiunile prevazute de Codul penal in art. 174-177. de militari pana la gradul de colonel inclusiv.  e) Competenta Curtii de Apel judeca in prima instanta: a) infractiunile prevazute de Codul penal in art. precum si in alte cazuri anume prevazute de lege. precum si de notarii publici. art. de procurorii de la parchetele de pe langa aceste instante. judeca recursurile impotriva hotaririlor penale pronuntate de judecatorii. b) alte infractiuni date prin lege in competenta sa. 266-270. daca a avut ca obiect arme. c) infractiunile privind siguranta nationala a Romaniei prevazute in legi speciale. 279 alin. b) infractiunile savarsite de judecatorii de la judecatorii si tribunale. 2 lit. precum si alte cazuri anume prevazute de lege. savarsite in legatura cu indatoririle de serviciu. 155-173 si 356-361. judeca apelurile impotriva hotaririlor penale pronuntate de judecatorii in prima instanta. judeca recursurile impotriva hotararilor pronuntate de tribunalele militare in cazul infractiunilor mentionate in art. a). d) infractiunea de spalare a banilor. 279 alin. 5. sanctionate de lege cu pedeapsa inchisorii de cel mult 2 ani. 279^1. art.

generali si chestori. ca instanta de apel. ca instanta de recurs. judeca apelurile impotriva hotararilor penale pronuntate in prima instanta de tribunale. de judecatorii de la curtile de apel si Curtea Militara de Apel. g) Competenta Curtii Supreme de Justitie judeca in prima instanta: a) infractiunile savirsite de senatori si deputati.    c) infractiunile savarsite de judecatorii. de membrii. f) infractiunile savarsite de judecatorii si magistratii asistenti de la Curtea Suprema de Justitie. precum si in alte cazuri anume prevazute de lege. e) infractiunile savarsite de sefii cultelor religioase organizate in conditiile legii si de ceilalti membri ai Inaltului Cler. judeca apelurile impotriva hotararilor pronuntate in prima instanta de tribunalele militare teritoriale. b) infractiunile savarsite de judecatorii tribunalelor militare si ai tribunalelor militare teritoriale. g) alte cauze date prin lege in competenta sa. solutioneaza conflictele de competenta ivite intre tribunalele militare teritoriale sau intre tribunalele militare si tribunalele militare teritoriale ori intre tribunalele militare din raza de competenta a unor tribunale militare teritoriale diferite. precum si alte cazuri anume prevazute de lege. c) infractiunile savarsite de judecatorii Curtii Constitutionale. b) infractiunile savirsite de membrii Guvernului. d) alte infractiuni date prin lege in competenta sa. f) Curtea Militara de Apel: judeca in prima instanta: a) infractiunile prevazute de Codul penal in art. judecatorii si procurorii Curtii de Conturi. ca instanta de recurs. savarsite de militari. 356-361. precum si de controlorii financiari de la Curtea de Conturi. precum si in alte cazuri anume prevazute de lege. precum si alte cazuri anume prevazute de lege. de presedintele Consiliului Legislativ si de Avocatul Poporului. precum si de procurorii militari de la parchetele militare de pe linga aceste instante. amirali. judeca recursurile impotriva hotararilor pronuntate de tribunalele militare teritoriale in apel. ca instanta de apel. d) infractiunile savarsite de maresali. 6      . judeca recursurile impotriva hotararilor penale pronuntate de tribunale in apel. 155-173 si art. care au cel putin rangul de arhiereu sau echivalent al acestuia. solutioneaza cererile prin care s-a solicitat extradarea sau transferul persoanelor condamnate in strainatate. solutioneaza conflictele de competenta ivite intre tribunale sau intre judecatorii si tribunale din circumscriptia sa ori intre judecatorii din circumscriptia unor tribunale diferite aflate in circumscriptia Curtii. precum si de procurorii de la parchetele de pe langa aceste instante si de procurorii Parchetului National Anticoruptie. procurorii si controlorii financiari ai camerelor de conturi judetene. c) alte infractiuni date prin lege in competenta sa.

c) recursurile impotriva hotararilor penale pronuntate. in afara de cele date prin lege in competenta altor instante. de sectia penala a Curtii Supreme de Justitie. c) conflictele de munca. nulitatea sau desfacerea adoptiei. cu exceptia cererilor de imparteala judiciara. de curtile de apel si Curtea Militara de Apel. c) cererile de stramutare. a cererilor in materia succesorala.   ca instanta de recurs. b) procesele si cererile in materie civila al caror obiect are o valoare de peste 5 miliarde lei. toate procesele si cererile. precum si cele pentru incuviintarea executarii silite a hotararilor date in tari straine. solutioneaza: a) conflictele de competenta in cazurile in care Curtea Suprema de Justitie este instanta superioara comuna. de curtile de apel si Curtea Militara de Apel. in afara de cele date in competenta curtilor de apel. precum si alte cazuri prevazute de lege. a cererilor neevaluabile in bani si a cererilor privind materia fondului funciar. d) procesele si cererile in materie de contencios administrativ. in prima instanta. e) procesele si cererile in materie de creatie intelectuala si de proprietate industriala. Competenta in materie civila: a)Judecatoriile judeca: in prima instanta. 7 . petitorii sau.    b) Tribunalul judeca:  in prima instanta: a) procesele si cererile in materie comerciala al caror obiect are o valoare de peste 1 miliard lei. g) cererile pentru incuviintarea. dupa caz. d) alte cazuri anume prevazute de lege. b) recursurile impotriva hotararilor penale pronuntate. cu exceptia celor date prin lege in competenta altor instante. in orice alte materii date prin lege in competenta lor. inclusiv cele de drept comun. in prima instanta. judeca: a) recursurile impotriva hotararilor penale pronuntate. b) cazurile in care cursul justitiei este intrerupt. h) cererile pentru repararea prejudiciilor cauzate prin erori judiciare savarsite in procesele penale. posesorii. in cazurile prevazute de lege. f) procesele si cererile in materie de expropriere. plangerile impotriva hotararilor autoritatilor administratiei publice cu activitate jurisdictionala si ale altor organe cu astfel de activitate. i) cererile pentru recunoasterea. judeca recursurile in interesul legii. ca instante de apel. precum si procesele si cererile in aceasta materie al caror obiect este neevaluabil in bani. formulate de tertii vatamati in drepturile lor prin aplicarea legilor in materia fondului funciar.

ca instante de recurs. data trimiterii dosarului la o alta instanta sau la alt organ. ca instante de apel. care. cererile de revizuire si cererile de amanare sau de intrerupere a executarii pedepsei vor primi nr. interventia. in orice alte materii date prin lege in competenta sa. recursurile declarate impotriva hotararilor pronuntate de tribunale in apel sau impotriva hotararilor pronuntate in prima instanta de tribunale. apelurile declarate impotriva hotararilor pronuntate de tribunale in prima instanta. revocarea sau inlocuirea masurilor preventive. chemarea in garantie. in orice alte materii date prin lege in competenta lor. in orice alte materii date prin lege in competenta lor.Cererile de prelungire a amanarii sau de prelungire a intreruperii executarii preventive vor primi acelas nr. c) Curtile de apel judeca: in prima instanta. 4) Registrul informativ in care se mentioneaza pentru fiecare dosar: primul termen de judecata si termenele acordate de instanta data iesirii dosarelor din arhiva si persoanele sau organul la care se predatu. recursurile declarate impotriva hotararilor pronuntate de judecatorii. nu sunt supuse apelului. aplicarea sechestrului judiciar. ca instante de recurs. d) Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca: recursurile declarate impotriva hotararilor curtilor de apel si a altor hotarari. numarul si data hotararii cat si solutia pe scurt. apelurile declarate impotriva hotararilor pronuntate de judecatorii in prima instanta. procesele si cererile in materie de contencios administrativ privind actele autoritatilor si institutiilor centrale. precum si in orice alte cazuri expres prevazute de lege.   ca instante de apel. 2) Opisul alfabetic in care trec numele si prenumele tuturor partilor ce figureaza in cauzele inregistrate in registrul general de dosare inclusive al persoanelor introduce ulterior in proces incluzandu-se numarul dosarului la fiecare persoana in parte. 3) Registrul de intrare/iesire a corespondentei care este al administratiei. se concretizeaza in anumite registre ca: 1) Registrul general de dosare in care se trec in ordinea intrarii toate actele de sesizare ale instantei de judecata. care. recursurile in interesul legii. de inregistrare al fiecarui act de sesizare. nr. in cazurile prevazute de lege. 8 . de inregistrare ca si cererea initiala. nou de dosar. in care se inregistreaza corespondenta care nu are legatura cu cauzele venite spre judecare si corespondenta privind lucrarile ce urmeaza a fi efectuate de executorul judecatoresc. data reintrarii dosarelor in arhiva. potrivit legii. potrivit legii.        ACTIVITATEA INSTANTEI DE JUDECATA. nu sunt supuse apelului.

primesc data ceruta dupa care se predau presedintelui instantei spre rezolvare. numarul dosarului. iar apoi se prezinta spre rezolvare presedintelui impreuna cu plicurile in care au fost trimise.data revenirii dosarului . toate dosarela din sedintele respective in ordinea inscrisa la judecatorii cu volum mai mare de dosare se infiinteaza doua condici. ACTIVITATEA PREMERGATOARE SECTIEI DE JUDECATA SI DE REZOLVARE A LUCRARILOR CU CARACTER ADMINISTRATIV Actele de sesizare a instantei sosite prin posta sau curier se depun la Registratura unde. Pe coperta dosarului. starea de arest. separata se va tine si evidenta inculpatilor condamnati de alte instante. Dupa fixarea termenelor de judeata. avand atasate si plicurile. 9 . intocmesc registre prevazute de Nomenclatorul aprobat de Ministerul Justitiei. 7) Registrul de evidenta si punere in executare a hotararii penale. aratanduse si numele completului. Partea care prezinta personal la instanta actul de sesizare. arhivarul va certifica numarul filelor in cifre si in paranteza in litere. actele de sesizare primesc numarul din registrul general de dosare si se inscriu si in registrele celelalte . Actele si cererile de orice natura prezentate de justitiabili direct presedintelui instantei sau judecatorului primesc data ceruta la prezentarea lor iar dupa rezolvare se predau arhivarului care le inregistreaza potrivit prevederilor cerute . numele partilor. se va proceda la aplicarea sigiliului. inregistrarea cauzelor se vor face separat de restul cauzelor adaugandu-se la numarul de dosar initialele . 5) Condica sedintei de judecata in care se trec separat pe complete. In cazul in care dosarul urmeaza a fi inregistrat la instanta de apel sau recurs. La instantele in cadrul carora exista si sectii maritime si fluviale. se inregistreza mai intai in registrul general de dosare. 8) Registrul de control in care se vor inscrie in mod obligatoriu constatarile si masurile de catre persoanele care efectueaza controlul. poate primi sub semnatura depusa pe act – termen de judecata in cunostinta. in aceeasi zi. se va mentiona numai denumirea instantei. dupa care se ataseaza la dosar . 6) Registrul de termene al arhivei in care se trec toate dosarele pe termene de judecata fixa pentru fiecare sectie. Instantele vor tine si alte registre cerute de lege iar pentru evidenta altor activitati. sau se va mentiona numarul si data actului de control. Dovezile de comunicare a procedurilor se primesc direct la arhiva instantei. care executa pedepse la locul de munca intr-una din unitatile de pe raza teritoriului instantei.Evidenta in legatura cu amanarea sau intreruperea executarii pedepsei inchisorii si a platii amenzii. una pentru cauzele penale si alta pentru cele civile. sub semnatura. numarul si data hotararii. iar pe partea inferioara a ultimei coperti. la Curtile de Apel si tribunale exista o condica pentru fiecare sectie. Celelalte cereri si acte de orice natura inclusiv corespondenta cu caracter administrativ sosita prin posta sau prin curier. De asemenea. obiectul pricinii.

Caietul de note va fi numerotat si sigilat. Desfasurarea sedintei de judecata se inregistreaza cu mijloace tehnice audio. grafierul va face referire la obiectul cauzei si stadiul in care se afla pe scurt. PARCURSUL UNUI DOSAR PENAL. grefierul striga lista in ordinea in care sunt cazurile. completul se ridica iar presedintele completului declara incheiata sedinta de judecata. Daca la prima strigare a unei cauze o parte nu este prezenta si prezenta ei este obligatorie. grefierul ia dosarele de la judecatori si le aduce in sala de sedinta cu de ora inainte de a incepe sedinta. si toate celelalte discutii cu privire la judecata. dupa aceea. Presedintele completului sau unul dintre judecatori va trece in condica de sedinta.organul care l-a trimis . Incheierea de sedinta se intocmeste de grefier in 24 de ore de la terminarea sedintei si se semneaza de presedintele completului de judecata. se amana cauza la a doua strigare . Hotararea se pronunta in sedinta publica de catre presedintele completului de judecata. Dupa aceea. acesta depunandu-se la arhiva instantei. ACTIVITATEA ULTERIOARA INCHEIERII DEZBATERILOR Deliberarea si pronuntarea hotararii se fac de indata dupa incheierea dezbaterilor.numarul dosarului . presedintele completului va anunta in sedinta ziua si ora stabilite pentru pronuntarea deliberarii. inainte de pronuntare in sedinta publica. Daca instanta ramane in pronuntare. Dupa strigarea cauzei si apelul partilor. Dosarul se inregistreaza in registrul general de dosare si cuprinde: . La deliberare i-au parte numai membrii completului in fata caruia a avut loc dezbaterea.data inregistrarii . Grefierul anunta intrarea completului de judecata si roaga persoanele aflate in sala sa se ridice in picioare.numele partilor 10 . La arhiva instantelor exista dosare pe a caror coperti sunt mentionate partile. Grefierul striga cauzele indicate de parti care sufera amanari si inmaneza dosarul completului pentru judecata. La sfarsitul sedintei. luandu-le inainte de intrarea completului de judecata. Hotararea se redacteaza in cel mult 20 de zile de la pronuntare.sustinerile orale ale partilor . prin prezentarea si depunerea probelor. Aceste dosare se inregistreaza in ordinea cronologica. In cursul sedintei grefierul va consemna in caietul de note: .ACTIVITATEA IN TIMPUL SEDINTEI DE JUDECATA Dosarele care vor fi judecate vor ajunge inainte de inceperea sedintei de la arhiva la judecatori pentru a le studia inainte de inceperea sedintei de judecata. solutiile pronuntate. Presedintele completului intreaba care cauze vor fi amanate si care vor fi cazurile cu impacari. declarand deschisa sedinta. fiind asistat de catre grefier. Daca partile sunt prezente.masurile dispuse de instanta. Presedintele completului cere persoanelor sa se aseze.actul de sesizare . se trece la judecarea cauzei prin ascultarea partilor. Grefierul le pune la dispozitia partilor spre a le studia.

ELIBERAREA CERTIFICATELOR SI A COPIILOR DE PE ACTE RESTITUIREA INSCRISURILOR ORIGINALE Cererile pentru eliberarea certificatelor se primesc si se rezolva de catre presedintele instantei sau de inlocuitorul acestuia. Inscrierea se face prin mentionarea numelui contravenientului. sau se expediaza prin posta. La eliberarea copiilor de pe harti sau a certificatelor referitoare 11 - . in aceeasi zi. grefierul de sedinta va preda dosarele arhivaruluiregistrator sub semnatura pe lista de procese. In registrul de evidenta si punere in executare se inscriu in ordine cronologica. Pozitiile din registru se vor inchide dupa ce a sosit dovada de incarcerare ori s-a restituit mandatul neexecutat. Cererea se inregistreaza in registrul de intrare-iesire a corespondentei. Primele doua exemplare de pe fiecare hotarare vor fi semnate de membrii completului si de grefierul de sedinta. impreuna cu cererea petitionarului. spre a se asigura comunicarea acestora tuturor persoanelor pentru care legea prevede ca hotararea se comunica integral. Comunicarea hotararii in vederea executarii se face imediat ce aceasta a devenit executorie. cat si a organului adminisrativ care a propus sanctionarea. numele si adresa debitorului. in vederea depunerii la mapa. modul in care hotararea a ramas definitive. arhivarului registrator care face mentiunea despre aceasta in registrul informative si depune dosarul in conservare. Dupa confirmarea comunicarii. in registrul general de dosare. Dupa semnarea si verificarea hotararii. dupa care se inmaneaza. Acestia dispun intocmirea certificatului de catre grerfierul de serviciu sau de catre alt salariat si eliberarea lui. PUNEREA IN EXECUTARE A HOTARARILOR CIVILE Lucrarile de punere in executare a hotararilor civile. Hotararile se vor redacta in numarul de exemplare necesar. se intocmesc de grefierul delegat cu efectuarea lucrarilor de executari penale sau de catre o alta persoana desemnata de presedintele instantei. dosarul se preda sub semnatura.obiectul cauzei caile de atac data dactilografierii initialele redactorului si ale grefierului numarul exemplarelor Pe decizii se va pronunta in plus numele judecatorilor care au pronuntat hotararile in prima instanta si in apel. de regula. a doua zi dupa pronuntare. dupa caz. Dupa intocmirea procedurilor de comunicare. toate hotararile prevazute in alineatul precedent. si. Copia de pe act se va verifica pentru conformitate si se va aplica stampila instantei pe fiecare fila. dupa trecerea termenului de un an. Copia certificatului. toate hotararile pronuntate. grefierul de sedinta va preda in aceeas zi exemparul al doilea de pe hotararea grefierului sef. se atasaza la dosarul cauzei. Certificatul se verifica si se semneaza de grefierul sef. eventual numarul si data deciziei instantei de casare si data cand instanta a comunicat creditorului titlul executoriu. prin care s-au aplicat sanctiuni contraventionale privative de libertate sau s-a transformat amenda in inchisoare. se vor inscrie in ordinea lor numerica. unitatea a confirmat primirea titlului referitor la despagubiri civile. creanta datorata. In registrul de executari. denumirea si sediul creditorului.

la solutiile pronuntate de instanta. Dupa efectuarea lucrarilor mentionate in art. a actelor de procedura si a corespondentei. In vederea obtinerii inscrisului original. c) In cazul casarii. dosarul va fi inregistrat ca un nou act de sesizare. Cererea si copia actului se vor pastra la dosarul cauzei. Repartizarea cauzei se va face cu respectarea programului de repartizare aleatorie si a normelor de incompatibilitate. in conditiile legii . CIRCUITUL DOSARELOR RESTITUITE DE INSTANTELE DE APEL SAU DE RECURS Dosarele restituite de instantele de apel sau de recurs pentru executare sau conservare vor fi inregistrate in aceeasi zi in registrul general de dosare si in registrul informativ. de presedintele instantei. cu mentiunea – daca hotararea respectiva este ramasa dafinitiva sau irevocabila. inregistreaza si repartizeaza sectiilor si celorlalte compartimente actele de sesizare ale instantei. daca aceasta justifica un interes legitim si actul poate fi pastrat la instanta si in copie fara ca prin aceasta sa se produca vreo vatamare. Cand instanta de apel sau de recurs a desfiintat sau a casat hotararea si a trimis cauza pentru verificare. in ce mod. 2... cu retinerea cauzei spre rejudecare.registrator mentioneaza in registru noul termen fixat pentru judecata. circuitul dosarelor este urmatorul. actelor de procedura si a restului de corespondenta. iar acesta.expediaza dosarele solutionate si corespondenta 3. Personalul repartizat la registratura generala are urmatoarele atributii. dosarele altor instante si restul de corespondenta. mentionandu-se si data restituirii dosarului. Presedintele instantei va incuviinta restituirea inscrisurilor originale depuse de petitionar. in forma scrisa sau informatizata. petitionarul va depune o cerere motivata si o copie certificata de el insusi a actului solicitat.primeste. 100 . facandu-se mentiune despre aceasta si la pozitiile initiale din registrul general de dosare si registrul informativ. a) arhivarul – registrator preda de indata dosarele pentru rezolvare presedintelui instantei sau judecatorului delegat. 1. registrele generale pentru inregistrarea actelor de sesizare a dosarelor primite in apel/ recurs. se va face de catre grefierul-sef sau de grefierul desemnat in acest scop.. 1. anularii sau desfiintarii hotararii. ARHIVA SI REGISTRATURA La instantele cu volum mare de activitate pot functiona o registratura generala si cate o registratura si o arhiva pentru fiecare sectie.orice alte atributii primate din dispozitia presedintelui La registratura generala se intocmesc si se pastreaza. in urma examinarii deciziilor le va preda cu atributii pe linia statistica grefieruluisef pentru efectuarea inregistrarilor statistice. 2. b) dupa rezolvare dosarele se predau presedintelui sectiei sau dupa caz judecatorului care urmareste practica instantelor de control judiciar. arhivarul. aratandu-se si data de cand aceasta a ramas definitiva. 12 . borderoul pentru expedierea prin posta si condici de predare a dosarelor. cu precizarea tuturor dosarelor componente.

numele sau calitatea celui care reprezinta partea in process. desemnati de catre presedinte. pastreza dosarele solutionate. tine evidenta acestora si a circulatiei lor. La intampinare se vor alatura atatea copii de pe intampinare cati reclamanti sunt. Cand sunt mai multi parati. precum si. numele domiciliul sau resedinta partilor. 1. ei pot raspunde toti impreuna sau numai o parte din ei. mapele de hotarari. printr-o singura intampinare. registrele si condicile de sedinta. denumirea si sediul lor. paratul va arata numele si locuinta lor 4.) Intampinarea va cuprinde. raspunsul la toate capetele de fapt si de drept ale cererii 3. numarul de copii certificate de pe inscrierile pe care se sprijina. 4. 1. Intampinarea este obligatorie. semnatura INTAMPINAREA – (art. intocmeste conceptele pentru citarea partilor. dovezi cu care se apara impotriva fiecarui capat de cerere. registrelor si condicii. Unul dintre salariati. 6. 5. ori pentru persoanele juridice.P. intocmeste citatii pentru primul termen si urmareste expedierea acestora. asigura pastrarea in buna stare a dosarelor. iar in cazul reprezentarii prin avocat. 6. CHEMAREA IN JUDECATA CEREREA DE CHEMARE IN JUDECATA VA CUPRINDE (Art. cand va cere dovada cu martori. Daca mai multi reclamanti au un singur reprezentant sau un reclamant sta in judecata in mai multe calitati juridice.). exceptiile de procedura ce paratul ridica la cererea reclamantului 2.Personalul repartizat la registratura si arhiva instantei sau al sectiilor acestora are urmatoarele atributii: 1. 5. 2.112. aratarea dovezilor pe care se sprijina fiecare capat de cerere. 3. afara de cazul in care legea prevede in mod expres astfel. pune dosarele la dispozitia publicului. Daca reclamantul locuieste in strainatate. numarul de inmatriculare in registrul comertului sau de inscriere in registrul persoanelor juridice.P. codul fiscal si contul bancar. obiectul cerereii si valoarea lui .115 C. se va depune la dosar pentru aceste parti cate o singura copie. numele acestuia si sediul profesional. 2. dupa caz. 4. va arata si domiciliul ales in Romania. coordoneaza intreaga activitate de arhiva si registratura. 3. primeste si inregistreza dosarele intrate. 13 . mai mult un rand de copii pentru instanta. unde urmeaza sa i se faca toate comunicarile privind porocesul. aratarea motivelor de fapt si de drept pe care se intemeiaza cererea . semnatura. indeplineste in limitele functiei si alte sarcini stabilite de presedintele instantei sau sectiei.

copii schita cadastru 14 ..C.A.E. care a fost ocupata de parata S.119.copii titlu de proprietate . biroul este compus de regula din: consilierul pentru informatii publice si un grefier desemnat de presedintele instantei. cheama in judecata civila si personala la interogatoriu pe numit. pe care au ocupat-o din proprietate prin extinderea fara drept a terenului pe cere l-a cumparat . reclamant . Cand reclamantul si-a modificat cererea de chemare in judecata..p. 1551/2011 Judacatoria Gorj Parti – B. Programul zilnic de informare si relatii publice coincide cu programul de lucru al instantei.I. Elvest SRL Pe baza hotararii judecatoresti sa fie obligate sa ii lase in liniste posesia proprietate in suprafata de 251 m. Comisia locala pentru aplicarea legii 18/1991 -S.C. B. in conditiile legii. . B. D. Cererea reconventionala se judeca o data cu cererea principala cand insa numai cererea principala este in stare de a fi judecata. instanta o poate judeca deosebit. Asigura activitatea de solutionare in termen a petitiilor formulate.)...S.A.CEREREA RECONVENTIONALA Daca paratul are pretentii in legatura cu cererea reclamantului. cererea reconventionala se va depune cel mai tarziu pana la termenul ce se va incuviinta paratului spre acest sfarsit.. B. care indeplineste si rolul de purtator de cuvant.. B.M. Elvest. B. Practica: Dosar nr. Cererea reconventionala se depune odata cu intampinarea sau daca paratul nu este obligat la intampinare. BIROUL DE INFORMARE SI RELATII PUBLICE Este organizat si functioneaza conform normelor specifice prevazut in Legea 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public si in O.C. Biroul de informare si relatii publice este condus de presedintele instantei. In sustinerea cauzei depune. In fapt – este proprietarul unei suprafete de teren de 2434 m. conform titlului de proprietate si a solicitat masurarea de catre un expert specialist din cadrul Oficiului de cadastru din care rezulta o distanta de 25 mp. el poate sa faca cerere reconventionala (Art. Cererea trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute pentru cerere de chemare in judecata. aprobata si modificata prin Legea 233/2002. 27/2002 privind activitatea de solutionare a petitiilor. cel mai tarziu la prima zi de infatisare.G. intr-o zi pe saptamana fiind obligatorie pentru stabilirea unor ore de functionare si dupa amiaza dupa incheierea programului de lucru al instantei.D.p. sub coordonarea presedintelui instantei sau a unui judecator desemnat de acesta. Elvest SRL parat Obiectul posesie Cererea – B. Biroul de informare si relatii publice asigura legaturile instantei cu publicul si cu mijloacele de comunicare in masa in vederea realizarii transparentei activitatii judiciare in conditiile legii.

I.I.I. amana la 23 apr. 2011 Incheiere – 23 apr. face o cerere de repunere pe rol a cauzei la Tribunalul Gorj Hotararea – anulare ca neantemeiat apelul declarat de B.000 cheltuieli catre reclamanta . va prezenta suprafata de teren ocupata de parat si isi va angaja aparator. si M.cauza este suspendata B. Termen – 19 mai 2011 Dosar nr. . 3837/2011 Curtea de Apel Tg Jiu . -admite cerea formulate de B. 2012 .SC Elvest in calitate de chirias Incheiere – 24 martie 2011 .I. 15 .I.partile au lipsit (apel) . . din Balesti cheama in judecata pe paratul B.G. domiciliat in Pesteana doreste desfacerea casatoriei incheiate si revenirea la numele avut anterior casatoriei intemeiaza actiune de divort pe dispoz. 2011 reclamanta solicita termen in vederea angajarii unui aparator. parat .cu drept de recurs 15 zile. Incheiere – 2 apr.A.G.amana cauza la 24 mai.I.A.B. 2011 Hotararea judecatoreasca. Incheiere -21 aprilie 2011 Parata SC Bogdan Albina a depus o cerere pentru a solicita un nou termen pentru a-si angaja aparator.amana judecata la 8 martie 2011 Incheiere – 8 martie/2011 .Pretentii cheltuieli de judecata onorariu avocat Contract de inchiriere incheiat intre administratorul B. 288 C fam. obliga paratul la 342. 2011 –dispune administrarea probatoriului . dispune desfacerea casatoriei incuviinteza ca reclamanta sa revina la numele avut anterior.declina competenta de solutionare a cauzei primind apelul cu B. iar paratul va formula intampinare. reclamanta Obiectul – divort Judecatoria Gorj Cerere – B. 174/2011 Parti – B. informarea lui Tribunalul Gorj Incheiere-11 ian.cu drept de apel 30 zile Dosar nr. in calitate de administrator.S.se acorda un nou termen pentru cand reclamantul va prezenta actele de stare civila.G. la CS Bogdan . Art.A.Albina in calitate de proprietar si E.M.G.

L.acorda un nou termen la 20 apr.05.04. – Gorj Parti civile – CAS Gorj . . 10733/2011 Judecatoria Gorj Parti -.instanta dispune repunerea cauzei pe rol . Art. cu . Parte vatamata – B. .Dosar nr. 2011.la 14 martie 2011 aparatorul paratului solicita ca instanta sa se pronunte pe exceptie . 2011 s-a luat in examinare pronuntarea asupra exceptiei de nacompetenta a instantelor din Romania . 115 -23 ian. Sucursala Gorj . I.respingerea cauzei de abtinere formulate de presedintele completului de judecata M.Mostafa Shiblee Obiectul – divort cu copil minor Termene -23 mai 2011 Cereri – desfacerea casatoriei  pastrarea numelui pe care il are in present  incredintarea minorului Mustafa Emil .  admite cererea reclamantei  acorda un nou termen de judecata Incheiere 14 fabr.cu recurs odata cu fondul Instanta dispune. 2011 Pozitie – executari 6/1 210/2011 Termen – 31 oct. . Fara cale de atac Acorda un nou termen pe 23.martori.E. 105/1992 Instanta acorda un nou termen18 apr.2011 .respinge cererea de recuzare .aparatorul reclamantei solicita instantei sa se pronunte asupra exceptiei .12 al. 2010 Inculpat – R. 5269. 2011 La data de 21 febr.E. 16 .I. A. 2011  instanta acorda un nou termen de judecata-21 apr.CAS Valcea Societate asiguratoare – SC.4) c.p. 2006 . Obiect – art.2011 Dosar nr. se stabileste termenul de judecata la data de 14 martie 2011 fata de imprejurarea ca la dosarul cauzei s-au depus o serie de acte .solutioneaza cererea de abtinere Incheiere – 20. M.2010 Parti – Ristoiu Alex. ASIROM SA.instanta respinge exceptia invocata de parat privind exceptia de necompetenta a instantelor din Romania aplicandu-se dispoz. 184 (2. precum si plata unei pensii de intretinere  nu solicita cheltuieli de judecata Instanta dispune.2 leg.M. Sentinta nr.

acte interogatorii si expertize . 467022 eliberat la 25.Certificate de actionar nr.Contract de intabulare (copie) .a fost condamnat la inchisoare cu suspendare intre 2-6 luni pentru savarsirea infractiunii prevazute si padepsita de art.A. 128 si urmatoarele C.Fisa tehnica a terenului . 1910 privind succesiunea autorului N.inainteaza probele testimoniara si cu inscrisuri formulate de parti .E. . ziua 30.V.V.2010.dispunem actele invocate . 109 din 30 nov.184 Judecatoria Gorj Dosar nr. 9533/2010 Parti..cu drept de apel de 10 zile (23 apr.C-tin . nu sunt inclusa ca mostenitor . . . Imputernicire de autentificare nr. .in drept invocam dispozitiile art. imputernicire si chitanta avocatiala Acte depuse la dosar.E.E. 2010 de N.nov.M. . . Instanta dispune. 2011 Incheiere. N.Copie legalizata privitor la incuviintarea infierii minorei Chirita Maria .11. dec. . duplicate de pe prezenta pentru parat. civ. .probe cu martori.V..solicita cheltuieli de judecata .Certificate de deces N. dec.Taxe judiciare de timbru Acte depuse.sa se constate nulitatea partiala a certificatelor de mostenitor nr. . .Inputernicire avocatiala . individualizandu-se bunurile in loturi . N. taxa de timbru. anul2010 luna dec ziua 02.sa se constate ca eu Sandu E. 2011) .Certificate de deces N.Certificate de mastenitor nr.Sandu E. 17 .inculpatul acorda partii vatamate cheltuieli de judecata de 500RON si 400 RON cheltuieli jud. . in care eu Oancea M. . anul 2010 luna dec. 2010 . Partaj succesoral Cereri: – iesirea din indiviziune asupra bunurilor ramase de la autorii nostrii N.citarea martorilor lipsa citarea partilor civile . fata de stat .verbal de punere in posesie incheiat la 10 dec 2010.amana cauza la 16 ian. de nastere O. sunt proprietara exclusive asupra bunurilor transmise mie prin contractul de intretinere din 2 dec 2010 de catre autoarea N. 109.Proces. a societatii asiguratoare si a partii civile .amana cauza la 05.E.instanta amana pronuntarea la 23 ian 2011 .Taxa judiciara de timbru .-T. 2010 Incheiere 05..Schita terenuri .dispune citarea martorilor.Proces-verbal dovada de indeplinire a procedurii de citare 25.1331 .

02.amana cauza la 29. a se cita martorii propusi de reclamant si cei ai paratului .Cu privire la disjungerea capatului de cerere privind constatarea nulitatii partiale a certificatului de mostenitor nr. .Inc.2011 10116/21.E. Lista dosare din 10 mai 2011 Dosare penale.acorda un nou termen pentru a se cita martorii .amana cauza la 19. . va acorda un nou termen de judecata pentru ca paratul Chirita I. Incheiere 19 martie 2011.cererea formulata de parat este intemeiata.11.2011 dispune. 1. va fi admisa. .01 martie 2011 Instanta dispune.03.admite probele solicitate de parti si acorda un nou termen de judecata pentru a se depune acte. 2011 -acorda un nou termen de judecata pentru a se cita paratul cu mantiune. .interogatoriu paratului .amana cauza la 01 martie 2011 Incheiere.03.p. vat. Radescu Gabriela(A) 4.Instanta dispune. Art. Stanca Florin-Remus(A) 5.15 martie 2011.2011 Instanta deliberand constata ca.2011.18 ian.dispune. 2 3 4 5 1 18 .I. 109/2010 si suspendarea capetelor1si 3 de cerere referitor la partaj se va pronunta la termenul urmator. Cond. personal la interogatoriu” Amana cauza la data de 08.08.2011 Incheiere.02. .I.210 c.declaratii de martori C.2011 10176/22.p. sa-si angajeze aparator. Radescu Gabriela (A) 3. Riton SRL 2 Inc. .2011 . .01.329 c.M.2011 Incheiere.dispune.2011 2894/30.amana cauza la data de 18 ian.amana cauza. 07. 2011 Incheiere. Buboia Florin (A) 1910/27. Reabilitare Revizuire Art.11. . care va fi citat cu aceasta mentiune .declaratii de martori N.04.2011 .. .acorda termen pentru ca paratul sa-si angajeze aparator .feb. Incheiere -19 apr.15. Tudorascu Ioana P.2010 84/04.admite probele solicitate de reclamanta prin aparator si acorda termen de judecata pentru a se depune inscrisuri si a se lua interogatorii paratului. 1256 anul 2011 luna aprilie ziua 19.process –verbal Incheiere.amana cauza la 17 mai 2011. SC.acorda termen de judecata pentru a se depune la dosar certificatul de deces al defunctei C.08.procura judiciara – incheiere de autentificare nr.p. .acorda nou termen de judecata pentru a se cita martorii in vederea audierii .. Rev. Inc.2010 Art. Munteanu Ion P.208 c. vat. .

p.03.p.292 Lg. .2011 1217/10.amana cauza la 28 iunie 2011 Sentinta civila nr.215c. Ungureanu Magda(A) 9.Ghe.210c. Plg. 2010 se dispune.213c.2010 200/02. Inc.2011 10739/12. Buga Adrian P. Pet. vat.2010 8949/30.02. SC Muntenia 3. 6 7 8 9 10 4237/17.2011 3106/03.p. 1 2 3 4 5 6 7 8 2901/30. Obiect. 4015 . divort fara minori Sentinta nr. vat.87/1994 Art.180.6. 1. Rejud.04. Plg.p. . Cerciu Valer Ilie 3327/12. Perca Stelian Inc. Madaras Octavian 10. Proc.revenirea paratei la numele avut anterior casatoriei . Sol.2010 6592/27.2011 2176/16. Radescu Marian 7. Inc. Nicolae Florin(A) P. Inc Merisescu Ghe..193.2010 Revizuire 9 Art. 2010 Cereri – desfacerea casatoriei incheiate la data de 03 mai 2010 si revenirea la numele avut anterior casatoriei . Iordachescu Gabriel Iordanescu Nicolae 8.Floroaica Floarea P.2011 594/23.2011 1705/02. Constantinescu Haralambie Ioan 9. Rev.03.03. OUG195/02 Art.admiterea actiunii formulate de Tanase Ghe.05.2011 Art. Dutu Ion 6. . 4015.2011 Art.desfacerea casatoriei incheiate la 03 mai 2010 . Art.2011 10975/20. Andreias Nicolae 10. Cornea Ionel 7.din interes material dorind sa-l paraseasca imediat dupa incheierea casatoriei La 06 dec.2011 1226/09. Ghe. Burcea Avram Marius(A) 8. Inc Prisacaru C-tin Lista dosare 11. Art213c. vat.03. Inc.02. Inc. 2. vat.2011 Dosare penale.213c.citarea martorilor reclamantului . Inc. T. Sol.nu solicita cheltiueli de judecata In fapt – parata s-a casatorit din interes cu . Inc.05. Constantin Aurelia(A) P. Cornea Florin P.citarea paratei .admiterea probei cu doi martori solicitati de reclamant . Ion 19 .07.vat.vat. Inc.Art. Pet.p.01. instanta dispune.2010 3246/10.290.’’.213c.p.p. Proc.09.paratul nu solicita cheltuieli de judecata Incheiere – 14 iunie 2011 Instanta dispune.12. vat. 4464/2010 Parti. Rosianu Florin 5. Iliescu Romeo P. Onel Ion 4.04.12. Inc. Proc Plg.06 dec. Sol. P.184 Art. Art181c. Pet.205 Dosar nr. T.04.

p. Ilinescu Marian Obiec . . 20 .proces –verbal 05. .I. 2011 Delegatie pe numele Ceausescu Grigore Incheiere . Ilinescu Marian si Ilinescu Ghe.A. 858/17.03.13 febr. sub nr. a lui I.2011 . 2011 in vederea solutionarii cauzei .M. . 10838 / 2010 Parti .2010 .V.12. 905 Sedinta nepublica din 14 iun 2010 Instanta deliberand constata urmatoarele. (Tica) pentru savarsirea infractiuniii prevazute de art. . G.verbal incheiat la 29.M.acorda un nou termen de judecata la 06. plangere civila Sentinta nr. G. .S.- desfacerea casatoriei incheiata la 03 mai 2010 revenirea paratei la numele avut anterior casatoriei nu solicita cheltuieli de judecata cu apel in termen de 30 de zile Judecatoria Gorj Dosar nr. cu mentiunea sa dapuna intampinare la dosar Instanta dispune. 2011 Instanta precizeaza ca se impune acordarea unui nou termen de judecata si va pune in vederea petentului sa fie asistat la termen de unul dintre parinti . prin plangerea prealabila precizata la fila 14 dosar inreg. - Dosar nr. G. V.M.plangerea numitului Ilinescu Marian nr. G. . ian.03.pune in vedere petentului sa fie asistat la termenul acordat de unul din parinti si sa aduca un martor in vederea audierii altul decat O.2010 . 180 alin. G.respingerea probei testimoniale cu martorul O. 11273/2009 Judecatoria Gorj Sentinta penala nr.2011 Acte depuse la dosar.proces.I.verbal la 03 fabr. se impune acordarea unui nou termen in vederea citarii legale a intimatului – Inspectoratul de Jandarmi Gorj.2010 Incheiere . 16. 117/06.citarea intimatului – Inspectoratul de Jandarmi Judetean Gorj cu mentiunea sa depuna acte la dosar . . 11273/2009partea vatamata M. Instanta dispune.plangere contraventionala formulata de Ilinescu Marian prin care se cere anularea procesului –verbal sau transformarea lui in avertisment . . a chemat in judecata pe inculpatii. 2 c.12.acorda un nou termen de judecata la data de 13 febr.copie C. .C.procedura cu intimatul.proces. 2011 Fata de imprejurarea ca pentru actualul termen de judecata este lipsa.12.

Reg. -//-//-//-//- Observatii in sala: 1.2011 2513/20. SC PLASTURO SRL SC FD VL.Incetarea procesului penal pornit la plangerea prealabila a partii vatamate impotriva inculpatilor I.000 lei cheltuieli jud. la cate 2.040. contrav. Vamala VL.2011 2851/29. Dir.. Terit.C.respingerea crerii de despagubiri civile formulate fata de inculpatii G. Maglabela Ilie Primaria Valcea 5.obliga partea vatamata si pe inculpatii I.0402011 3202/10. si I.03.Instanta hotaraste.000cu titlu de daune morale partii vatamate Matei Ion . C. C.M. Recl. Gorj . Carpati Gartone Petro 3.respinge plingerea formulate de petentul Ilinescu M. G.M.M. Execut. Verderiu Hugo Teleki Samoil 2998/04. ADIM SRL SA Garda nat.R.2006 1. De munca 2.2011 Lit. Ghe. B. in solidar cu partile responsabile civilmente la 3.04.P. si plata sumei de 2.C. SC SOLV LAC SRL Dir. . Valcea 7. 180 alin. .cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare Lista dosare 12. Naturala . .2011 3911/03. S. 9.F.000 cheltuieli de judecata catre partea vatamata .Parat: B. Plang..A.000 . Vlad Cristina Insp.04. si aplicarea unei amenzi administrative in cuantum de 5. prin impacarea partilor Obliga pe inculpatul G. G.M. munca Valid. achitarea inculpatului G.C. Gen a P.mama cere reintegrarea minorului in fam.J.04. -//-//-//-//-//-//-//-//- -//-//. . contrav.S.05.A.03. SC SOLV LAC SRL Dir. si Ilinescu Marian pentru savarsirea infractiunii prevazute de art.2011 3793/27. poprire Plang.p.034 cutitlu de daune materiale si 3.M.S.L.Cu recurs in termen de 10 zile de la pronuntare pentru partile prezente si de la comunicare pentru cei lipsa Sentinta civila nr. 10. Reg.-//-//Contest. de mediu 6. Se audiaza minorul .2011 2952/31.2011 335/12.G. .A. .04.A.2011 6697/10.repunerea parintilor in drepturile parintesti 21 .03.contrav.Valcea 4.M. Vamala 8. .achitarea inculpatilor G.Minora B. G. Plang. 2 c. in contradictoriu cu intimatul Inapectoratul de Jandarmi Jud.T.03. si G.2011 2511/20. si G. SC GREKOS COM SA I. 1117/060martie 2011 Instanta hotaraste. Georgescu Paul I. .

Intimata – Directia ptr.parintii cer reintregarea minorului in fam. Preda Ion 1270/13. Vaduva N.05. Nemoianu Maria 1492/16. Vl.se audiaza martorul intimatului .8 777/31.respingerea actiunii Procurorul – Doaman B. 9 PT 35 1042/30.12.04. Prop. Preda Tatiana 3. civ.2011 punere sub interd.02.03. Draghici Maria 11022/21. Dobre Ioan 10. Nr. Crangusi C-tin 9.2011 Punere sub interd.2010 Resp dr. Asoc.R.av. Opila Ioan 3574/19. Nr. Vl. SA Sucurs. Funciar Banica Alexandrina 8. Recl. Micu D-tru 2446/20.V.2011 Act constat.se audiaza mama . Negrici Elena 10484/05.6 BL 12 1701/22. -Parat – P. Dir.04. execut.12. D-tru 3683/25. Prop. act.C. Se audiaza minorul. Prop. Gen. 4. Tincu Ana 113/09. Tatu Claudia 3108/06. Popescu C-tin 1132/07. a P. nu indeplineste conditiile pentru a functiona ca asistent maternal.01.02. Sandu D-tru 1861/27.2011 Conf.2010 Pretentii Costea Diana 2. Contestatie –B.2011 pretentii SC Hidroserv SA Rm. Asoc.02. cerand respingerea contestatiei.2011 pretentii Balasa Anica 22 .comisia de la protectia copilului dispune refacerea dosarului . Rm.04. Lista dosarelor civile judecate pe 15 mai 2011 1. care se judeca la – 16. face contestatie . Naturala .11. 5. B.2011 anulare acte false 2.2011 Pretentii PICCJ 4. . Protectia copilului . Asoc.2010 Desp. Ciungu Nicolae 6.2011 1.2011 contest.02. Vladoiu Ion 1269/13. Pistol Ion Lista dosare civ.2011 Pretentii Ivanescu Gheorghe 5. Tincu D-tru Florin 7. Gladiola nr.02.01. .2011 Lit. propriet.A. C.2.02.I. P.ramane in pronuntare 3.cei doi au un comportament imoral . F.2011 Pretentii Sandu George 3.redarea exercitiului drepturilor parintesti .

pe care l-a exploatat.2011 Hodoroaga Lucia pretentii plangere HCJ constat. Nulitate rezil.E. nr. 4190/9 sept.p. 2008 si schita de plan a terenului si casei revendicate. Contract nulit. .Adrian (reclamant) si B.2011 Harcea Crinu 7. ptr.2011 Obiect : . 18/91 Stoilesti 8. acte.2011 SC IPCOMFRIG SA Gj. aceste bunuri provenind de la parintii sai care au cumparat de la bunica sa printr-un contract de vanzare-cumparare autentificat sub nr. aplic Lg. T.000lei ce reprezinta contravaloarea inbunatatirilor ce le-a adus camarei si bucatariei in litigiu din care se cere evacuarea reclamantului 23 .D. Radulescu Nicolae 2454/20. aflat in Gj.dispozitiile legii 114/1996 art. sentinta civ.03.A. martori.revendicare Cereri. D. – reclamant P.sa fie obligat paratul sa-i respecte proprietatea si posesia terenului de cca 459 m.A.E.4190/9 sept. proprietatea lor in asa fel incat sa nu mai depaseasca acoperisul casei sale alaturate din Gj. In fapt: . (sora reclamantului) pentru: . 2008 pronuntata de judecatoria Gj. 9. 7709/2008este proprietarul unui teren in suprafata de 459 m. Schiteanu Emil 1926/01. titlu Dosar nr. cheama in judecata pe Tudor M. expertise . Rizea D-tru 3372/13. .a fi obligati paratii sa-i plateasca cu titlu de despagubiri civile suma de cca 5.a fi obligati sa refaca acoperisul imobilului – casa cu parter si etaj.03. conform sentintei civile nr. Gorj Parti : T.6.p.03.05. Termen : 22. loc. casa).prin cererea reconventionala reclamantul P. Din anul 2008paratul Popescu Eugen locuieste fara nici un drept in imobilul proprietate exclusiva a reclamantului ocupand terenul de cca 459 m. T.cerere reconventionala si chemarea in judecata a altor personae . intampinare. Vulpe Maria 2215/ 13. Zabava Claudiu 2457/20. arabil. .p.sa se dispuna evacuarea paratului din imobilul proprietatea exclusive a reclamantului situate in Gj. .M. . – parati Citata – B. 6820/18 iulie 2009.instanta admite acctiunea reclamantului reclamantul depune la dosar contractul de vanzare-cumparare aratat in motivarea actiunii. (mama reclamantului) T. 4168/2010 Jud.04.2011 Comis.03.Solicita cheltuieli de judecata Motivele actiunii : In fapt.2011 Badea Ilie 10. In dosarul nr. .480 Probe: interogatoriu. Paratul refuza sa paraseasca imobilul si terenul la cererea reclamntului. (terenul cauzei: vie.

E. beciul. 2010 La cererea reconventionala formulate de paratul Popescu Eugen.nu sunt reale sustinerile paratului precum ca acoperisul casei mele afecteaza acoperisul casei paratului . .. din anul 2002cand defuncta lor mama PopescuM Gheorghita s-a mutat din spatiul respectiv in casa alaturata a ficei sale T. concludenta si - 24 .spatiului respectiv din care se cere evacuarea i s-au adus imbunatatiri . . 115 cod proc. . Amana cauza la 10 oct. civ.interogatoriu luat paratului P. 2010 Instanta deliberand constata ca cererea reclamantului si a aparatului cu privire la efectuarea in cauza a unei expertise tehnice de specialitate este utila. 2010 Instanta in deliberare cu privire la probele testimoniale solicitate de part iconsidera utile .C.instanta apreciaza ca fata de lipsa reclamantului si ptr. bucataria. . reclamantul Tudor Adrian respinge cererea afirmand ca.E. este intemeiata si vazind dispozitiile art. 2010 Incheiere : 10 oct.M. concludente probele cu martori pentru parat si reclamant . . la ceerea reclamantului T. S. Se amana cauza la 12 sept. din care se cere evacuarea reclamantului sunt detinute cu acordul reclamantului si a paratei T.A. Civ.M. .E. a i se comunica acestuia intampinarea – cererea reconventionala si de chemare a altor personae in judecata.intre noi nu a exista niciodata un contract de inchiriere care sa ma oblige sa efectuaz eu reparatiile urgente si nicidecum sa platesc contravaloarea unor imbunatatiri In drept – art. se impune acordarea unui nou termen. 96 c.amana judecarea cauzei pana cand se va lua cunostinta de intampinarea depusa de reclamant la cererea reconventionala formulate de paratul P. P. Incheiere – 12 sept. care nu are calitatea de locatar pentru a le pretinde .va fi incuviintata si praba cu expertiza tehnica Instanta dispune: .E.certificate de nastere .etc.Motivele cererii: acoperisul casei paratilor afecteaza imobilul casa-reclamantului camara.apreciaza acordarea unui nou termen de judecata Instanta dispune: .cererea formulate de aparatorul paratului cu privire la acordarea unui termen de judecata pentru a lua cunostinta de intampinarea depusa.certificate de casatorie Incheiere 7 nov. . acestea efectuandu-se fara consimtamantul meu .H. pertinente.imbunatatirile facute de parat.incuviinteaza proba cu martori inscrisuri si expertiza tehnica ale carei obiecte vor fi discutate dupa audierea martorilo Amanarea cauzei Acte depuse la dosar. 2010 Instanta deliberand constata ca: .declaratii de martori: P.

se emite adresa expertului sa intocmeasca si sa depuna lucrarea cu mentiunea ca a fost achitat onorariul provizoriu si sa stabileasca pretul de circulatie al terenului in litigiu in vederea stabilirii taxei de timbru. . Se amana cauza la data de 30 ianuarie 2011.Adriana . in care cere ca un alt expert sa efectueze expertiza deoarece din cauza unor probleme familiare nu poate participa . Amana cauza la – 15 decembrie 2010 Instanta delibarand constata ca: cererea formulata de aparatorul reclamantului . 25 . proc. Incheiere : 09 ianuarie 2011.la intocmirea lucrarii expertul urmeaza sa stabileasca pretul de circulatie al terenului in litigiu in vederea stabilirii taxei de timbru. Instanta dispune: . Instanta deliberand constata : .se emite adresa expertului sa intocmeasca si sa depuna lucrarea. Civ. . Incheiere : 30 ianuarie 2011.cererea formulate de aparatorul reclamantului cu privire la acordarea unui nou termen de judecata fata de lipsa raportului de expertiza este intemeiata. 170 c. este intemeiata si o va admite. cu privire la acordarea unui nou termen de judecata fata de lipsa raportului . proc. La dosar este depusa o cerere adresata d-nei Presedinte a Jud. Instanta 03 aprilie 2011.reclamantul sa faca dovada achitarii onorariului provizoriu pentru expert sub sanctiunea pravazuta de art.va numi in cauza pe expertul Floricel Ovidiu care sa intocmeasca lucrarea .acorda termen pentru cand se va admite adresa expertului sa intocmeasca si sa depuna lucrarea . Instanta dispune: . Instanta din 13 martie 2011 dispune acordarea unui nou termen pentru cand se va emite adresa expertului sa intocmeasca si sa depuna lucrarea cu mentiunea ca va fi amendat in caz contrar . . . va fi transferat la expertul F. Se amana cauza la 13 martie 2011. Gorj din partea expertului ethnic Raducu Silvia. .A. cu privire la inlocuirea sa .se emite adresa expertului sa intocmeasca si sa depuna lucrarea cu mentiunea ca afost achitat onorariul provizoriu. . iar onorariul provizoriu stabilit si incasat de expertul R. Instanta dispune : .se va emite adresa expertului sa intocmeasca si sa depuna lucrarea cu mentiunea ca a fost achitat onorariul provizoriu.pertinenta solutionarii cauzei si o va incuviinta in conformitate cu dispozitiile art. civ.deliberand constata ca cererea formulate de expert R. 167 c. de expertiza este intemeiata si o va admite si pentru a se emite adresa expertului sa intocmeasca si sa depuna lucrarea sa cu mentiunea ca a achitat onorariul provizoriu. Instanta dispune: . Amana cauza la 05 decembrie 2010. Instanta constata ca fata de lipsa raportului de expertiza pentru acest termen de judecata se impune acordarea unui nou termen si pentru a se reveni cu adresa la expert sa intocmeasca si sa dpuna lucrarea .

va fi depusa chitanta prin care se face dovada platii onorariului expertului Amana cauza la data de 08 mai 2011 .se depune certificatul medico.s-au cerut cheltuieli de judecata .inculpatul declara ca nu a savarsit niciuna din faptele de care este invinuita. Cerciu Valer Ilie .Ghe. si 72 alin.81.acorda termen pentru cand se va admite adresa expertului sa intocmeasca si sa depuna lucrarea .s-a cerut condamnarea inc.avocatul inculpatului propune achitarea acestuia 26 .06. S.vat.se propun martori si se admite proba cu martori . N. cere disjungerea cauzelor . Cauza nr -7Petent Iordanescu G. R.M. Observatii in sala de judecata: 11. I.avocatii si ocrotitorii legali sunt intrebati daca sunt de accord Cauza nr.2011 Cauza nr. 2 .2011 Judecatoria Gorj Cauza nr. . sustinand ca ea a fost lovita de Perca Florin . 13 P.se amana cauza .F.mentinerea declaratiei pe care a dat-o ca partea vat. 4 Inc.06.N.10 P vat.05. Inc. mai 2011.s-a dispus reunirea cauzei iar avocatul partii vat.C.instanta respinge disjungerea cauzelor Termen la 01. . . Iordanescu N. -9Intimat A.2011 Cauza nr. Amana cauza la 22. Completul nu este competent pentru saolutionarea cauzei cu minori si de aceea cauza va fi trimisa completului competent Cauza nr. in baza art.deliberand constata ca cererea formulate de reclamant si parat cu privire la acordarea unui nou termen de judecata fata de lipsa raportului de expertiza este intemeiata si o va admite.F. Procurorul ia cuvantul propune trimiterea cauzei spre o instanta specializata in cauze cu minori .Iulian S. .2.renunta la martorul care a fost indicat in situatie de fapt si circumstantiere . B.alin. -1Inc.M.legal si declaratia de inculpat Obiectul – insulta si amenintare . B.i se atrage atentia ca tot ce declara poate fi folosit impotriva sa . .D. Perca Stelian Inc. . Termen 01.

Dragus Marian (A) 3554/19. Iliescu Ionescu Elena 4170/11.2011 P. 215 Lg.Procurorul – inculpatul nu poate aprecia daca victima este ranita sau nu si cere sa se retina infrectiunea pa art.213 Art.03.2011 divort Mihai Aurel Lista dosare ce se judeca astazi 17.2010 majorare pensie Deaconu Gheorghe 6. 4. 208. Inc. Manciu Camelia 2385/17.2011 ordonanta presedentiala Iliescu Ionescu Mihai 2.vat.05.2011 Gorj – Judecatorie Dosare penale 1.04. Paunescu Andrei Mihai s.03. Inc. Voinea D-tru 17/03.a. Inc.2011 P.2011 majorare pensie Tita Cristian 3. civ. Patrascu Aurel Nicusor(A) 636/25. Burlacu Gheorghe (A) 7. SC EDISON SRL 9.vat. Inc. Inc. amenzii.2011 majorare pensie Statescu Florin Bujor 5.2011 P.2011 27 Art.04. Oprescu Razvan s. Parvu Dorel 2520/21. 3.01. Mihai Maria 10282/25.12.11. Gorj Lista dosare civile -17 mai 2011 Cauze civile de familie si cele privind minorii.2011 P. Dan Ilie 4176/16. 209 Art.2 si aplicarea unei pedepse. pensie Voinea Florentina Elena 8.04.2011 P. Ionescu Dan Andrei 8.2011 red.2011 red.2011 majorare pesie Gheorghe Marin 4. Deaconu Elena Evelina 3717/27. 4179/16. Inc.01. Inc. Ciolpan D-tru Viorel 3505/18.213 Art. pensie Radu Elena 10. Inc.2011 red.vat.208. Ursu Petronela (A) 3475/18.05.04.208.a.04. 1.05.197 Art. Pintilii Gabriel Cosmin 1063/06.05. Geanta Lucian(A) 3882/03. vat. Gratar Cristina Mihaela 3391/14. Duica Petre (A) 6. Medvedov Rotomeza L.04.2011 majorare pensie Stanisor Radu 7. 215 Art.2011 P. Vlaicu Tomazian 3734/27. Gheorhge Maria Laura 2882/31.02. 81 alin.05. Nutu SRL 5. Myra Lipman 10.05.2011 P. Inc. Jud. Inc.2011 P.209 Art. Gogoase David 3799/ 12. Stanisor Anreea Ilina 3720/27.pensie Capatana Adelina 9.03. Parvu Ileana 2.2011 P.vat. vat. vat. Buse Tiberius Ilie(A) 1113/08. 59/1945 . 197 Art. 209 Art. vat.04.

Intim.instanta acorda termen pe 30 mai Cauza nr. 954/06. Intimat B.in cazul in care nu s-a citat legal se va dispune casarea cu trimitere .D. Intim. 1335/29.respinge actiunea exceptii .instanta se va pronunta Cauza nr. B. . .M.2011 Recurent parat U. Intimat mostenitori C. par.P. Obiect – pretentii Rec. parat A. -suspendat Cauza nr. .V.V.amendarea intimatei cu suma maxima a amenzii . Obiect .Instanta se va pronunta Cauza nr. 28 .M.04. 1 dosar nr.I.titlul de proprietate este nul . M.T. N.amanare pentru a-si angaja aparator .contestatie in anulare . .11. nu are legatura cu solutionarea dosarului . B. Reclamant D. S. D.03.contestator – exceptie de neconstitutionalitate . Intim.2011 Cauza dosar nr.G.05.V. SC Lukoil Downstrean Observatii in sala de judecata 16.M.retragerea recursului . Parat B. . cere lamurirea unei decizii. 686/09.2 Contestatie SA Munteanu SRL Intimata SC ROMEO Impex COM – act anulare . Intimat reclamant P.N.instanta va hotara Cauza nr.U.2011 Recurent T. reclamanta trebuia sa se judece cu primaria . . .actiune in constatare .instanta se ve pronunta Cauza nr.G.03. B. .casarea cu trimitere si cheltuieli de judecata .recurentul cere eliberarea terenului .T.9 Obiect – revendicare Reclamanti S.I. B.M. 10 Intimat parat SC Pesceana Comisia Locala a aplicarii legii funciare .Maria Obiect – pretentii .vat.5 dosar nr. T.2011 Obiect – contestatie la executare Reclamant T.Comisia locala a dispus atribuirea terenului fostului proprietar . Intimat parat M.O.

avocatul recl.Intimatul solicita termen pentru a-si angaja aparator Recurentul doreste sa-si angajeze aparator.recursul nu este fondat . Valcea 29 contest.01. Laceanu Ion 515/20.12 Obiect – pretentii Recurent S.instanta se va pronunta Observatii in sala de judecata.7. Florea Ghe. Ivenescu C. Cosmin 3184/07. poprire anulare titlu punere in posesie punere in posesie . Valcea 7.se cere achitarea inculpatului si incetarea procesului penal . 3210.10..se amana cauza pe 30 mai Cauza nr.exista obiectiuni la expertiza depusa si se cere o noua expertiza . I. executare contest. Ghe .01.04. Ion Stefan 326/12.04.instanta ramane in pronuntare Lista dosare ce se judeca azi 23.Jud.2011 1.2011 Dir. Intimat parat P.cu cheltuieli de judecata .Jud. executare contest.tribunalul respinge cererea de a se efectua o noua expertiza tehnica .09.2011 Ghita Maria 4. de Fond Func. Marinescu Stefan 8322/29.03. executare valid.04. de Fond Func.Valcea 6.de Fond Func.s-a lasat in pronuntare Cauza nr.05. Predica Razvan Nicolae 2177/09.Deaconu C-tin Intimatul a depus la dosar o plangere de marturie mincinoasa Se suspenda cauza pana la solutionare .se respinge apelul .se depune taxa de timbru . Teodor Matei 3174/07.F.achitarea taxei de timbru . Cauza nr. Valcea 3. Ungureanu T.pentru a putea intervenii raspundere civila delictuala trebuiesc indeplinite patru conditii care nu sunt intrunite de intimate .intre parti a intervenit o conventie .incuviinteaza termen de amanare pentru ca partile sa-si angajeze aparator .2011 CAR Municipal 2.2011 Cons. 3. Finantelor Publice Rm. achita taxa de timbru .20111 Predica Nicolae 5. .2011 Cons.2011 Cons Loc.s-au facut referiri la cazul fortuit Procurorul – cere respingerea apelului inculpatului . cere respingeea recursului .exceptie de necompetenta nu este absolvita .

civ apreciaza ca fiind intemeiata cererea facuta de aparator .d. Parati – D.I.02.5 Obiectul – anulare titlu Reclamant – Merinascu Stefan Parati – Cons. Jud. de aplicare a Fond Funciar Balesti . 8 Obiec – contestatie nulitate titlu Reclamant – Ionescu Mircea.E.daca ternul cu vegetatie forestiera face parte din domeniul public sau privat al statului . de proprietate si Cons.se cere un termen pentru a se lua la cunostinta date. Jud. Obiectul – contestare nulitate titlu Recmant – Laceanu Ion Parati – Cons. Diculescu N.Dumitru Ion.2011 contest. Cauza nr. B. Ionescu Mircea 1585/20.se cere amanare .209 C.. – se cere sa se comunice partilor cate un exemplar de la dosar . D. Francesti.va admite aceste cereri Cauza nr. A. primarul Mun.C.pro. Comisia Loc.un reprezentant ruda angajeaza aparator si se cere amanarea pentru a acoperii obligatiunile din sarcina reclamantului si a depune acte in sustinerea actunii 30 . Dealul Cusculesti” .reclamantul este deacord Instanta .terenul este situate in . Deaconu N. punere in posesie Observatii in sala de judecata. Comisia Loc.2011 Dumitru Ion 9.admite aceasta cerere ca fiind intemeiata Termen – 08 inie 2011 Cauza nr.Loc.reprezententul primariei cere sa ia la cunostinta despre raportul de expertiza . nulit titlu anulare titlu propr.8. . De Fond Func. Comisia Loc. de Fond Funciar Gorj . Gorj .m..E.a.daca e de accord sa se rtimita o adresa prin care sa se constate daca terenul face parte din domeniul public sau privat . al aplicarii Fond Funciar . Parati ..9 Obiect – anulare titlu Reclamant – Diculescu Petre .se lasa la aprecierea instantei Instanta dispune: .M. A. Local Vladimir Av.. pentru stabilirea dr. si Jud.exceptia lipsei de interes cu privire la Comisia Loc.iunie 20011 art. 7. Petre 1719/23. Valcea 10.02. localizarea terenul s.02.emiterea unei adrese catre Directia Publica Termen – 08.in discutie un aspect din expertiza : se mentioneaza ca terenul ar face parte din domeniul public . Aurel 1783/24. Cauza nr. iar acesta a decedat Instanta pune in discutie exceptia .aparatorul reclamantului precizeaza ca numele paratului este Dumitrana I.2011 Cons.

Dosar nr. 658/p/2011.p. Plesa Victoria. Fisc.p. Mustatea M.p. Directia Generala a Finantelor Publice Valcea Petent inculpate . 660/p/2011. Maria. Stamate Ion Marius. Smarandoiu N Ilie Art. Dosar nr. Recurent intimate petent.plangere 6. Plesa Marius. Plesa Vasile. 8.. Responsabila civilm. SC Muntenia SRLIonesti Intimat Nastase Doina Art. 178/1 c. Sararu Ionica. Vasile V. 662/p/2011. Andrei Alexandru Intimat. Ion.Mihai. Dosar nr. Elena Art. Recurent petent. SC Muntenia SRL Ionesti Intimat Branzan Mihaela Art. Dosar nr. SC HAGROM SRL – Stefanescu Vasile SC OPNIC SRL SC BOTEZATORUL SRL – ART. 193/c. Muatatea Maria.Dosar nr. 278/c.p. Marinescu Ghe.. Perpelea M. Recurent petent.- partea adversa se opune pentru ca in sedinta anterioara s-au stabilit sarcini cu privire la adeverinte ce trebuiau depuse in 5 zile.recurs plangere impotriva rezolutiei parchetului 4. 278/c..p. Meila T. Stamate Veronica 31 . Recurent parte vatamata. Plesa Elisabeta Intimat. 661/p/2011. 303 c.p.520/p/2011. Oprea Nicolae. Iordan Bucur Intimat parte civila.p. Stamate T. Dosar nr. Maria Dirinea Ghe.p. Ministerul Finantelor Publice.Dosar nr.Bucurest 2. Bucur Marinela.: Intimat pers. Meila Petrisor. de Admn. Ag. Nat.Dosar nr. 673/2011. 193/c. Rec. Maria – art.Octavian Art. Recurent petent.p. 5. Elena 3. Recurent revizuent. Constantin. 666/2011. 7.279/1 c. Bogdan T. 671/p/2011. Intimat – Parte vatamata. Stamate Ion. Instanta : admite cererea de amanare partea adversa depune cerere de recuzare trimisa prin recomandata procuratorul paratei recuza completul de judecata cu aratarea motivelor pentru a se solutiona cererea de recuzare se amana cauza se va emite citatii dupa solutionarea cererii de recuzare Lista cu dosarele din data de 30 mai 2011 1.p.inculpat. Alexe Elisabeta Intimat inculpate. Recurent inculpat.

Recurent.n. Ecaterina. Andrei Ghe Marian 10 Dosar nr 683/2011. Boase Florinel Cosmin.confuzia aratata cu privire la data nu imputa partii vatamate . 32 . Barzescu Constantin . T.. Parchetul de pe langa Judecatoria Balesti Recurent.se discuta data din plangerea prealabila . Nicola D.recursul recurentului a fost declarat la 2 mai 2011 iar sentinte pronuntata la 29 martie in prezenta acestuia Avocatii pun concluzii in contradictoriu . cu cheltuieli Av. furt. G – privitor la data cand s-au produs evenimentele cere achitarea .sanctiunile aplicate au fost date de instanta pentru a arata inculpatului ca daca se va mai expune va avea consecinte.9.pentru partea vatamata viza ca fata de insulta si amenintare .se cere inlaturarea sanctiunii administrative .parte vatamata. Recurent.S. D. Boase Mrcel. .nu este de accord cu amend ape care au primit-o inculpatii in valoare de 20000 .av.inculpate. D. Parvu Lucian Valentin -.a nu se mentine sentinta penala . – incearca sa justifice data in discutie -cere cheltuieli dejudecata Procurorul – recursul se declara in 10 zile de la pronuntare sau de la comunicare in situatia cand se considera in termen . vatam.prima chestiuna era aceea de a se stabili data cand s-a savarsit acea fapta altfel nu se pot adduce dovezi in aparare -se solicita admiterea recursului .art 190c. batranul a avut motive intemeiate impotriva tinerilor care se aflau pe terenul sau la munca si cara l-au amenintat cu sapa . Carcota Constantin Recurent inculpate. Dinca Marian Recurent. Partii vatam.inculpate.cere majorarea pretentiilor . Recurent inculpate. Observatii in sala de judecata. Cauza nr 33.p. Barzescu Roxana .p. Boase Catalin Ion. Ioana. 679/p/2011. Dosar nr.se depune delegatia de catre avocet Instanta intreaba daca nu mai sunt cereri de depus . Intimat Inc.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful