P. 1
Energia Baniilor

Energia Baniilor

|Views: 3,031|Likes:
Published by Ingerasul_Iubirii

More info:

Published by: Ingerasul_Iubirii on Sep 15, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as ODT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/14/2013

pdf

text

original

Energia baniilor

Banii sunt o manifestare a lui Dumnezeu care ne elibereaza de lipsuri si de restrictii, dar trebuie sa fie mentinuti in circulatie si sa serveasca unui scop bun.

A tezauriza si a economisi atrag reactii dezagreabile. Aceasta nu inseamna ca nu trebuie sa posezi imobile, pamant, actiuni, obligatiuni bancare, caci 'hambarele celui drept vor fi pline'; dar nu trebuie sa economisesti daca se prezinta o situatie in care se cer bani! DIND CURS LIBER BANILOR, FARA TEAMA SI CU BUNAVOINTA, SE DESCHIDE CALEA PENTRU PRIMIREA ALTOR BANI, CACI DUMNEZEU ESTE SURSA, IAR BOGATIA LUI ESTE INEPUIZABILA SI INFAILIBILA. Astfel trebuie sa fie atitudinea voastra spirituala in privinta banilor si veti vedea ca pentru voi MAREA BANCA SPIRITUALA NU SEACA NICIODATA!

Banii ca atare, sunt buni si benefici, dar cand ne servim de ei in scopuri destructive, cand ii adunam si tezaurizam, ori cand ii consideram mai importanti decat sentimentele, aceasta are drept consecinta boala, nenorocirea sau chiar pierderea banilor. URMATI CALEA IUBIRII si toate lucrurile va vor fi date cu surplus, caci DUMNEZEU ESTE IUBIRE, si Dumnezeu este BOGATIA noastra! Sau urmati calea egoismului, a lacomiei si abundenta va dispare, sau veti fi separat de ea.

FLORENCE SCOVEL SHINN-Jocul Vietii
Sursa: http://armonizaresitransformarepersonala.blogspot.ro/

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->